cum ne ingrijim / aranjam parul?
Raspunsuri - Pagina 3

Roxie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rory76 Cred ca depinde mult de calitatea parului. Adica, eu daca n-am spuma sau fixativ, pun doar ondulatoru' si imi sta ondulat tre zile, pana il spal! da' paru' meu a mai aspru, cred ca ala mai moale nu sta nici cu fixativ! |
Pai da, asa e la mine. Nu toti au noroc de un par mai aspru care cum il pui asa sta

Roxie, bubulutza Denisa

georgiana78 spune:
si eu am parul lung. dar nu am incercat niciodata sa ma fac cu bigudiuri, ondulator, difuzor etc. am folosit doar spuma de par, cam cat pot tine intr-o palma desfacuta, stau cu capul in jos si dau cu spuma pe par, in mod uniform, de la radacina pana la varf. apoi il strang in maini, fac un fel de cocoloase, apoi ii dau o anumita forma cu mainile. nu e cine stie ce, dar fiind un pic ondulat, spuma ii accentueaza buclele. si nu dureaza decat vreo 3 minute acest "aranjat". dar nu va imaginati ca ma fac in fiecare zi. sunt proaspata mamica si prefer sa mi-l prind la spate cu elastic, ca sa nu se infiga bebe in el.

Delidana spune:
Georgiana, ce spuma folosesti?
Si parul meu se onduleaza pe alocuri si mi-ar place sa-i pastrez onduleurile dar dupa ce il pieptan se cam duc.... Culmea e ca atunci cind era tuns la aceeasi lungime era drept ca matura, acum ca e tuns in scari la spate are volum mai mult (cel putin in prima zi dupa baie) si e si un pic ondulat.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

ilenutza spune:
eu sunt super incantata de ondulatorul meu.dupa baie imi usuc parul cu el si imi sta drept si nu il dau decat cu niste gel pentru indreptat parul si gata.arat mereu omeneste!
acu ma bate gandul sa imi iau si o placa de intins parul, sa mai variez coafiurile!
precizez ca in ce priveste am doua maini stangi cand vine vorba de aranjat parul!
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Deianira spune:
Si eu ma vopsesc cu Casting Creme Gloss fara amoniac - sunt fana.
Tine mult culoarea la mine, mai mult de 28 de spalari. Evident, i se duce din intensitate, dar de tot nu se duce. Acum de exemplu incep sa se vada radacinile mele de blonda naturala .
Cu coafezele is si eu patita, de ani intregi ma duc de fiecare data la alta si de fiecare data ies nemultumita . Ultima m-a nenorocit de-a dreptul
. In fine, acum mor de ciuda pentru parul lung care l-am avut.
Cred ca de acuma ma duc cu un liniar la mine, femeile astea la care ma tot tund nu au notiunea de "centimentru". Eu zic, 2-3 cm, ele taie 10 din prima si ma intreaba daca e prea mult .
Imi trebuie o asigurare anti coafeze rele .
Trucuri nu prea am ca nu ma pricep la aranjat parul, sunt un dezastru. Asa ca am de gand sa fur trucuri de la voi .

Deianira spune:
Am uitat - am si eu un truc!
De la un timp folosesc dupa fiecare spalare un balsam sau o masca si se vede diferenta fata de perioada cand nu foloseam.

XIO spune:
Deianira , tu la cine mergi sa te tunzi?
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/

Deianira spune:
Xio, din pacate la nimeni anume. Am numai (ne)recomandari daca vrei, pot sa-ti spun locurile in care sa nu te duci .
In orice caz, a descoperit o colega de-a mea o coafeza faina, cu proxima ocazie ma duc la ea, dar trebuie sa astept sa imi mai creasca pleata .

XIO spune:
Eu mergeam la Miriana , avea salonul pe Popa Sapca, dar a inteles ca s-a mutat acum si lucreaza cu Delia(care cica e cea mai buna).
Pe colega mea o tunde fain o tipa din mall care vine acasa , si e ieftin, parca vreo 40 de lei sau ceva de genul.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/