Colectia de toamna-iarna 2005 (227)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mihaela alaltaieri a mers f rau forumul "de la ei".
Ce fain ca s-a linistit Maya. Cam asa am observat si eu: cand sunt rai si cvasi-insuportabili au ei ceva ce-i deranjeaza, asa ne spun. Sarcina noastra e sa aflam ce si sa remediem.

Petrecerea: pai cam atat e si aici de copil, ba chiar mai putin: 35 RON. Dar se adauga inca pe atat mancarea pt parinti, care vin probabil direct de la servici fara sa apuce sa manance acasa. Apoi 250 RON animatorul care e sarea si piperul distractiei, vreo 150 RON tortul si cat se aduna consumatia parintilor de la bar (cafele, sucuri, apa, la Nati a fost vreo 200 RON) Daca tragi linie ajungi pe unde am zis eu.

Nu merge parola romania.

I-au trecut dintisorii Silviei. Desi cand a fost vorba sa manance friptura brusc au inceput s-o doara si dintii si burtica. Dupa ce i-am pus niste ketchup se pare ca i-au trecut. Ketchup pe friptura, nu pe dinti.

xandra cool! cu traficul pe acolo.
Mistooo aia cu datul jos ca sa ia pe unul care merge mai departe

Si in Tunisia te claxonau taxiurile sau opreau sa te intrebe daca nu vrei sa te urci, dar numai daca erau goale. Deduc ca Tunisia e o tara mult mai civilizata in sens occidental ca sa zic asa
Iar treceri de pietoni existau. Doar ca nu-ti dadea nimeni prioritate, doar daca erai in mijlocul drumului opreau sau te ocoleau. Ne si amuza ca era o trecere intr-o intersectie mare in care banda 1 era blocata cu un gardulet cu becuri rosii clipitoare si scria "priorite absolute au pietons" (sau asa ceva). Bineinteles, fara efect, dar mai statea si masina politiei pe acolo.

Maria ce-ti veni cu firele albe?!?! Eu nu mi le mai numar de mult.

Mergi la inceput

gabitaco

anda posibil sa ai dreptate cu secta. Pe de alta parte este o mamica cu 6 copii aici pe forum pe care am cunoscut-o personal si i-a facut pt ca si i-a dorit. Si poate ar mai face daca nu ar fi depasit deja varsta rezonabila pt asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

am googleluit despre familia cu 14 copii. mama 33, tata 41, nigerian, prima declaratie: Glory to God, glory to God. V-ati lamurit?! ce nas am... plus ca numele copiilor inseamna cate ceva in nigeriana, referitor la Dumnezeu. deci sectanti. unul dintre copii s-a nascut normal cica: Seven of the babies were delivered by caesarean section Sunday, 10 weeks premature. Odera, whose Nigerian name means "God has my life," was born naturally Dec. 8, twelve weeks ahead of schedule.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

scuze, am scris username-ul gresit. e asa:
http://www.4shared.com/
cu adresa de mail: desprecarti@yahoo.com
si parola: romania

lavi, pai proprietatile anestezice ale ketchup-ului in suferintele dentare sunt cunoscute din antichitate. stie fata ce stie

anda, sa-i foloseasca sucul lui nichita, sa ii creasca la loc hemoglobina.

apropo de trafic, mai, aici tare e frumos si bine de condus. oamenii sunt calmi, nu sar la bataie, nu injura femeile, dau prioritate la trecerea de pietoni. eu in romania nu conduceam, de frica unor altercatii fizice, aici conduc zilnic, si cu mare placere. In plus, politia spaniola e cunoscuta pentru rigoare si duritate, sunt prezenti peste tot, mie imi sunt tare dragi, ma simt aparata. M-au oprit odata, veneam de la un spectacol la 11 noaptea, singura in masina, control de alcoolemie. Ma crispasem, ma gandeam ca sigur se apuca de glume proaste, mai aveam si permisul ro, dar au fost de un profesionalism desavarsit. Au plecat sa verifice daca e ok sa conduc cu permisul nepreschimbat si au venit inapoi cerandu-si scuze ca m-au lasat sa astept din vina lor, pt ca nu au stiut ce regulament i se aplica Romaniei. jos palaria!

In tara ma enervam mereu, conducea sotul, il opreau si cand vedeau pasaport nemtesc se gandeau ca e rost de ceva spaga si incepeau cu glume proaste despre "fete frumoase", chit ca eram si eu de fata. In Constanta a intors odata pe linia continuua chiar sub nasul lor (din greseala si neatentie), normal era sa-i dea amenda, dar nu, au inceput cu mare, soare, etc.

El nu a dat niciodata spaga, nici nu se gandea sa le propuna, dar probabil cu asta sunt ei obisnuiti de la straini sau le plac strainii mai mult decat cetatenii propriei tari, dumnezeu stie. Frustrant si iritant, oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Gabitaco asa, mamico, mai scoate si tu capul

Mihaela

Citat:
munca de aia e munca, sa iti stea in gat.

E super replica Dar eu tot visezi la locul de munca la care sa te duci de drag

Apropo, cred ca azi e zi de ras, ati vazut chestia cu pasapoartele biometrice, mai, fetelor, ce scandal a iesit? De unde e nr necuratului, ce e asta? Plus ca cica nici carduri nu ar trebui sa mai folosim, ca daca citim cuvantul "card" invers, ntz-ntz-ntz! Ce tara amuzanta!

Maria_alexia sa nu-mi zici ca ai si tu vreo 33 de ani, ca nici nu te bag in seama PTr mine 35 e pragul psihologic, la 30 nu am avut nimic, dar nu sunt pregatita sa trec in "a doua tinerete". Nah, ce am facut eu pana la 35 de ani, am dormit ca Frumoasa din poveste?

Replica azi a ILincai: "mami m-am mai ingrasat, ma strang hainele. Daca ai putea sa te ingrasi si tu..."

Iar duminica la biserica: "e plina de copii aglomeratia asta"

Ma duc sa mananc, sa prinde ceva puteri, apoi mai raspund.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Feli super tare Ilincuta!

Mihaela faina chestia cu politia spaniola.

Apropo de politia romana, prietenii nosti parinti de 2 copii si-au luat intr-o seara liber de la copii, au iesit si ei intr-un club cu prieteni, au plecat de acolo binedispusi desi nu bausera nimic, s-au urcat in masina, i-a oprit politia imediat (stateau la panda in zona cu multe cluburi), pus fiola, astia veseli, glumeti, politaiul isi freca palmele. Cand colo - nimic, a inceput sa se enerveze ca si-a consumat fiola (si timpul) degeaba. Replica de final: "Domnule, fii si dumneata mai serios!"

Mergi la inceput

fetelor, nimic nu ma remonteaza mai bine ca o Mamma Mia. De cand am descoperit filmul, sunt fana nr 1, e preferatul meu.

Soanso la multi ani, sa fii fericita si sa ai parte de bucurii Hai ca facem o grupa de "mamici mature"(cu accentul pe a doua silaba din "mature")

Corap, Catutza multa sanatate parintilor/socrilor. Stiu cum e sa-i ai pe cei de langa tine suferinzi, ma doare sufletul s-o vad pe soacra-mea ca sufera ca nu mai vede decat in ceata. Poate reusesc doctorii sa-i salveze ochiul bolnav de cataracta, dar asta va tine de rezultatul unei analize pe care o va face luni. Doamne ajuta

Noki wow, ce preturi! Ai fost la o clinica privata?

Leea eu am toata increderea ca vei gasi altceva, poate chiar mai bun macar financiar. Tu ai un talent deosebit, scrii f.frumos, te exprimi cu usurinta, intr-un stil haios, poate te angajezi la o revista, mai stii?

Mamici cu copii multi - hi hi e un serial pe Travel Living despre o familie cu o pereche de gemeni, apoi cu sexteti. Mama, stiti cum e la ei in casa? Balamuc in toata regula. Or fi ei draguti cand sunt mici, dar parca sunt prea multi 8, daramite 14.

Edit: "Jon&Kate plus 8" se numeste serialul (de fapt e reality show), adica acesta:
http://www.imdb.com/title/tt1124348/
se mai uita cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

acum am venit de la cumparaturi,toate sau scumpit

multumesc din suflet pentru urari,masa si dansul maine,initial am vrut sa fac chef mareee dar am renuntat din cauza costurilor mari am rezervat o sala pt 12 pers doar,sper sa reusesc pana maine sa-mi revin pt ca am intrat intro stare naspa,pb nasamea(e prietena mea cea mai buna) va reusi sa ma binedispuna .

anda,eu cred ca nu as rezista psihic cu atatia copii,le admir din tot sufletul pe fetele cu doi copii cu varste aparopiate ,dar 14 nici nu ma pot gandi ce-i in casa aia.oare ii intreaga la minte???

intrebare: copilasii vostri sunt atasati de o jucarie(de care sa nu se desparta),Sorana are un tigru de plus cu care doarme si il cara cu ia peste tot.

Mihaela,vreu sa o duc la o gradi de stat cu program de 8 ore ,am doua prietene care duc copilasii la aceasta gradi ,inca nu am fost sa vad ce si cum pt ca de curand m-am hotarat sa o mut.
tare faza cu munca!
ma bucur ca te intelegi cu Maya.si noi avem acum o perioada de liniste si pace!

Leea,ce mai face T cum e cu tratamentul pt burtica???
tin pumnii sa treci cu bine peste disponibilizare,poate reusesti sa-ti gasesti alceva sau sa te reorientezi

maria_alexia,ia zi cati ani ai???

feli,vad ca esti mai binedispusa, mai zi-ne de Ilinca.
socrela ta cum mai e ?

Mergi la inceput

apropo de serialul de care ziceam mai sus: intr-o seara am avut de ales intre un documentar despre un avion rapit de teroristi si Jon&kate. M-am uitat mai intai la primul, si desi situatia era tensionata nu m-a prea impresionat. Am schimbat canalul si am vazut ceata de copii care alergau, plangeau, trageau de parinti in acelasi timp. Zau ca mi s-a pus un nod in gat

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Feli, ai lovit fix la tinta .
Ultimul prag pe care l-am simtit a fost la 25. La 20 imi declaram varsta sfidator, dupa 25 am inceput sa ma deprim; e tot mai rau. Ma rog, prefer sa nu ma mai gandesc la asta

Am pe birou cartea Irinei Petrea, ex-supernanny. Deocamdata am rasfoit-o sumar. M-a frapat accentul pe bunele maniere, pe comportamentele care trebuie instituite de devreme si proiectate pe termen lung. Hehe, noi avem adevarat circ ca sa adoarma sau sa mance si eu sa ma focusez pe maniere . Altfel imi place, are morga unei guvernante nemtzoaice.

Apropos de apetit exagerat:
Cand merge la gradi, Cristi mananca in cel mai bun caz ciorba acolo, de felul 2 se atinge rarisim. Cand ajunge acasa prefer sa-l culc, evtl. cu ceva laptic, si sa-i dau felul 2 cand se trezeste; daca i-as da mai intai mancarea s-ar prea activa, l-as culca tarziu si apoi tot programul peste cap.
Asadar, azi vine de la gradi, laptic, nani, apoi mananca tot-tot felul 2 (pui cu ciupercute si mamaliguta ). Dupa o ora, spalam vasele si ma trezesc cu el in bucatarie ca mai vrea sa pape mamaliguta cu ciuperci si cu pulpita, ca lui ii e foame . Prima mea reactie a fost sa-l verific daca se simte bine, asa ceva n-am mai pomenit. Si a mai mancat o portie

Si eu am Mamma Mia pe lista de vizionari, la recomandarea unor prieteni. Sa vedem cand reusesc sa-l vad si - mai ales - in cate episoade .

Mergi la inceput