Colectia de toamna-iarna 2005 (227)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

hello
am vazut bufnita. ia crescut parul. e o dulcica.
Lavi si eu vrea detalii despre Croatia. mergi acolo unde e plja cu nisip?

D.cam face pp pe el cand e afara, chiar dc a facut in casa inainte de plecare.oare de la frig?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki mergem pt 2 saptamani din 13 iunie, cum termina Silvi scoala o si zbughim.
Mergem impreuna cu Tudor si parintii lui, recte familia lui finutu' fara personajul principal care va ramane la vatra cu bunicii.
Acum s-au mai lipit o familie de prieteni comuni, deocamdata aspiranti, speram gravizi la data respectiva.
Fiind cu kinderii ne luam 2 cazari, 6/7 nopti la fiecare + 2 nopti in tranzit la Belgrad.
Prima cazare e la Brela unde a fost Anda, de fapt e in capatul Brelei spre Baska Voda unde voiam eu initial. A doua cazare va fi mai spre Dubrovnik, dar inca nu e stabilit. Diminetile vom face plaja la vatra, dupa amiezele cate o excursie (self-organizata bineinteles).

Mergi la inceput

miri e cu pietricele. Nisip in Croatia e rarissim si acolo unde e sunt f aglomerate plajele. Nu tin neaparat sa fie nisip, unde sunt pietre e apa mai curata si frumoasa. De fapt tu stii, ca ai mai fost in Croatia. Ce caut eu e sa fie plaja relativ mica, fara sute de oameni pe ea, partial umbrita de pini (e si frumos asa si nici nu tin sa ma prajesc, mi-a trecut varsta aia). Si vreau plaja mai naturala, fara muzica, DJ, animatori, sute de sezlonguri aliniate samd. De preferat golfulet, uitai sa zic. Pietricele sau nisip nici nu mai conteaza.

Anul trecut in Grecia fiind apa asa frumoasa primele cateva zile fetele nici n-au bagat in seama nisipul, stateau numai in apa, Nati in colac, Silvia cu echipamentul de snorkeling si vesta de salvare. Cum reuseam sa o scot eu din apa si ajungeam la cearceaf cu ea, Nati il aborda pe ta-su: Hai in apa! Abia in ultimele zile au inceput sa se joace in nisip si cred ca se vor juca si cu pietricelele la o adica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Anda - mirosul era de la laptic.

Noki - mama, ce par frumos are Saralina!
mi-ai facut "pofta " sa i-l las lung lui Rachie. Daca as stii ca ma lasa sa-i pun brizbrizuri si sa i-l leg in coditza, i l-as lasa fara probleme, dar nu prea este fana.
ce ti-ai cauterizat/raschetat, mama, de-a durat atit de putin si a costat atit de mult?

Lavi, ce pofta imi faci cu planurile tale de vacanta!
deci asa cu Silviuca- matematiciana, te-a uimit cit de perspicace este, pai, ce te asteptai de la o perlutza veritabila?
Noi astazi am vorbit cu familia din tara si socru-meu, cind a auzit ca nu venim in vara , ne-a spus " mai bine sa veniti cit sintem inca in putere si ne putem bucura de nepoti, ca pe urma, sa nu fie prea tarziu!" si pe mine, una , m-a pus rau de tot pe ganduri ) pe barbatu-meu nu, insa.

pup fetele

Ina, Rachel Georgia ( 23 Nov.,2005)si Robert Edward (1 Iulie, 2008)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Ina inutil sa zic din proprie experienta amara ca-i dau dreptate socrului tau. E bine si pt bunici sa se bucure de nepoti si pt copii sa-si cunoasca si iubeasca bunicii, rudele, radacinile. Bobita inca e mic dar Rachel deja e constienta si va fi si mai mult pe masura ce mai creste.

O rana pe col si-a cauterizat Noki.

Noki acum imi dau seama ca n-am prea fost coerenta cu explicatiile privind Croatia. Deci fiind cu copiii ne luam 2 cazari la fata locului, cate o saptamana in fiecare. Daca eram fara copii poate ne luam mai multe, sa vedem mai multe zone. Dar cu copiii se aduna multe bagaje si la fiecare mutare trebuie stranse/reinstalate. Plus copiii se adapteaza mai greu la un nou loc de dormit.
Pt cele 2 nopti in tranzit nu-mi fac probleme, am sa pregatesc o gentuta cu pijamale, obiecte de toaleta si haine de schimb pt a doua zi, restul bagajelor le lasam in masina.

Foarte misto ceasul dar mai ales bufnitzoiul. Chiar ca i-a crescut parul lui Sarah, e o adevarata domnisoara deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Yuuuuupiiiiii, abia acum constientizez ca am scapat de sesiune. De ce acum? Pentru ca ma ajuns la serviciu si mi-am dat seama ca pot linistita sa stau pe forum, fara stresul invatatului in bibilica.

Da, i-a crescut mult parut bufnitei, dar nicicum nu vrea sa i-l tai nitel. Trebe sa ma cuget cum s-o pacalesc sa accepte.

Lavi- deci in mijloc de iunie. Eu nu pot atunci, nicicum. Eu ma gandeam ca plan general s-o lasam pe Sarah cu mama la Duni, in august si eu cu Adila sa motrosim cu atentie Croatia, in scop turistic si de vizitareala. Trebuie sa ma apuc si eu de scormonit dupa trasee si variante de cazare. Doar ca la mine trebuie musai cu agentie si chestii oficiale. Stim noi de ce.

Inutza- da, da, s afaci bine s avii in tara la bunici si la noi, gasca de colectie sa va mai vedem si noi!

Miri- o fi de la frig, o fi de la faptul ca inca nu e obisnuit s atina. Ai si tu rabdare, sunteti pe drumul cel bun, oricum.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ina, merci, dar cum naibii de la lapte? ce , astialalti nu beau lapte? si nu le miroase guritza. numai noua?
pt noi ar fi mare bucurie daca ati veni in vara, desigur, dar cum stiti si voi ca puteti...

lavi, onoarea este de partea mea ca imi veti calca urmele in brela. sa inteleg ca ti-au placut pozele mele?:)) detin info importante desigur, ref la statiune.

noki, la tine trebuie cu o agentie care nu returneaza niciun leu din banii deja platiti, in caz ca unii se sucesc, nu? pt asta e buna si agentia croata la care am platit eu hotelul, dk doresti, iti dau info. chiar nu returneaza pe bune.

eu nu stiu dk detin bani de vacanta, e prea devreme sa-mi dau seama, adica acum sigur nu, dar speranta moare ultima. si dk am bani peste cateva luni, nu sunt hotarata unde. teoretic, dk ma loveste vreun noroc senzational, as merge fara copil la new york si cu copil in tenerife. dk nu ma loveste, ori grecia amandoi ori bucuresti, cea mai frumoasa destinatie de vacanta

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Noki sfat: cumpara-ti ghidul Lonely Planet - Croatia 2009. Sta sa apara, deja se poate pre-order pe site-ul lor, e reducere la 12 EUR si ceva de la 17. Poti cauta pe net un cod de free shipping. In librarii la noi apare mai tarziu si e mai scump.

Toti prietenii si cunoscutii nostri care calatoresc independent folosesc ghidurile astea, sunt cele mai bune. Ai acolo descrise locuri de vizitat, dar si o gramada de informatii practice despre tara respectiva, istorie pe scurt, mancare, etc. Pt fiecare oras ai un plan cu zona centrala (de interes) ca sa te orientezi. La fiecare obiectiv turistic (desi urasc termenul asta) ai o descriere.

De obicei eu citesc ghidul asta de acasa pe diagonala, imi fac o idee despre ce vreau sa vizitez si imi fac un plan de drum. La fata locului, citesc in amanunt despre ce e interesant de vazut si folosim din plin harta pt orientare.

Ai marcate pe harti parcari (daca esti cu masina), gari, statii de autobuze, tot.

Cu ghidurile astea am calatorit in Croatia, Spania, Slovenia, Tunisia, Fara ele eram legati de maini si de picioare.

Tocmai l-am pre-orderedt si noi pe cel de Croatia 2009.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda ca tot se vb de vacante...parca tu ai fost la Ela Quality in Turcia nu? Poti sa-mi dai cateva detalii despre hotel? E nou, cum arata, masa ok? Trebuie sa ne facem rezervarile pt vara si suntem tare nehotarati

Revin mai pe dupa amiaza, am ceva treaba acum

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Anda, nuuuuu, nu mi-au placut deloooocccc
Info request: ai vazut pe undeva chestii de dat copiii gen gonflabile, masinute, nebunii? In Brela sau in Baska? Eu sper macar in Baska sa fie.

Indiferent de norocul financiar, primele 2 variante-s faine. A treia... daca e sa ne luam dupa madam ministrul turismului...

Noki noi am platit avans direct in contul proprietarului. La risc, stiu, si nu returneaza . Aceeasi vila o gaseam si prin agentie dar mai scumpa.

Mergi la inceput