cum ne ingrijim / aranjam parul?

cum ne ingrijim / aranjam parul? | Autor: georgiana78

Link direct la acest mesaj

cum se aranjeaza acasa parul lung? poate cineva sa dea cateva indicatii? eu folosesc spuma de par, dar nu imi sta ca atunci cand il fac la coafor. voi ce trucuri folositi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Chiar ma intereseaza si pe mine acest subiect, pentru ca sunt anti-talent la a imi coafa parul. Am parul lung, drept, mediu ca grosime, cam greu de coafat. De obicei mi-l tin prins pentru ca dimineata n-am vreme sa mi-l aranjez. Adica mi-l intind superficial cu placa 3-4 minute, si apoi il prind. Problema e la mine ca niciodata nu imi sta la fel.
Exista tutoriale pe youtube despre cum sa iti coafezi parul de orice lungime, dati search si cautati sa zicem how to style long hair. Insa eu nu sunt in stare nici sa imi fac o carare, daramite sa mi-l mai pun pe bigudiuri sau sa mi-l carliontez.
Concluzia mea este ca trebuie sa te "dedici" parului, adica sa petreci ceva timp in oglinda si cu tot felul de accesorii ca sa gasesti coafura potrivita pentru tine. Asa ca anti-talentul meu e mai degraba comoditate..

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 66,3 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Pai io il am lung pana la fund aproape.Cand ma plictisesc mi-l fac cu ondulatorul si mi-l prind asa doar suvitele din fata, ca printesele, cum zice fii-mea! Mai imi fac coc, asa, cuminte,nu d-ala de nasha mareSau mai fac o coada joasa, fac o gaura cu degetul asa deasupra elasticului, iau coada si o trag pe akolo...A inteles careva ceva???Nu-s cum sa ma isplik!Mai fac si cate doua codite impletite dar cand stau pe acasa mai mult...sau o codita din aia spic, daca stiti. Asta e nasol la parul lung, te plictisesti repede de el, dar si daca-l tai...

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex1405 spune:

Eu m-am tot tuns ca ma plictiseam de cum arata, si m-am tot tuns, pana cand am ajuns cu el cam la nivelul umerilor....filat...Fiindca am firul foarte subtire, nu sta decat cum vrea el, desi il chinui din plin cu geluri, fixative etc. Cum il aranjez? Cu greu.... Dar nici nu l-as mai lasa lung...

Bibicu' mik
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbums.do?ownerId=14507677" target="_blank">Noi - momente frumoase din viata

[url=http://pregnancyandbaby.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu ii dau cu fixativ din cand in cand daca nu il prind intr-o coada cat mai sus , ori imi pun o bentita si e super sau cu o clama doar bretonul ca asa e moda pe aici.In rest e prea subtire sa-l intind ca si asa e destul de degradat.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Ce problema am si eu cu aranjatul parului... e destul de moale, e lung pana mai jos de umeri (de fapt, la ceafa e mai lung, si ce e in crestet e un pic mai scurt, pana pe la umeri) si nu mai stiu ce sa ii fac sa il aranjez. Am ajuns la freza hippie, carare pe mijloc si liber pe spate...
Un timp cat era mai scurt am folosit bigudiuri din alea cu scai, si se aranja foarte bine si dura mult, dar acum cand e mai lung nu mai merge se intinde si se pleosteste imediat si nu mai sta chiar daca l-am dat cu spuma sau fixativ. Ma gandeam sa imi iau un ondulator de par, acum insa oscilez intre asta si un foen de ala cu perie rotunda incorporata. Problema e ca ce am vazut prin magazine sunt niste imensitati pe care abia le pot tine in mana, daramite sa le mai si manevrez ca sa iasa ceva frumos cu ele. Aveti vreo idee, ce as putea sa ii fac? Stiti vreo spuma de par sau un fixativ care sa tina parul batz?

Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Eu zic sa iei spuma, ca "parul bat" arata groaznic de demodat! Si mai si trebuie sa il speli zilnic, daca pui fixativ! Si sa iei uscator din ala cu perie, nu distruge parul asa rau ca ondulatorul...asa am citit si eu.
Chiar asa, ce produse de ingrijire folositi-balsam, masca, de care? Care face parul asa lucios si sanatos?

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Roxie, si eu am parul moale iar dupa ce scot bigudiurile din el il dau cu Taft Ultra Strong de la Schwarzkopf (nivelul 4 din 5) si ma tine toata ziua. E un fixativ bun. Sa te feresti insa de ploaie ca iti face parul sirma.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

tocmai m-am tuns
am parul lung si destul de des,m-am dus la coafor si i-am zis sa-mi ia putin din varfuri si sa mi-l franjureje fffffffff putin dar vaca naibii(ma scuzati dar sunt plina de nervi)m-a filat ca naiba ,in fata e cu mult mai scurt si in spate ma lung,arata ca dracu!!!!!!!!!parca m-am tuns singura,ce pot sa-i fac acum???????

Mergi la inceput

Pai si nu i-ai facut scandal??? Acuma ce sa-i mai faci, il porti prins pana creste, daca nu iti place deloc ce-a iesit...Doamne, urasc sa mi se intample asta!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

pai avea vaca o oglinda in care nu vedeam prea bine cum sunt tunsa ,acasa am vazut ca lumea!!!!!!!sunt proaste rau tu le spui:VREAU SA-MI TAIATI PUTIN DIN VARFURI SI USOR FRANJURAT!!!!! si ele iti taie jumatate din par!maine oricum sun sa-i fac reclamatie si pt faptul ca in noiembrie m-am tuns in acelasi loc cu 30 lei iarasi acum mi-a cerut 60 de lei,cum naiba s-a scumpit asa repede nu stiu!

Mergi la inceput