cum ne ingrijim / aranjam parul?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Eu mergeam la Miriana , avea salonul pe Popa Sapca, dar a inteles ca s-a mutat acum si lucreaza cu Delia(care cica e cea mai buna).
Pe colega mea o tunde fain o tipa din mall care vine acasa , si e ieftin, parca vreo 40 de lei sau ceva de genul.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Nu am auzit de ele, dar mi se par tarife ok, in conditiile in care am intrebat la mall la un salon si era cam 50 de lei numa sa-ti tunda varfurile . Cand imi mai creste parul dau sfoara-n tara sa ma interesez .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana78 spune:

fetelor am gasit un site super: http://salon-virtual.stilfeminin.ro/

te inregistrezi, iti trimiti poza si ai posibilitatea sa iti modelezi look-ul!!!

incercati si voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fantaghiro spune:

salutari,si parul meu este f moale,si pica mult,am nascut de 4 luni,l-am si tuns dar tot imi pica.ajutatima va rog cu ceva sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

daca alaptezi, nu prea ai ce face; daca nu mai alaptezi incearca vitamine pt par, beauty hair, sau vezi in farmacii ce alte vitamine mai sunt pt par(b-urile); parul cade dupa sarcina si alaptare, se intampla natural, isi revine mai tarziu;

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea81

Citat:
citat din mesajul lui violeta69

eu am parul ondulat si toata lumea imi spune ca e frumos
pt par tb folosita o masca,eu foloesc pe cea de la Avon cu ulei de masline...
ca sa straluceasca il dau cu balsam,pt ca altfel ar sta f umflat...balsamul ii da si luciu....
si am constatat ca dupa ce-l vopsesc(folosesc vopsea doar din aceea fara amoniac care dupa 5-6 spalari se duce,dar nu de tot)il dau cu balsamul lor(cel din cutia cu vopsea) si arata f frumos
e adevarat ca la coafiuri nu ma pricep asa ca-l las liber...cat s-o mai putea ca pe urma baba cu parul lung nu prea mai merge deci profit

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Moi aussi! Si eu folosesc la parul meu cretz masca cu masline de la Avon....e ok....m-ar interesa si pe mine cum se cheama vopseaua asta fara amoniac pentru par, ca mi-s cam blonduta si l-am cam stricat in timp...deh, baba(27 ani), ce nu face pentru frumusete...Pentru ca am parul lung si cam greu, imi fac rar un coc lejer....altceva nu ma prea taie capu'.

~Este mai importanta pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)

~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca asteptam asa de mult sa o īncepem.

se numeste L'oreal casting,cica e singura vopsea fara amoniac...
am inteles ca amoniacul produce in timp cancer de vezica..asa ca ar tb folosite cele fara amoniac...
a adevarat ca tin si mai putin,dar sanatatea e mult mai importanta!

edit: din ce am mai citit L'oreal nu ar fi singura vopsea fara amoniac,dar eu asta folosesc...

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Eu am parul lung, natural, cand eram mica eram toata carlonti, dar s-au dus. Dupa ce il spal il dau cu o masca pentru par ondulat, cu extract de masline "curl intensive" de la life tex, stau 5 minute cu ea, il spal si il las sa se usuce. Cand parul este aproape uscat il pun pe aceste www.mediagalaxy.ro/catalog/item/?categoryId=662&productId=&itemId=1633" target="_blank">bigudiuri cam o ora, dupa care am o freza absolut superba, nici coafeza nu il aranjeaza mai bine. Problema e ca nu am intotdeauna timp si dispozitie pt asta si atunci il prin intr-o coada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Subscriu la bigudiurile electrice amintite de Danamiha!!!!
Cea mai buna investitie in materie de par pe care am facut-o vreodata!
Stai putin cu ele in cap si iti ies niste bucle superbe!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 7+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

si cat tine efectul? ca ma tenteaza

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Xio, tine cam cat te tine pe tine dupa ce stai o noapte intreaga cu bigudiurile obisnuite.
Eu dupa ce stau o ora cu ele in cap, ma pieptan apoi vreo zece minute pana il mai intind, ca iese prea ondulat si seman a oaie. Oricum, sunt f.f.f bune!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 8+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor stiti un remediu contra ingrasarii parului?Azi ma spal pe par si a 2-a zi se ingrasa.Am devenit sluga parului.

Mergi la inceput