Colectia de toamna-iarna 2005 (227)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Corapino-7 seri, vreau si io detalii despre balet, ca familionul nostru e fan. mama o s amearga cu Sarah pe 21 la Sala Palatului la un super balet, dar pana atunci mai e. M-as baga si eu, daca e de sambata incolo. Ar fi chiar faina o gasca de colectie la Opera.

Andache, stii aia cu "Dumnezeu iti da cat poti duce???". Ia baga tu o cerere de revizuire a fisei postului la El.

Nu ma mai pot concentra la invatat, desi sunt la biblioteca si in jurul meu toata lumea toceste. Numai la raschetat imi sta bostanul.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

pai, nokisor, n-am ce detalii sa dau, ca io primesc newsletter-uri de la ei (opera) si mi s-a parut interesant si la o ora la care copiii sunt in forma- 11 dimineata.
we asta pica oricum, dar mai vb, mai cercetam.
alba ca zapada mai e duminica, 15 feb.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Corapino iertare dar efectiv sunt coplesita de inutilitati la serviciu si nu mai pot decat sa citesc in fuga in scurtele pauze de cafea. Amicul care organizeaza lectiile lucreaza de fapt pentru o gradinita, adica ii ia dupa-amiaza si fac activitati extra la tenis. Pe fi-miu si pe Nichita i-au primit cu rugaminti mari, ca sunt cei mai mici si cei mai neascultatori, asa ca m-a avertizat voalat sa nu mai propun colegi noi de varsta lor. Mi-a si spus ca sunt totusi prea mici, ca nu invata mai nimic, dar fiind prieten cu barbata-miu inca nu ne-a dat afara. desi daca mai sunt agitati rau cred ca afara ajungem.
Gata ma duc sa ma prostesc pentru binele poporului.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

hello!

remember me?

aici vremea e f frumoasa, 20 grade, dar din pacate nu am timp de nimic: cursuri, teste zilnice, etc.

nu fac mai nimic inafara de scoala.

mi-e dor de voi sa va mai citesc.

va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Yuuupiiii...m-am raschetat!

Scurt rezumat: 3 minute, durere ioc, ceva infim, ca o mica ciupitura si o mica caldura locala, tratament intitulat cauterizare cu radiorezonanta . Nota de plata: 300 ron/cm, deci 900 ron.Si mai trebe sa merg de peste 2 saptamani, in fiecare saptamana, deci de 4 ori, la consultatie cu mini-tratament local. Probabil alti bani, ala distractie.

Cuscra, deci te simti ca mine. In sesiune. Las' ca e bine.

Si cum va ziceam...ma duc la toceala. ULTIMA seara de toceala din aceasta sesiune.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Meems Nu ma pot concentra acum sa fac un program, dar hai sa comunicam pe e-mail sa vedem cind putem cu totii.

Anda naspa. Saraca de tine. Nu pot decit sa te imbratisez si sa-ti spun ca o sa vina si zile mai bune.

Soanso La Multi Ani!

Madau eu nu pot nici macar sa-mi inchipui cum as putea sa merg pe la cozi de institutii guvernamentale cu Smaranda. Esti tare ca ai reusit!

Imi pare rau sa aud de vesti triste cu serviciile si sper la mai bine pentur toata lumea.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

seara buna,

am recuperat "inimioara" inghitita sambata dar nu inainte de a merge in miez de noapte la urgente cu fata care se plangea ca o doare pieptul ,controlul a constat doar in ascultat la plamani si palpat burtica ,ecograf au zis ca nu merita facut pt ca plasticul nu se vede,iau dat 5 ml de nurofen.sper sa fi invatat ceva din experienta asta,eu una stiu ca m-am speriat grozav.

multumesc pentru mesajele de LMA, am facut 35 de ani inca nu-mi vine sa cred dar incerc sa ma obisnuiesc,in tinerete cand auzeam de cineva ca are 35 de ani ziceam ca e batrana.

anda,multa putere sa treci cu bine peste perioada aceasta,sanatate multa in primul rand,bine ca nu ai patit tu nimk.

noki,felicitari ,esti de admirat o studenta model.
ce ne mai zici de Sarah???

corap,sanatate socrelei,cum se "traduce" boala ei?

saptamana viitoare intentionez sa o mut pe S de la gradi de 4 ore (mi se pare o pierdere de timp) ,merg copii pana pe la 8,30 si de pe la 11,30 vin deja dupa ei ,mai bine o tin acasa si macar nu risc sa se imbolnaveasca asa des.habar nu am cum se procedeaza se da ceva la directoare in asfel de situatii?

azi am primit la servici o gramada se sarcini noi(munca in plus pe aceasi bani) imi vine sa mooooooor de ciuda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki valeu pretul dar bine ca ai scapat de uraciune!
Bafta la ultimul examen si revino la activitati forumiste mai intense

xandra povesteste-ne putin de Liban, cand ai timp Spor la trebi!

Anda incearca sa te mobilizezi si sa nu te lasi coplesita de stres, incearca sa actionezi, nu sa te asezi pe malul santului si sa plangi. Stiu ca asa vei face, dar eu vreau sa te incurajez.

soanso de ce sa-i dai? Ii eliberezi un loc. Nu invata nimic la gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

lavi,pai nu-mi place in primul rand ca e mic spatiul,nu am vazut o evolutie spectaculoasa la S (nici nu ma asteptam) insa am crezut totusi ca dupa sarbatorile de iarna mai invata cate ceva un cantecel,poezioara,nu-mi spune nimik daca o intreb ce a facut la gradi imi spune doar ca sa jucat, educatoarea care e la grupa ei are pb de sanatate(lipseste des si o inlocuiesc colege sau o fosta educatoare pensionata),nici asta nu cred ca e bine sa se tot schimbe asa des ed pt ca S se atasaza destul de greu de cineva,cert este ca pe Doamna C ed ei nu o agreaza deloc (ia zis baba si ca e urata),se imbolnaveste foarte des (am prietene care au copii la gradi 8 ore si nu sau inbolnavit asa des ca S la 4 ore).
nu primesc la gradi mancare tb sa-i pun zilnic pachetel si de cele mai multe ori vine cu el acasa desi ii pun doar ce-i place ,deci sta fata pana la 12 nemancata .
pana acum nu mi-am facut mari probleme ziceam sa o las doar pt socializare,sa mai invete si ia cate ceva dar am impresia ca e pierdere de vreme .

ziceam daca tb sa-i dau ceva directoarei de la gradinita unde as dori sa o mut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

buna!

off anda, sper sa vina in curand vremuri bune si pentru tine. iti sunt alaturi cu o gand bun. ma bucur pentru reusita lui nichita, daca mai ai timp sa mai pui filmulete cu el la ora de tenis.

noki, ma bucur ca ai scapat cu bine.

leea , succes!

mitza, cati ati mai ramas?

lavi, bine ca ai descoperit tu textul, eu cautasem in zadar.

fetelor ma ingrijoreaza alexia, de vreo 2 saptamani mananca foarte mult, cere mancare din ora in ora ...nu stiu ce poate fi!! si inca ceva transpira foarte rau imediat ce adoarme si sa stiti ca nu o imbrac decat cu pijama.
azi am sunat pediatra si m-am programat la control, am ajuns la cabinet si plecase la sedinta cu parintii, nu mi-a dat un telefon, beep sau mesaj si are numarul meu
, deja mi se pun multe bile negre in fata

seara buna!

Mergi la inceput