Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (260)
Raspunsuri - Pagina 5
alehiam spune:
Vad ca tot vorbiti de spalat pe dinti... Nu-i place. Are periuta de 0-2 si pasta pentru copii cu putin fluor. Dar e mai interesanta periuta cu care se spala mami sau tati, decat a lui
. Recunosc ca aseara am reusit sa il fac sa ma lase sa-l spal pe dinti, dar inainte i-am cerut voie
. Si nu va speriati ca nu-i clatiti. Ei sunt prea mici pt asta, insa aveti grija sa-i puneti cat mai putina pasta pe periuta... cred ca cel mai important e sa deprinda obiceiul... iar daca sunt fortati, cred ca o sa aiba in final adversiune fata de spalatul pe dinti.
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
papanash spune:
Baiatul meu a inceput sa rupa cuvinte, incerc sa ghicesc ce zice
. aseara, la culcare, eram in pat si ne giugiuleam inainte de somnic, la un moment dat zice 'papa' si il intreb 'ce vrei mami, pufu,biscu, lapte ?' si el zice 'ate' si se culca pe perna asa cum sta cand bea lapte. ei, m-a inmuiat rau, i-am adus un bibe si l-a halit pe tot. ma ia de mana si zice 'ai', adica 'hai' si ma trage unde vrea el sa mearga. bolboroseste tot timpul cate ceva, mi-e un drag de nu mai pot 
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
alehiam spune:
offf, eu am de terminat un raport pana pe 28 si nu am nici un cheffff 
... Asa ca bine imi prinde cafeluta ta, maria
Mad
cu
Pinacolada spune:
Betty- mamamamam prin ce a-ti trecut..... mai lipsea si accidentul..bine ca nu a fost grav! da, fara scandal si amenintari si bani nu se face nimic in spitalele din Ro. Bine ca s-a rezolvat si ca micutul a fost hidratat!!!!! conteaza enorm! tinem pumnii si pt restul de analize!
Alinus- ar tb sa iei passiflora, te linistete si poate poti dormi, si eu luam la indicatia medicului in timpul sarcinii! incearca sa iei o hotarare, pt ca perioada de incertitudini e cea mai grea..... si oricare va fi, va fi buna pt ca e hotararea ta!
cecilia L spune:
'nata, adica buna dimineata, asa zice Isti
.
Azi pt prima data mi-a raspuns la buna dimineata, a spus ''nata'', era si el surprins de ce a iesit din gurita lui.Noi spunem pe zi ce trece tot mai multe cuvinte, incerca toate cuvintele, daca ii plac le repeta, daca nu asta a fost nu le mai spune.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Pinacolada spune:
Alehiam- f dragut pustiul....dansul, dansul e normal la varsta mea:)))) scump!
Roxana- imi pare rau pt pocinog....bine ca a fost doar numarul!!! da-l incolo, bine ca era a vecinului:))))) nu mai te necaji, se intampla si la case mai mari, asa ca zambetul nu tb sa-ti lipseasca! mult succes diseara!
alehiam spune:
papanash chiar ca iti vine sa mori de dragul lor acum... Robert a invatat ce e nu... Il intreb, "vrei aia"; daca nu vrea, da din cap hotarat ca nu
. Daca i se face somn, il intreb "vrei nani?" si daca da, ma lasa si fuge in dormitor, se suie in pat si isi pune capul pe perne si ma asteapta sa apar si eu. Mai nostim e cand e ziua, si e prea lumina in dormitor. Imi arata sa stang becul, ca-l deranjeaza
. Daca e la masa si zice gata, in secunda urmatoare trebuie sa-i iau farfuria de pe masuta, ca altfel zboara pe jos ![]()
Mad
cu
bikmaria spune:
Alinus
,ma gandesc la tine ,multa putere atat tie cat si sotului tau ,ai mare grija de tine 
Betty multa sanatate lui Mario
Papanash ce dulce trebuie sa fie el
,
Rox stai linistita ,se poate intampla oricui ,
o zi buna iti doresc
bikmaria spune:
Fetelor va multumesc mult pt sfaturile voastre ,aveti dreptate imi pun prea multa cenusa in cap ,voi incerca sa schimb asta
Sa aveti o zi minunata!
Poate reusesc sa pun ceva poze cu noi .
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bikmaria o glumitza Poezie in Franceza Je m'appelle Vasile Mure Je veni de la padure Je gasi nevasta-n pat Se randez vous cu-n alt barbat Quand je preparai ciomagu' Mon amie sarise gardu' Il tombeau dans la urzici Sur son cur numai basici! |
Bine ai revenit, Maria noastra glumeata!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze