Colectia de toamna-iarna 2005 (227)
Raspunsuri - Pagina 12
Noki_Lara spune:
Lavi, As vrea sa am macar 50% din maturitatea ta.
Feli- la econometrie am luat o nota de care-mi e sincer rusine, adica 8. Mi-e rusine pentru ca mi-a placut materia mult si proful si tot, dar...ca mereu trebe sa fie un dar...am ajuns mai nou la concluzia ca exista tot mai multi oameni nebuni pe lume. Or el parea chiar normal si d etreaba si comic si super d egasca. Insa a aparut la examen si a decretat ca avem 4 probleme mari de rezolvat, ceea ce trebuie sa ne ia cam o ora jumate-2, doar ca el ne lasa doar o ora. Ceea ce a si facut.Corolarul: nu am avut timpul fizic de a termina ultima problema.
Ilenuta- deci te-ai re-constantzenit. Amu chiar ca slabe sanse sa ne mai vedem.
Dayssy- sa fie intr-un ceas bun si sa fie fetita cu codite.
--
Ma duc sa mai invat ceva, apoi ma duc sa ma raschetez. Sa-mi tineti pumnii.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
corap spune:
spor, noki, la rashketat. si bafta
puah, sunt la serviciu si azi chiar n-am nici un chef de lucru, se tanguie si-un aparat de radio pe langa mine si e cald, cred ca sunt 30 de grade in birou, fierb.
de fapt, am intrat ca sa va spun ca e super-frumoasa cartea de saptamana asta de la cotidianul (jostein gaarder - "fata cu portocale"), ma enerveaza ca mai am vreo 20 de pagini de citit si nu pot chiar sa scot cartea pe birou. am citit-o in metrou, pe strada da' n-am reusit sa o termin si mor de ciuda. cred ca o sa fie in top10 carti citite pe anul asta. de fapt, de mult n-am mai citit o carte asa. (nu va ganditi ca-i vreo carte fundamentala pt istoria literaturii sau asa ceva. e o carte frumoasa pur si simplu)
a... si ma gandeam aseara la vladutu lu' joy . ca de mult am vrut sa-i spun ceva, da' cum si-a dat cam toata lumea cu parerea am zis sa nu fiu si eu calare pe ea. eu cred ca lui vladut ii lipseste enorm o figura masculina. adica o persoana de sex masculin care sa-i acorde toata atentia, macar cateodata.
cred ca in directia asta ar trebui lucrat si mobilizat tati-de-vladut sa isi faca timp pt copil (nu timp pt tv&copil, calculator&copil, ci numai timp pt copil). ca nu cred ca se crapa pamantul daca 2 ore pe saptamana ies si ei "ca baietii" pe undeva, la o pizza sau sa dea o piine de mancare la rate pe lac sau alte activitati pe care sa le agreeze ambii si sa fie numai ei doi. eu sunt convinsa ca o mare parte din probleme se vor atenua macar, si i-ar ramane si lui joy timp pt ea&alex (pt ca mie mi se pare ca alex are nevoie de mai multa atentie).
mi se pare esential ca fiecare parinte sa aiba si o relatie personala cu fiecare dintre copii, sa-i acorde un timp exclusiv (macar 1 ora-2 pe saptamana - nu-i chiar asa mult)
joy zice ca alex e "altfel" decat vlad si mie mi se pare ca alex e multumit cu vlad ca figura masculina (ceea ce nu-i normal, dar s-a adaptat si el).
stiu ca e un mic tratat de psihologie ieftina, de fapt mi-am dat si eu cu parerea referitor la o situatie la care nu cunosc toate amanuntele.
cred ca merita sa incerci sa vb cu tati-de-vlad si sa-i acordati o sansa copilului. mi se pare cam mult inconjurat de femei si dezorienat din cauza asta.
lavi, las-o pe silviuk in pace, ca o sa se descurce ea. numai nu-i zice nimic de rau, sa n-o critici ca i-ai taiat orice farama de elan. stiu eu ca seamana cu mine eu in liceu am dat naibii tot si m-am mutat de la real la uman numai pentru ca profu' de fizica m-a criticat odata aiurea.
gata cu pisicologia, ca ma ia tania de urechi si ma face ca un iepuroi.
va las, ma duc sa mai dau neste bani la niste amarati care si-au bushit masinile.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
corap spune:
de fapt in tot carnatul de mesaj pt joy mai voiam sa zic ca poate ar fi o idee buna sa mergeti la un psiholog adevarat. ca sa nu va mai invartiti in cercuri vicioase. pentru ca e groaznic de frustrant sa te simti captiv
lavi02 spune:
Corap ai dreptate pt Vladut si tatal lui.
In ceea ce o priveste pe Silviuk, acum invat si eu sa fiu mama de copil scolar. E o noutate pt mine.
Nu o critic, dar incerc sa o mobilizez. Si trebuie sa o mobilizez fara sa o bat la cap .
Solutia constat ca e sa facem combinat si ce-i pace si ce nu prea. Alternam matematica si jocurile logice cu citit + dictare.
La citit afacerea e 50-50%: Ea citeste prima pagina, eu restul povestii. Sau din revistele cu Winnie: ea un dialog box, eu urmatorul. (aceleasi activitati le face uneori cu ta-su, a nu se intelege ca doar eu ma ocup)
Alta cheie e sa se culce devreme, ceea ce iar e greu , dar lucram si la asta.
corap spune:
uf.... o zi ma dau si eu pe forum si-atunci toata lumea e plecata :( (ma rog, nu chiar toata, noroc cu co-soacra - nu stiu cum se numesc 2 soacre )
am uitat sa urez burticii de dayssy sa creasca mare si bb sanatos!
si voiam sa va mai intreb cu ce va mai distrati, ce mai faceti, pe unde mai mergeti. ca vaz ca vecina mitza si anda mi-au dat cu ignore referitor la tenis, i-as duce pe copii la opera ca e "alba ca zapada" - balet, dar nu stiu daca sa merg numai cu andrei sau sa merg cu amandoi (la balet gabi nu calca)
la teatrul de papusi nu sunt niciodata bilete si oricum andrei nu e foarte incantat. (adica e mediu-incantat - la ei la gradinita vine teatru de papusi cam o data la 3 saptamani)
sa va mai recomand "mascariciul" la bulandra (nu pt copii, DF!), e cu horatiu malaele, pe care eu personal nu-l agreez f tare DAR joaca excelent si piesa e super.
ca recomandare negativa - "ioana si focul" la comedie, e cam exagerata si trasa de par, foarte solicitanta -inutil - pt actori (care isi cam trag sufletul la sfarsit). plus un subiect care pe mine nu ma atrage deloc - ioana d'arc.
uffffffff, inapoi la munci dupa cum vedeti explodez de chef
anda77 spune:
corap, la tenis mitza e cu contactele, dar e si ea varza la serv, de-aia nu e prea prezenta aici, arde pe altarul noului guvern care ne-a aranjat de ne-a iesit sange pe nas.
din ciclul " traiesc viata altcuiva si nu stiu a cui", azi dimi m-a lovit unul cu masina. sa nu uit sa-i spun doctorului care imi scotoceste maruntaiele pe 6, ca mi-au dat colegii 3 pastile ca sa ma lase arsura de stomac. eram nervoasa. deci ceva ceva cu stresul versus stomacul o fi...
mai adaug alergatura cu vopsit aripi etc pe agenda mea care era "libera", ce dreaq...ala vrea sa -mi vopseasca aripa la el la service ca sa nu mai mergem la politie. inca compilez avantaje-dezavantaje.
ma duc sa mai cer un no-spa...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Anda, pai cum sa nu fie legatura intre psihic si stomac?
Eu de la stres, emotii, fac diaree; sau am greata si nu pot manca...
corap spune:
aoleu, andache, era tot ce-ti mai trebuia.
cu tenisu nu era nicio suparare, ziceam si io asa. stiu ca nu sunteti in cea mai buna forma.
gata, i-au pus diagnostic soacrei: cardiomiopatie restrictiva
nu-i prea imbucurator
ma duc sa mi-l imbarbatez pe gabi
Noki_Lara spune:
Corapino-7 seri, vreau si io detalii despre balet, ca familionul nostru e fan. mama o s amearga cu Sarah pe 21 la Sala Palatului la un super balet, dar pana atunci mai e. M-as baga si eu, daca e de sambata incolo. Ar fi chiar faina o gasca de colectie la Opera.
Andache, stii aia cu "Dumnezeu iti da cat poti duce???". Ia baga tu o cerere de revizuire a fisei postului la El.
Nu ma mai pot concentra la invatat, desi sunt la biblioteca si in jurul meu toata lumea toceste. Numai la raschetat imi sta bostanul.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!