Colectia de toamna-iarna 2005 (227)
Raspunsuri - Pagina 15
leea_cv spune:
Azi e ultima zi de serviciu. Mai am o ora jumate si gata.De luni primim preavizele dar mi-am luat foaie de boala s-o mai lungesc.Sunt foarte suparata, nu stiu ce voi face. Probabil o angajare de forma sau somaj.Pe cand ma adaptaseme si-mi intrasem in mana, se duce dracului tot.In fapt statia locala se desfiinteaza iar radioul se transforma intr-unul national.Deci nu mai au nevoie (si astfel scad cheltuielile) de negri pe plantatie care oricum erau prost platiti. In rest ...mai am vreo 6 examene.T e la cresa, inca nu s-a imbolnavit dar sunt groaznic de multe cazuri de viroze cu complicatii pe la noi.
Imi pare rau sa "aud" ca mai sunteti cateva in situatia mea. Macar a voastra poate trage sa se remedieze, caci a mea e pecetluita.
Noki eu nu am fost pe faza, deci n-am inteles ce-ai raschetat, insa orice-ai fi executat, pentru 9 milioane iti beleam io indiferent ce ai fi solicitat
Joy io l-am mai capacit pe T si am strigat la el cu toate ca imi promisesem ca nu voi face asta avand in vedere categoria grea la care a luptat tata impotriva mea. Dar uneori nu se poate altfel desi imi pare rau mai apoi. Asta este.Nu-i rupta din rai, o stiu pe propria-mi piele de fost copil, dar... Cu constipatia cum mai e?
Mada ai schimbat masina inteleg?
Daissy felicitari pentru bb mic ce vine. Chiar m-am intrebat pe unde ai disparut.
Roxi T transpira din cauza lipsei de calciu. I-am facut o cura de 10 zile si i-a trecut.De-atunci cand imi aduc aminte ii mai dau.
Ina am citit in cele din urma despre Edi care nu vrea sa suga. Te-ai edificat despre ce e vorba? Mi s-a parut ciudat ca avea sange pe limbutza. Numai bine!
Ripley ce misto...kk cat un treeeen. Da doamne si la noi!
Cata sanatate tatalui tau!
Corap traiasca soacra!
Soso cu intarziere dar cu drag, La multi ani!
Alessia (sper ca bine-am retinut) bun venit in colectie. Spune-ne cate ceva despre puiutza ta.
Anda m-ai dat gata cu numarul aproape infinit de analize efectuate. Mai fa-o si p-aia cu markerii tumorali, macar sa elimini suspiciunea ta de cancer, la care nici prin cap nu-mi trece sa "achiesez". Ai grija de tine,de voi!
maria_alexia spune:
Deci s-a schimbat grila de vaccinare... Eu vad negru de cate ori aud de vaccinuri, cu atat mai mult atunci cand isi auto-confirma incompetenta, cum e acum.
Dayssy, felicitari pentru burtica, ai grija de tine si de samburelul mic!
Soso, La multi ani!
A trebuit sa deschideti subiectul despre varsta si babe, de parca nu eram eu destul de deprimata ca iar a trecut un an peste mine si m-am albit inca si mai mult. Emoticon cu baba batrana cu ... parul de lana nu este???
Lavi, chiar ca e fain "Kangourou" matematic - eu i-am prins inceputurile in ultimii an de liceu si am fost ff placut surprinsa de stilul destins al problemelor. Si-am luat si ceva premiu
Cred ca am mai spus-o, dar repet: ma intereseaza mult abordarea voastra fata de initierea Silviei intr-ale scolii, mai ales c-o faceti cu atata cap Ar trebui sa-ti salvez postarile, la cum trece timpul parca vad ca ne si trezim cu ei in clasa I
Noki, bine ca ai scapat cu bine si fara alte dureri decat cele de prin portmoneu. Refacere buna si mai departe!
Daaa, si noua ne-a placut tare, tare mult intalnirea de azi-vara. Cand povestim cu Cristi prin centru, si acum spunem ca trecem pe la "cin-cin" (iar el completeaza: "unde am urcat in turn cu Sarah" ), chit ca noi ii spuneam in alte feluri locului.
Corap, te invidiez pentru calatoriile cu metroul = timp de citit . Si de intalnit lumea, se pare. Si-mi place si ca esti in tema cu teatrele din oras... Wow, ce boierie!!!
Soso, nasol bilantul gradinitei, tinem pumnii sa aveti mai multa bafta la cea noua.
Catutza, sanatate multa pentru Bianca si tatal tau!
Leea, stii tu: orice sut in posterior e un pas inainte! Sper sa reusesti sa rezolvi cat mai repede situatia.
Cu patinajul: ieri am vazut live demonstratii ale campionilor nat. la copiii. Aveau 8-9-10 ani, cam toti incepusera patinajul de cca 2 ani. Deci pe-atunci cu piruetele si sportul organizat.
Noi am mai iesit in 3 pe gheata, il tinem pe Cristi intre noi si ne bucuram cu totii sa facem ceva miscare. Deocamdata nici nu-mi doresc mai mult.
Noki_Lara spune:
Leea, maaaare figura esti.Chiar si asa popandau...tot amuzanta esti.Era vorba de o rana pe col.
Maria, taman am aflat si eu de tanti cu cei 14 copii. Cred ca nu o sa ma mai vait niciodata. Exista si tragedii infinit mai mari. Cazul tanti-ei e unul din ele, in viziunea mea.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
mihaela_80 spune:
hello,
si voua va merge greu forumul? m-am plans si acum 2 zile, ieri nu am putut deloc sa intru. sa fie oare de la mine?
voiam de ieri sa va povestesc ca traversam o perioada foarte frumoasa si calma (eu si cu Maya, ca in rest asteptam niste bani care nu mai vin, incercam sa nu ne enervam prea tare ca si asa nu ajuta).
De cand a aflat sigur ca nu mai merge la gradi s-a linistit, se joaca frumos si creativ, a mai facut un salt in dezvoltare. Isi ignora in continuare jucariile, in schimb improvizeaza cu alte lucruri jocuri pe care nu stiu de unde le-a invatat. Ieri seara, pe plaja, s-a urcat calare pe o piatra mare si m-a condus prin tot felul de taramuri magice, le dadea nume, imi povestea ce fel de animale si culori sunt acolo. Am fost foarte impresionata.
Prietena ei cu 8 luni mai mare a intrat insa cu forta in perioada de ce-urilor. Sa ne pregatim psihologic! Conversatie azi dimineata : (mancasem ceva la un barulet local, bunica ei era la casa sa plateasca, eu urmaream copilele prin incinta)
Eu: Emma, vino inapoi, nu iesi in svrada!
ea: Dar de ce?
Eu: E periculos, trec masini.
ea: acum nu trec. Si iese
Eu: dar pot sa vina. si daca pleci de langa noi si nu te vedem pot veni oameni rai.
ea: dar de ce vin?
eu: pai nu stiu, pur si simplu.
ea: de ce pur si simplu?
eu: .....te rog nu iesi in strada (tot alerga si sarea jos din prag)
ea: de ce sunt oamenii rai, rai? mama lor nu le-a spus sa nu fie rai? uite, acum nu e nimeni, ma duc.
eu alerg dupa ea: emma, te rog asteapt-o pe bunica ta.
ea: de ce e ea bunica mea? si oamenii rai au si ei o bunica? de fapt, au mai multe bunici, nu? bunicile lor vin si ele cu ei? si cum stim care e bunica fiecaruia?
Ieri i-am facut fiica-mii o casuta de carton cu geamuri de celofan, ea are o furnicuta imaginara pe care a cazat-o acolo. Si mi-a venit ideea sa ii fac o casa de papusi adevarata, cu papusi de carpa, mobila de lemn. Aici se gaseste un fel de argila umeda care se intareste la aer, cred ca va fi material de baza. oricum, azi-noapte nu puteam dormi gandindu-ma ce si cum sa fac :)
trimit sa nu pierd, revin
xandra28 spune:
dragele mele,
nimic nou pe front ca sa zic asa
sper in weekend sa am timp sa ies sa vad si eu un pic orasul, pana acum, vorba cuscrei, ca in sesiune. ne omoara astia cu temele si testele, vor sa ne intoarcem doxa or something.
aici mi se par multe lucruri oarecum pe dos, inclusiv cum gandesc, cum pun problema, cum formuleaza intrebarile.
aproape toti ceilalti colegi ai mei sunt libanezi, mai putin un coleg roman venit cu mine si un londonez care de fapt e chinez la origini
plus ca e un pic infricosator de exemplu sa veni in blocurile de aici din centru unde stau urme de gloante in ziduri, nici nu-ti vine sa mai iesi!
a, si e foarte ciudat cu taxiurile. practic orice taxi care trece pe langa tine te claxoneaza daca nu vrei sa urci, desi mai are 1-2-3 pasageri! cica te lasa in drumul lui! si daca se urca altcineva care merge mai departe, pur si simplu te da jos!!! plus ca masinile arata ca naiba, au facut probabil si ele razboiul; merg cu bara sau toba taras pe jos, in mare viteza si claxoneaza ca nebunii!
nu exista semafoare, treceri de pietoni, e treaba ta cum te descurci sa traversezi fara sa dea o masina peste tine!!!
cam asta de-aici, va pup si numai bine!
mihaela_80 spune:
asaaa, revin cu raspunsuri
maria alexia, cartile le gasesti la adresa www.4shared.com, cont desprecarti si parola romania. o comoara :) multa rabdare si putere in perioada asta iti doresc! mie mi s-a parut cea mai grea de pana acum.
parametri, Maya are 101 cm si 15.5 kilograme, ii cumpar deja haine 11. ca sa fiu sigura. Copiii de aici sunt micuti, si hainele de 4 ani ii sunt mici uneori.
roxisialexia, imi pare bine ca ati scapat de otita, va tin pumnii sa nu recidivati in urmatoarea jumatate de an.
joy, eu te inteleg foarte bine la capitolul comparatii (involuntare) intre copii. cat a fost maya mica a fost groaznic, urla mereu, ma chinuiam cat puteam sa ii indeplinesc nevoile, dar se agita, nu statea o clipa singura, etc. aici avem niste prieteni din anglia cu o fetita cu 2 ani mai mica, a fost un bebelus extrem de calm, petrecea si o ora studiind o jucarie in detaliu, avea zile intregi in care nu plangea deloc. oricat incercam sa nu fac comparatii, nu puteam, daca am fost in viata mea invidioasa pe vreo situatie, apoi pe asta am fost. intre timp s.au estompat amintirile si m-am linistit si nu mai cumpar, dar atunci era dincolo de puterea mea de control.
soanso, chiar ma intrebam daca a iesit inimoara iar la lumina. bine ca da!
coralia, sanatate multa!
lavi, distractie placuta si sa va iasa excelent petrecerea Silviei! aici costa cam 10 euro de copil, mi se pare tare mult cat se cere in bucuresti.
felicia si bb alinus, eu nu cred asa ceva. munca de aia e munca, sa iti stea in gat. altfel s-ar numi hobby sau pasiune. eeee!
anda, imi pare rau sa aud de unchiul tau si de problemele ce decurg de aici. totul e ciclic, o sa se invarta roata si o sa vina si vremuri mai bune. nu pune la inima prea mult.
leea, mihalelutat, cristinanegarapt sot, si voua va doresc sa se redreseze rapid situatia si sa se intoaca norocul cu un job bun sau mai putin stresant.
ioana, ce frumos povestesti de maria si de stefan! trebuie sa fie foarte frumos sa-i vezi asa iubitori!
mihaela_80 spune:
lavi, au! dintisorii din fata ai Silviei sunt ok? Mi-a placut mult ce ai scris legat de micuta scolarita si de atitudinea ta fata de ea. Eu perioada asta o astept cu mare drag, sa facem experimente fizice, la biologie, sa invatam matematica. asa-i, trebuie un fin simt psihologic, sa vezi ce il atrage si motiveaza pe copilul tau.
corap, sa dea dd sa nu fie chiar asa grav cu soacra ta! si multa putere sotului!
mandy, sanatate multa! cred ca si pe tine o sa te intereseze cartile din fisierul de psihologie, daca o sa ai timp de ele. te rog sa nu o iei razna :)
madau, sa-ti fie de bine masinuta, s-o folosesti cu placere si spor!
dayssy, sarcina usoara!
soanso, La multi ani pentru ieri! Cum e gradinita noua? Cate ore va sta acolo?
catutza, multa sanatate si tatalui tau!
ripley, oau, 112 cm! spor la gatit pentru copil!
noki, frumos pret, nimic de zis! sa-ti fie de bine! Si urari de bine pentru mama ta. Hipotiroidia se trateaza destul de bine medicamentos, nu? tragedia cu tanti cu 14 copii, de acord cu tine. doamne fereste!
xandra, organizare de vis cu traficul acolo, ce sa zic. mi-ar placea tare mult sa vad si niste poze, daca ai timp.
lavi02 spune:
Mei, mie asa de mult imi place perioada asta la fetele mele!
Deja se joaca si Nati jocuri de scenarii, cu papusi, cu "asta e mama lor, asta e prietena cu mama lor", culca papusile, bebelusii (Noki la mare trecere acum e papusa cu bebelus, carucior, patut samd de la voi, aseara ma innebunea Nati sa gasim suzeta si biberonul lui bb, noroc ca am gasit suzeta pana la urma)
Chestia cu Silvia scolarita e iar misto
Socrii mei sunt de azi la Olanesti o saptamana, le iau si pe fetite cu ei, maine le ducem. Sper sa aiba un pic de zapada, prognoza zice ca ninge acolo in zilele urmatoare.
Tare mamica cu octupleti, daca avand 6 copii acasa si-a mai facut embriotransfer!
Revin
anda77 spune:
helou,
puneti pariu cu mine ca mama cu 14 copii este dintr-o secta? cand ai deja 6 copii nu te apuci de tratamente de fertilizare decat daca esti spalata pe creier. plus declaratia bunicului ca "mai avem o casa fooooarte mare pe care nu o s-o gasiti sigur". numai aia traiesc in colonii, nu stiu daca ati urmarit in media povesti asemanatoare. plus faptul ca nu doreste sa vada presa sau altceva. cand ai 14 copii si esti formata cultural american, vinzi primele poze pentru contravaloarea politelor de studii pt 7 copii si faci declaratii si reality showuri pt contravaloarea politelor celorlalti 7. pampersii se obtin din donatii si la mesele copiilor te ajuta voluntarii din diverse asociatii, cum a mai fost un caz, tot american, acum cativa ani, dar erau doar 6 bebelusi.
pe discovery travel and living este un reality show din casa unei familii cu gemeni si sexteti, total 8 copii americani. iau bani grei pt asta, ceea ce ar face orice mama care se gandeste la viitorul copiilor. aproape orice mama. apropos, dk stiti vreo televiziune interesata de nichita, sa-mi spuneti negresit, il vand fara probleme la tv:))
si mai am argumente pt a-mi pune toti banii pe afirmatia ca este mama dintr-o secta. cand o sa se afle, ca o sa se afle si asta, sa ma instiintati va rog.
mihaela 80, nichita bea "scufita rosie";) deocamdata i-a luat ta-su 6 sticle, sa vedem cand suplimenteaza. ii dau un paharel pe zi, scrie ca 100 ml asigura 44 % fierul necesar zilnic.
lume, lume, de ce ii miroase gura lui nichita? urat desigur, nu a flori. o avea probl cu stomacelul? o sa-i spun pediatrului fireste, dar zic ca sa-mi fac o idee. stiu ca nora-mea a avut respiratie neplacuta mai demult. ina, cum ati rezolvat ca parca n-ai mai zis nimic despre asta?
madau ce masina ti-ai luat? stii ca sunt pasionata.
mihaela 80, eu abia astept perioada dc ce-urilor ca si-asa eu raspund prea detaliat la intrebarile de-acum ale lui nic. imi doresc sa-mi dea ocazia sa vorbesc mai mult
xandra, las ca orice experienta de alta civilizatie te completeaza. bucura-te de ea.
noki, ce tareee ca vb sarah germana deja! va invidiez! din pacate nici eu nici ta-su ( dupa declaratii) nu ne permitem taxa la gradi luterana
apropos, de la anul vin la gradi a voastra si gemenii prietenei mele, nasa lui nic.
soanso, de 3 ura pt inimioara iesita la iveala
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
gabitaco spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda77 lume, lume, de ce ii miroase gura lui nichita? urat desigur, nu a flori. o avea probl cu stomacelul? o sa-i spun pediatrului fireste, dar zic ca sa-mi fac o idee. stiu ca nora-mea a avut respiratie neplacuta mai demult. ina, cum ati rezolvat ca parca n-ai mai zis nimic despre asta? |
1.poate avea carii dentare
2. pot fi ceva vermisori - giardia, oxiuri, limbrici
3.constipatie cronica - nu cred ca e cazul
4. digestie proasta
5. rosu in gat, infectii ale cailor respiratorii superioare
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...