Colectia de toamna-iarna 2005 (227)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

mda, cand puteam sa stau si eu la calculator a apucat-o pe soacramea facutul de ciorba de burta!!!!

Roxi sper sa nu fie nimic rau cu Alexia. Cu transpiratul iara nu stiu ce sa zic ca Vlad transipra de-l invelesti prea mult.

Fetelor, nu pot sta ca ma simt aiurea cu soacra care freaca cratiti in bucatarie asa ca ma duc si ma culc.

Am sinuzita oficial si cu acte (radiografie adicatela) asa ca merg maine la orl-ista sa vad ce draq imi da ca mor de dureri.

Va pup, noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Xandra chiar ma gandeam ieri la tine!bafta la teste!

Noki, pe fata ai dat-o la gradi sau sta cu mama ta?

Nati e si ea la gradi?

Incep sa imi pun si eu intrebai fara raspuns, ce de ex.: ce fac eu dupa ce ies din concedi, adik la vara? dau ambii copii la gradi, las unu cu bona acasa?cum o fi sa pleci si de acasa, sa vii seara obosit si sa te ia de buna vrei trei baieti in casa?????

Azi am fost la teatru, "pecetea fermecata" cu ambii copii.din fericire piesele dureaza max 50 de min si nu ai timp sa te plictisesti.Iar actorii chiar isi dau interesul.

pupice si noapte buna

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

foarte pe scurt ca nu mai am timp de nimic

Ina , multa sanatate lui Rachel mica si frumoasa , va

Anca , sa fii sanatoasa LA MULTI ANI! dupa parerea mea e bine ca o muti la program de 8ore, va fi altfel

Mada , sa stapanesti sanatoasa masina!

Noki , cam scumpa rana ta , dar bine ca sa rezolvat si ca esti bine! spor la invatat si te asteptam la povesti

Corap , multa sanatate soacrei tale! sper sa nu fie nimic grav

Lavi , super tare Silvia cu matematica ei, se vede ca ii place si ca va seamana

Anda , asta-ti trebuia acum-probleme cu masina

Leea , ce ai rezolvat cu serviciul tau? tu ce vei face te orientezi spre altceva?

Roxana , nu stiu ce sfat sa-ti dau cu Alexia dar poate totusi ajungeti la un doctor, va

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

si noi ajungem maine dimineata la dr cu Bia pentru ca saptamana asta a tot avut febra....a trecut iar a facut iar a trecut....asa ca o ducem la spital sa o vada doctorita ei sa stam linistiti.

In seara asta sa intamplat minunea si a intrebat cand o mai ducem la gradi asta pentru ca saptamana asta a stat acasa ca a tot facut febra

Sunt tare nacajita cu tata, e in spital de luni.Are ficatul marit, inima marita, splina marita...nu se stie de la ce si ce are exact.Il mai tin pentru analize deocamdata si ce e sigur e ca se va pensiona pe caz de boala ca nu mai are voie sa munceasca nimic-niciodata!

va pe toate si sper ca stati mai bine cu moralul decat mine !

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Roxi, si Smaranda maninca ca sparata de vreo citeva zile. Cred ca trec printr-o perioada de crestere.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Dupa antibiotice la greu, si An si-a dat drumul. Mananca ca sparta, ma sperie, face kk cat un tren. E vesnic in frgider sa caute de haleala, la gradila fel, cere de mancare, a pus in 2 sapt 1 kg. A ajuns si ea la 14 kg la 112 cat are inaltime :))

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Soso, cu intarziere ... La Multi Ani! fericiti si multe bucurii.

Lavi, complet de acord cu Noki – ce bine mi-ar prinde si mie macar 50% din maturitatea ta! Cred ca ti-am mai spus lucrul asta, dar tare mult imi place cum povestesti.

Noki, ouch! Scumpa procedura.

Roxi, sa stii ca si Rianna transpira destul de usor, una-doua e cu parul umed daca e prea imbracata sau prea acoperita. Mai ales cand doarme. Dar ea intotdeauna a fost asa. La Lexi e o manifestare noua?

Corap, succes la incurajat barbatul si multa sanatate soacrei.

Xandra, cum e pe-acolo??

Daissy, felicitari pentru sarcina!

Catutza, offf... nasoala treaba. Multa sanatate tatalui tau!!

Ile, iti raspund eu: si Sarah si Nati merg la gradinita.
Tot am vrut sa-ti spun, dar am uitat... De fiecare data cand iti citesc postarile, imi vine in minte imaginea ta de la intalnirea din vara 2007 cand erai gravida cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Scuze, Ilenutza am uitat sa-ti raspund. Nati e la gradi. Program prelungit. Gradi de stat. Silvia e la scoala + after-school. In unele zile o iau mai repede. Am pastrat si bona pt cand se imbolnavesc. Mai vad cat o mai tin. In oct, nov & dec Nati s-a mai imbolnavit, in ianuarie bat in lemn i-am ers f bine la gradi.

Noki & ilenutza probabil avand parinti mai in varsta m-am maturizat eu mai repede. Nu-i neaparat o treaba buna, habar n-am. Plus ca am avut-o pe Silvia devreme, asa ca vrand-nevrand m-am trezit acum mami de scolarita.

catutza sanatate multa tatalui tau, sa speram ca nu sunt pb grave.

Bravo pt Alexia, Smaranda si Ana mancacioasele!
, 112 cm!!!
Eu nu m-as ingrijora pt Alexia, dar du-o la medic pt linistea ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Deja imi ies biblioteca asta si tocitul pe nas. Aseara m-am culcat la 2.30, sunt varza de oboseala. Astept cu interes ora 19.30 sa ma examinez si sa scap odata. Da' nici sa ma imbat nu mai pot, ca am facut o sensibilitatea la stomaco-ficat ceva...si nu ma risc sa beau nimik.

Sunteti dragute ca ma tot invitati la povesti.

Ilenuta- bufnita e la gradi de pe 1 sept si e super ok. S-a acomodat integral cam intr-o luna si acum e super. Sunt multumita. A invatat o gramada de chestii si intelege binisor germana. A inceput chiar sa si vorbeasca nemteste in sintagme.

Joy- of, sanatate multa. Si io-s tot virusata in continuare. Cel mai fain e cand ma apuca cateo criza de tusit.

Catuta- sanatate multa Biancai si sa reveniti la gradi repede. ce ma bucur ca da si ea semne de acomodare! Yuupiii.Si sanatate si tatalui tau. Si io-s popandau cu mama ca si-a descoperit o oribilitate de hipotiroidie si se simte tare naspa.

Maria- tot citeam de voi si nu apucam sa zic nimik. Yuui ce faina-i perioada asta cu Anutza cea de mana plimbareata. Obositoare da' faina. Mi-e dor de gasca voastra habauca.La vara musai sa re-facem o excursie pana la voi.

Ca asta fu pauza...ma reintorc la grilele mele dragi.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Uitasem...

Roxi, sa nu crezi ca nu am remarcat noua ta titulatura.

Anutzachele e manechina colectiei. E clara treaba. Luuuuunga de nu se mai termina.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Stiti care-i faza cea mai tare: mamica americanca ce a nascut recent cei 8 bebei mai are acasa inca 6 copilasi !!!

Sper sa mai doarma puii sa pot reveni si cu raspunsuri la subiect

Mergi la inceput