Colectia de toamna-iarna 2005 (227)
Raspunsuri - Pagina 19
anda77 spune:
madau, pot scrie 3 pagini despre ela quality resort. totul la superlativ. nu ma asteptam din partea turciei, din partea calificarii 5 stele, din partea... a fost mult peste ce credeam. eu am mai stat la 5 stele intr-o tara europeana cu pretentii, muuuult mai prost decat la ela.
am fost in vara 2007, hotelul era deschis de 2 luni atunci si ghizii independenti de hotelul respectiv (cei din excursiile safari draci ce-am mai facut p-acolo, care colaborau cu toate hotelurile si luau turisti din toata zona belek zilnic) ne-au zis ca este cel mai tare hotel din antalia! nu numai din belek! acum poate n-o mai fi caci in 2 ani turcii au mai dat drumul la 100 de hoteluri:)), la cum construiau p-acolo, dar ti-l recomand 100%.
lavi, nu era nici macar un tobogan in brela, asta a fost cam naspa. in baska era un mic loc de joaca cu chestii din lemn clasice. gonflabile nu am vazut. adevarul este ca nici nu se potriveau gonflabilele in decorul ala de vis, dupa parerea mea gonflabilele sunt ceva de un prost gust infiorator, dar ce nu facem pt copii..
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Anda, supralicitez: Makarska?
Lasa ca-s bune si cele clasice. In Slovenia iar au fost putine locuri de joaca, si doar din cele clasice, dar la cate activitati variate am avut acolo fetele au fost f incantate si nici n-au observat lipsa lor.
Eu sunt incantata de gonflabile ca se catara pe ele, fac miscare, se oxigeneaza, obosesc si apoi dorm bine Nu comnetez estetica.
Cred ca vom lua trotinete & biciclete sa se plimbe cu ele seara pe aleea care e de-a lungul marii.
joy04 spune:
buna ziua.
ma dati pe spate cand vb despre vacante. Abia asteptam anul asta sa ne facem de cap . Zice o vorba sa nu-ti faci panul ca tiganul, noi cam sarisem calul.
Miri am patit-o si eu cu Vlad la vreo 5-6 saptamani de cand numai facea pipi in pampers sa faca afara pe el - de obicei cerea - dar s-a intamplat sa faca si sa nu simta, m-a stresat rau chestia asta.
Cum naiba, era super frig afara si el nu simtea ca este ud!! Abia l-am luat din parc, am mers destul pana acasa si abia cand am intrat in bloc a simtit rece si a inceput sa planga ca este ud.
Ina tare mult mi-ar place sa vii in tara si sa ne vedem.
Sper ca se mai pune de o mare mega intalnire, vin si daca nu ma poate aduce Cristi cu masina.
Noi suntem bine, eu ma simt muuult mai ok, numai am dureri de cap/ Copiii sunt si ei mai bine, inca mai au niste secretii in gat, Vlad si le mai scoate ca stie sa tuseasca la comanda, Alex in schimb nu stie/poate si inca mia are un picut de muci in nas.
Am o intrebare si eu: unde este o clinica oftalmo pentru copii?
Vlad se tot plange de dureri de ochi, ma tot intreaba daca am curatat ceapa ca-l ustura ochisorii. Are si Budimex oftalmo, dar ma gandeam la o clinica unde-i un dr mai bun.
Xandra am avut un sef libanez care-mi spunea ca daca vrei sa faci stanga/dreapta cu masina, scoti mana pe geam afara. Nu prea l-am crezut, am zis ca mai si infloreste, dar se pare ca asa-i.
Sa ne dai de stire despre Vladut.
Corap ce ai facut cu Anais? ziceai la un moment dat de psiho sau endocrinolog....
Si Andrei si-a revenit cu "sensibilitatea"?
Pe mine ma uimeste cateodata Vlad cat de intelegator poate fi in acelasi timp are zile cand imi vine sa plec eu de acasa.
Nu prea este cale de mijloc cu el, inca nu am gasit echilibrul, este ori f "michinte" ori...
Gata, s-a trezit Alex
madau spune:
Anda zi-mi te rog cum a fost mancarea, suficient de variata? Copiii au ce sa manance? Ai idee, gasim carucior de inchiriat de la hotel, sau trebuie sa ne caram cu el de acasa (mai mergem cu niste prieteni si ei au copil putin mai mic decat Miru)? Minibarul il aprovizionau zilnic? (asta e "buba" barbatilor din grup...sa aiba ce sa bea daca ii apuca pofta in camera). Camerele maricele? As avea loc sa-i mai pun un pat pliant Mirunei? De curatenie nu te intreb ca e lege la Turci...zici ca merita incercat deci....
Joy clinica Oftapro e chiar pe Pache Protopopescu, cum vii dinspre Iancului si intri pe Pache, tii linia de tamvai, treci de ProTv, mai mergi nitel si pe partea stanga o sa vezi clinica. E si statia de autobuz acolo, n-o ratezi. Numai sa fii atenta ca se vede doar firma de la strada. Ti-o recomand pe dr CIOPLEAN, e tare buna. Numai suna inainte si fa-ti programare ca e cam full la ei de obicei
Ina subcriu si eu la ce-au zis bunicii...trageti dom'le o vizita prin Ro
Ma duc sa bag maimutza la culcare...poate trag si eu un pui de somn langa ea
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anda77 spune:
madau, am spus deja ca sunt 5 stele cu felicitari, asta inseamna ca ti-am raspuns la toate intrebarile , dar hai: "da" la toate intrebarile, chiar si un nr minim anume de mp face parte din cerinte minime la clasificarea 5 stele internationala. nu stiu de inchiriat carucioare ca nu exista asa ceva la clasificare romania si nici la clasificare internationala minima 5 stele, si ordinele min. turism turc nu le cunosc. eu nu am auzit. oricum ela quality face exces la toate chestiunile la care te referi tu, adica este peste 5 stele.
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Madau, Anda, ba stiu io clar ca Ela este unul dintre hotelurile cele mai recomandate pentru copii. Ii dau carucior, baby-coat=patut si inlcusiv pampersi.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
pampersii sunt obligatorii dk ai patut de bb in camera, repet, vorbim de clasificari oficiale
carucioarele nu sunt obligatorii, doar scaunele de masa. dk se dau carucioare tine de politica hotelului. s-or da ca sunt in exces astia, dupa cum am spus, peste cerintele minime de 5 stele
mami de poet(09.12.2005)
Noki_Lara spune:
Cum sa fie obligatorii pampersii daca ai patut de bebe in camera? Eu am fost mereu la hoteluri care aveau patuturi in camera dar la niciunul nu am avut pampersi si nici nu cred ca trebuia sa am.Patut in camera iti ofera si la 3-4 stele, darmite la 5 stele. Dar fara pampersi.
Serios acuma, aia cu pampersii e o chestie pe care am auzit-o exclusiv la Ela. De erau toti aia de la agentiile de turim, de acum 2 ani de cad e povestea, profund marcati de treaba asta.
Lavi, baga-mi si mie un link catre Lonely Planet-ul ala, te rog. Si ca sa-mi clatesc ochii, baga si linkurile la vilele pe care le-ai ales tu.Stii ca am incredere in gusurili tale.
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
anda77 spune:
noki, dk recitesti postarile mele realizezi ca am vb mereu NUMAI despre 5 stele si normele de la 5 stele ca nu fac aprecieri despre caprioara din predeal dk ma intreaba de agat din cap aurora.
mami de poet(09.12.2005)
Noki_Lara spune:
Pai chiar la hotelurile de 5 stele nu cred ca este o asemenea obligatie: aceea de a-ti da pampersi. Adica eu am stat cu Sarah la 5 stele in Antalya si nu mi-au dat. Si nici nu am auzit vreodata la vreun alt hotel de 5 stele, in afara de Ela sa dea pampersi.
Chiar, Mitzo, voi ati primit pampersi la Rixos?????
Varsta Sarah