cum ne ingrijim / aranjam parul?
Raspunsuri - Pagina 2
lara20 spune:
oare ce rezolva daca merg la patorana si ii arat cum m-a tuns????????imi vine sa-mi dau pumni ,in fata e groaznic!!!!!!!!!!!!!!

violeta69 spune:
eu am parul ondulat si toata lumea imi spune ca e frumos ![]()
pt par tb folosita o masca,eu foloesc pe cea de la Avon cu ulei de masline...
ca sa straluceasca il dau cu balsam,pt ca altfel ar sta f umflat...balsamul ii da si luciu....
si am constatat ca dupa ce-l vopsesc(folosesc vopsea doar din aceea fara amoniac care dupa 5-6 spalari se duce,dar nu de tot)il dau cu balsamul lor(cel din cutia cu vopsea) si arata f frumos![]()
e adevarat ca la coafiuri nu ma pricep asa ca-l las liber...cat s-o mai putea ca pe urma baba
cu parul lung nu prea mai merge
deci profit 
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Roxie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rory76 Eu zic sa iei spuma, ca "parul bat" arata groaznic de demodat! Si mai si trebuie sa il speli zilnic, daca pui fixativ! Si sa iei uscator din ala cu perie, nu distruge parul asa rau ca ondulatorul...asa am citit si eu. Chiar asa, ce produse de ingrijire folositi-balsam, masca, de care? Care face parul asa lucios si sanatos? "sky is the limit!" |
Pentru par stralucitor eu folosesc un spray Gliss hair repair - liquid silk gloss, straluceste foarte frumos parul, si nu arata incarcat. Plus ca miroase de iti vine sa il mananci.

Roxie, bubulutza Denisa
(23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian
(11 ianuarie 2007)
silvana75 spune:
Eu am paru lung, trecut bine de umeri, firu de par de destul de moale si subtire, lasat liber n-are nici o tinuta arata mai degraba cu o clatita
m-am gandit sa-mi fac un permanent slab pe bucle mari dar inca nu sunt hotarata ... cum se intretine?
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
rory76 spune:
Cred ca depinde mult de calitatea parului. Adica, eu daca n-am spuma sau fixativ, pun doar ondulatoru' si imi sta ondulat tre zile, pana il spal! da' paru' meu a mai aspru, cred ca ala mai moale nu sta nici cu fixativ!
"sky is the limit!"
silvana75 spune:
cam asa arata cand e desfacut, doar ca acum e putin mai lung
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
ladyJ spune:
| citat din mesajul lui silvana75 Eu am paru lung, trecut bine de umeri, firu de par de destul de moale si subtire, lasat liber n-are nici o tinuta arata mai degraba cu o clatita ![]() Silvana si Paul Poze cu noi blog DC, Timisoara impreuna Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel |
Nu, nu nu! Sa nu faci greseala asta, iti spune o patita..rau de tot!
Ma prezint eu acum cativa ani la hair-stylistul naibii si ii spun ca vreau bucle laaargi,maaaari,lejereee.Aveam parul putin mai lung decat al tau in poza.
Si ce-mi vad ochii cand sunt gata? SOC! Aratam ca o OAIE ,da exact asa,zici ca eram surori de cruce

Mi-a facut un permanent marunt si des,de-mi venea sa plang(am facut-o,da acasa ca acolo am preferat crizele de nervi) Plus ca, la radacina statea mai drept,deci aveam volum undeva..incepand de deasupra urechilor
GROAZNIC! Volum am vrut, volum am primit,ce sa zic...Si..parul facut asa bucle sta ca naiba daca nu il dai cu spuma,uleiuri, etc.Suvitele se amesteca,incepi sa nu mai arati ca o oaie balaie ci ca o capita de fan.Deci..tot cu mana in el trebuia sa stau.
Nici nu aveam cum sa ma tund..asa ca am asteptat UN AN pana mi s-au mai lasat buclele alea si s-au mai..marit. Ei, abia apoi parca arata cumva(adica parea ca arata bine) dar era deja distrus de tot...
The end: a fost prima oara in viata cand m-am tuns scurt.Dar scurt...foarte scurt.
RazaDeSoare spune:
Si eu am parul foarte moale,si nu prea sta.M-am filat,si uneori il intind cu placa,insa nu fac abuz.Am gasit un sampon+balsam pentru volum,imi place ca mi-l umfla,nu mai sta lipit de cap.Dupa baie,il aranjez putin cu peria(il intorc)si aplic spuma.Sta asa 2 zile,daca nu ploua.Cand nu am chef/timp...il prin in coada de cal si gata
Te poti tunde scurt daca te avantajeaza si atunci ai mai multe optiuni de a-l aranja.
Silvana75,nici eu nu ti-as recomanda permanent,iti arde parul foarte tare si poate nici sa nu-ti iasa precum doresti.
andreea81 spune:
| citat din mesajul lui violeta69 eu am parul ondulat si toata lumea imi spune ca e frumos pt par tb folosita o masca,eu foloesc pe cea de la Avon cu ulei de masline... ca sa straluceasca il dau cu balsam,pt ca altfel ar sta f umflat...balsamul ii da si luciu.... si am constatat ca dupa ce-l vopsesc(folosesc vopsea doar din aceea fara amoniac care dupa 5-6 spalari se duce,dar nu de tot)il dau cu balsamul lor(cel din cutia cu vopsea) si arata f frumos e adevarat ca la coafiuri nu ma pricep asa ca-l las liber...cat s-o mai putea ca pe urma baba ![]() Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
Moi aussi!

rory76 spune:
Aoleio, mi-am adus aminte sa va zic cu ce ma vopsesc io si nu mai imi ard paru': vopsea de la Kores, se gaseste la farmaciile Sensiblu, este fara amoniac, cu plante si rezista in par cam trei luni! Nici nu arde parul, nu te ustura pielea cand o aplici pe par, este super buna! Acuma nu stiu de ce, io o gasesc intr-o singura farmacie sensiblu, nu la toate...Costa cam 40 de lei, eu ma fac pe tot parul, deci o cutie ajunge pentru un par pana la fund...e foarte foarte buna. Nu au foarte multe nuante, dar astea de baza le au! Incercati!
"sky is the limit!"