Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (260)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pinacolada
nu mai te necaji

Mey, tu faci reclama la soiul ala de lapte cu diverse arome?

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria
aveti dreptate imi pun prea multa cenusa in cap

mda, prea multa. 0 ar fi cantitatea suficienta!

Merci de cafea! Mai e?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Betty, sanatate lui Mario, imi pot doar inchipui ce sperietura ati tras cu accidentul, slava Domnului ca nu a fost nimic grav. E traumatizant pentru cel mic sa stea la perfuzii, sper sa nu fi prins frica de oamenii in halat alb(Alexandra mea dupa operatie era terorizata de ei). Ii doresc din tot sufletul, micutului Mario sa se refaca cat mai repede si sa nu fie nimic grav.
Mariana,
Alinus, ai griza de tine, acum trebuie sa te gandesti in primul rand la minunea din burtica. Stiu ca este usor sa vorbesti, dar te rog incearca sa te odihnesti, mai ales ca ai un ajutor de nadejde in mama ta.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Tomasa, voi ce mai faceti ? sunteti bine ?

Danuta, cum mai este Miru ?

Carpatino, un nes cu pepsi te coafeaza ? ca io-s lenesa la ora asta,nu fac cafea .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria
aveti dreptate imi pun prea multa cenusa in cap

mda, prea multa. 0 ar fi cantitatea suficienta!

Merci de cafea! Mai e?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

nu pot decat sa va dau dreptate stimabila duamnasi sa va servesc cu o cafeluta aburinda

Mergi la inceput

Multumim de cafeluta
Bikmaria, , asta-i fata pe care o stiam noi.
Roxana, draguta, nu intru in detalii, spun doar ca ciorba a fost papata pana la ultimul strop, iar bucatareasa si-a primit rasplata!
Sper sa cazi repede la pace cu vecinul tau si stai linistita ca asta se poate intampla si la case mai mari!
M-am trezit cu noaptea in cap, am dus fata la gradi, prestat si piata si acum ii fac sora-mii ceva de papa, e foarte ocupata cu examenele si mananca numai porcarii. Asa ca o astept mai tarziu sa-si ia traistuta cu merinde!
Eu pe Andrusca mea, nu-l spal pe dinti pentru ca nu sta. Ii dau doar o periuta pe care o roade pana se plictiseste. Mi-e imi place pasta de dinti pentru copii de la Colgate, Alexandra este incantata de ea si se spala cu placere.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Mad, am vazut pozicile, sunt foarte frumoase, iar Robert este adorabil. Succes si putere pentru terminarea raportului!
multi pentru doi baieti frumosi si destepti
Andrei de papanash si Cristi de cecilia
diwana, iti sunt motivate atunci absentele,sper ca acum sa te lase piciul sa-ti intri din nou in mama.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Eu zic sa nu te stresezi pana diseara, cand vezi ce si cum, ca nu are sens.
Hai, fruntea sus!

Fruntea sus si ochii roata! Ca sa nu mai comit si altele.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mad, ce scump e Robert, ce de dinti are si ce chef de dans. Multumim de link-urile cu povesti. Spor la treaba, sa termini raportul.

Papanash, masina mea a ramas fara noroiul de pe bara. Cel mult va fi nevoie de un polish, in rest e ok. Ghighi e un scump, cred si eu ca te-a topit.

Pinacolada, tocmai ca mie imi e mai jena ca e vecinul, daca era un necunoscut...

Valentina, sa iti fie de bine si supa si rasplata.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Papanash, suntem bine, multumesc de intrebare . O sa pun si cateva poze cu copiii zilele astea, Maria a crescut mult, urca scarile pana in pod si e o nazdravana. Se ia dupa fratiorul ei in toate "relele". In perioada de sarbatori i-am avut bolnavi, Sabina stie ca i-am tot cerut sfaturi pe mail, Sim la fel, ne-am intalnit intamplator la Medicover, eram cu Tudor. La inceput de ian am fost la munte cu copiii, s-au distrat si au stat la aer curat. Eu sunt cu serviciul, planuim deja vacanta din iunie, undeva la mare. N-am mai apucat sa citesc mare lucru pe aici, dar felicit din suflet noile gravidute si le doresc sarcini cat mai usoare, la fel celor cu peripetii si copilasi bolnaviori, sanatate multa.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput