Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (260)
Raspunsuri - Pagina 4
Roxana_G spune:
Buna dimineata. Numai buna nu a fost pentru mine, ca am lovit ca tuta masina ultimul racnet a vecinului, si nici macar nu stiu cum am ajuns in bara lui (cumatra, te-am sunat de cateva ori sa ma plang si eu la tine, si nimic! asta inainte sa se planga cumatrul tau sambata). I-am facut zob numarul si cam atat parea, era doar nevasta-sa acasa, care mi-a zis senina ca daca e doar numarul nu e nimic si ca se duce sa se culce la loc si vorbim diseara. Dar eu tot ma simt aiurea. Si culmea, purtam bratara norocoasa de la stie ea cine.
Betty, imi pare nespus de rau pentru asa probleme, pacatoasa rau viroza asta. Ma sperie pur si simplu ce forme de viroze pot aparea. Multa sanatate lui Mario! 
Mariana, bine ca ati rezolvat cu butonul de inchis al calculatorului, fie-mea asa a stricat vechiul nostru calculator de nu s-a mai putut face nimic. Cat despre spalat pe dinti, recunosc ca eu nu prestez. Oricum singura varianta ar fi sa ii lasi ei periuta in mana si s-o spala cum o putea ea.
Alinus, eu imi amintesc ca dormeam bustean in primul trimestru al ambelor sarcini, insomniile erau mai pe final.
Ali, sa va fie de bine iesirea.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Yaia spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ramonaiani A, da, mi-am amintit! (off, graviditatea asta!)Povesteam ca am fost la dentist - si doctora a zis sa incep sa o spal pe dintisori, pt ca la varsta asta pot aparea cariile, si o sa fie mai rau pe urma. Avand in vedere ca eu am avut intotdeauna probleme cu dantura, mi-am zis ca nu-i o idee rea. Insa fata nu deschide gura nici moarta ! Dr a zis sa o spal fortat, cu timpul o sa priceapa ca TREBUIE si o sa se obisnuiasca cu ideea. A treia seara de spalat fortat pe dinti m-a trezit din 15 in 20 de minute, avea cosmaruri pesemne, asa ca am zis sa schimb tehnica. I-a luat azi tati o periuta electrica pt copii, cu maner cu Biene Maya - asa, ca jucarie, parea interesanta, dar cand am pus pasta de dinti pe ea si trebuia sa o puna in guritza, a fost dezastru . Pana la urma am lasat-o in pace si am pus putina pasta de dinti pe papitoiul pe care il smotoceste ea inainte de culcare. Cine stie, poate se obisnuieste cu gustul Alte sugestii? ![]() |
Ei i-am luat o www.norskdesign.no/industrial-design/step-by-step-step-1-toothbrush-0-2-years-article2145-406.html" target="_blank">periuta de dinti pt. pitici 0-2 ani si i-am dat-o sa se joace cu ea. Evident ca o baga in gura sa o roada si se stramba cand simte perii pe gingie, dar ii adaug www.gaba.com/htm/402/en/elmex_children%27s_toothpaste.htm?Brand=elmex&Subnav=Toothpastes&Product=17573" target="_blank">pasta de dinti pt. copii (cu doar 500 ppm fluor) cat o bobita mica de mazare, o umezesc sub apa si i-o dau. Evident ca o suge pt. pasta de dinti care, fiind umezita cu apa, face si putina spuma. Si el suge si mai perie dintii, mai pun si eu mana si mai frec putin, mai protesteaza, il las, o baga iar in gura...si tot asa ne spalam in fiecare seara.
Sper sa mearga si la voi. Spor la spalat!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Maria, multam de cafeluta. Poate daca o serveam de acasa nu mai loveam masina. ![]()
Valentina, inca dormi? Sa inteleg ca a fost cu succes initiativa de aseara?
Annisia, chiar asa, nu strica sa te scrii la gravide ca sa nu imi mai rod eu unghiile de invidie la 36 al tau.
Erina, sa ai o zi frumoasa si tu.
Andreea11, tocmai ce ziceam, eu nu ma omor sa il spal pe dinti. Dar mananca cu pofta pasta de dinti a sora-sii. ![]()
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
diwana spune:
Fetele mele dragi, eu iar n-am avut loc la calculator din cauza de doctorand.
Nu pot scrie acum din cauza de pui de doctorand marait ![]()
Revin dupa ce-l pun la nani, pana atunci totusi un pupic si o imbratisare pt. Maria
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Yaia spune:
| citat din mesajul lui claudia1178 Neata, Yaia, am uitat, ai dreptate.....eram in 33 de saptamani.Multumesc! Sa aveti o zi buna... |
Nastere naturala?
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Buna dimineata. Numai buna nu a fost pentru mine, ca am lovit ca tuta masina ultimul racnet a vecinului, si nici macar nu stiu cum am ajuns in bara lui (cumatra, te-am sunat de cateva ori sa ma plang si eu la tine, si nimic! asta inainte sa se planga cumatrul tau sambata). I-am facut zob numarul si cam atat parea, era doar nevasta-sa acasa, care mi-a zis senina ca daca e doar numarul nu e nimic si ca se duce sa se culce la loc si vorbim diseara. Dar eu tot ma simt aiurea. Si culmea, purtam bratara norocoasa de la stie ea cine. |
Eu zic sa nu te stresezi pana diseara, cand vezi ce si cum, ca nu are sens.
Hai, fruntea sus!

Poze
alehiam spune:
Buna dimineata!
Cristina
si
si Adelutza. Suntem bine, numai ca am destul de mult de lucru pe la munci. Cum zicea si carpatina, de abia apuc sa citesc, dar sa scriu.
Maria
si un
mare de tot. Si pentru tine Kriss . Sa fiti intelepte si cei de langa voi sa fie si mai intelepti in decizii.
Alinush multa putere sa treceti prin perioada asta.
Sanatate multa micutilor bolnaviori
Danuta sper ca Miru sa fie bine in continuare si sa fi fost doar un episod trecator. Poate totusi nu i-a priit ceva. Mie Robert imi varsa in jet si urat de tot dupa ce manca peste, asa ca acum avem interzis la peste.
Am vazut multe poze cu dulceturile si papanasi nostri... sunt superbi, insa din lipsa de timp nu pot sa intru sa ii laud de fiecare data cand ii admir 
Despre Robert ce sa zic. E bine, ii iese caninul nr.2, asa ca e mai nervos uneori. In continuare se impaca bine cu bona. De mancat mananca ok, nu in asa cantitati ca altii. Are si el vreo 15 cuvinte spuse mai bine sau mai stalcit. E fascinat de punguta cu doi bani si atunci cand vin acasa, ma duce in dormitor si trebuie sa dau drumul la cutucutudac
. Mai demult era fan Cleopatra cand cerea www.youtube.com/watch?v=xx-Ia0kO-fk" target="_blank"> auuu si apoi vroia www.youtube.com/watch?v=4eMPS7CaZcU" target="_blank"> tutu E un dansator inrait, am fost la un botez si a dansat pana cand a picat frant. In continuare e fascinat de masinute si de mingii. Inca nu-i plac puzzle, dar ii plac foarte mult cartile. Asa ca are o colectie impresionanta de carti. Ii plac foarte mult cele cu ferestre. www.teora.ro/descrieri/Ursuletul%20la%20ferma.html" target="_blank"> Asta si www.prut.ro/product_info.php?products_id=78" target="_blank"> asta sunt printre preferate.
Din fericire, nu a mai racit desi si eu si tati am fost raciti.
Cam astea sunt noutatile.
O zi buna tuturor
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
papanash spune:
Buna dimineata, Maria, mercic de cafea !
Roxana, e numai numarul, da-l incolo ca se inlocuieste, dar masina ta ce a patit ?
Roxali, ai pus un banut in Fontana di Trevi ? Mie mi-a indeplinit dorinta, trebuie sa mai merg o data,musai. Ne arati poze ? Cum au stat piticii fara tine ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
bikmaria spune:
o glumitza
Poezie in Franceza
Je m'appelle Vasile Mure
Je veni de la padure
Je gasi nevasta-n pat
Se randez vous cu-n alt barbat
Quand je preparai ciomagu'
Mon amie sarise gardu'
Il tombeau dans la urzici
Sur son cur numai basici!
.

A, da, mi-am amintit! (off, graviditatea asta!)
! Dr a zis sa o spal fortat, cu timpul o sa priceapa ca TREBUIE si o sa se obisnuiasca cu ideea.