Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (260)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor, va spun si voua, desi am pus anunt la mica publicitate, dar poate auziti pe cineva interesat sa inchirieze un ap. de 3 cam in zona Titan (ap parintilor mei). Preferabil familie sau trei studenti mai seriosi, ap este decomandat si are de toate, ac, termopan, parchet, etc.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Salut!! Bernix ai PM!

Noi avem deja o saptamana de cand manaca singura toate mesele.Nu mai accepta deloc sa pun macar mana pe lingurita darmite sa-i dau in gura.
De asemenea avem o saptamana de cand se culca singura seara ,adica cu suzy si Rica.Dupa baie zice nani,o pun in pat si ies;vreo trei zile a adormit pe fondul muzical al stelutei si holbandu-se de unde iesea lumina.

In rest recunoaste pe a,b si f repeta si cateva cifre, zice an-da-te(adica unu ,doi ,trei) si la muzica po****ra zice hop si-asa de strici de ras.Nu mai zic ca in descrierile lui Adimercedes am recunoscut-o si pe a mea cu machiajul si alte alea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

L-am pus la somn la 11 fara un sfert, dar a stat doar o juma de ora linistit, fara sa doarma, si apoi m-a chemat, asa ca l-am luat din patut si i-am dat sa pape si l-am pus din nou in patut ca sa strang dezastrul pe care mi-l face zilnic de n ori pe zi . Vazand ca tace, pe langa scurtele reprize de vorbarie alintata, l-am lasat in pat in speranta ca doarme, nu stiu daca o va si face. Inca mai povesteste cu sine, il mai las pana ii pace

Betty, nici nu vreau sa-mi imaginez ce a fost in sufletul vostru. Bine ca e bine Mario. Ai grija si de tine pe cat posibil

Roxana, mai bine ca e vecin, asa va fi mai intelegator, si oricum nu-i grava avaria, asa ca nu-ti mai face probleme

Valentina ai ochi foarte frumosi, dar acum m-ai facut curioasa de cum arata sora-ta, daca zici ca-i creola, cu par ondulat saten si ochi verzi marin. Mama, ca deja m-am indragostit eu de ea, asta ca sa nu mor de ciuda. Ia baga o poza cu zana ta

Adimercedes, Lisa e o minune, cate zice si face, foarte desteapta pitica ta

Maria, ma bucur ca te tii iar de glume, uneori chiar viata e o gluma (mai buna sau mai proasta, dupa caz)

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomasa

Papanash, suntem bine, multumesc de intrebare . O sa pun si cateva poze cu copiii zilele astea, Maria a crescut mult, urca scarile pana in pod si e o nazdravana. Se ia dupa fratiorul ei in toate "relele". In perioada de sarbatori i-am avut bolnavi, Sabina stie ca i-am tot cerut sfaturi pe mail, Sim la fel, ne-am intalnit intamplator la Medicover, eram cu Tudor. La inceput de ian am fost la munte cu copiii, s-au distrat si au stat la aer curat. Eu sunt cu serviciul, planuim deja vacanta din iunie, undeva la mare. N-am mai apucat sa citesc mare lucru pe aici, dar felicit din suflet noile gravidute si le doresc sarcini cat mai usoare, la fel celor cu peripetii si copilasi bolnaviori, sanatate multa.

Ahaaa, deci erai 'in umbra'!
Bine ca a trecut boala, bravo pt. progrese si asteptam pozele...unde mai pui ca asteptam sa intrii mai des pe aici!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomasa

Fetelor, va spun si voua, desi am pus anunt la mica publicitate, dar poate auziti pe cineva interesat sa inchirieze un ap. de 3 cam in zona Titan (ap parintilor mei). Preferabil familie sau trei studenti mai seriosi, ap este decomandat si are de toate, ac, termopan, parchet, etc.

Ai tai s-au mutat la tine?
Mah, unde ai auzit tu de stundeti seriosi? Ap are si vecine dragute pt. stundetii seriosi?

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Valentina- buna ciorba!!!!!! si-a meritat rasplata!!!!!!!!!!!!!bravos!asa da!
Bebeka- super tare, noi suntem in urma rau, hi hi manaca singur, a crescut! al meu nu zice decat ma ma si wowowowowowow atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Tomasa, stai asa ca stiu pe cineva interesat.
sa vedem daca le convine zona. familie cu un bebe. Super seriosi.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Bebeka nici voi nu sunteti mai prejos. Felicit printesa ta care numara

Alinus, multa putere ca sa treceti peste hopul asta dureros

Am vazut toate pozele si pot spune sincer ca sunt frumosi subiectii Tare dragut dansatorul neobosit. Ar trebui sa se vada mai des cu printesa Rebeca
Gabriela, sa stii ca eu nu i-am aratat pozele cu Sara lui Rares ca sa-l scutesc de suferinta. Am vazut eu ca doar era scris mare si bolduit ca era doar pt. un ursulet (si elvetian pe deasupra) M-am delectat eu insa cu fatzuca ei

Luy, imi pare rau de cucuiul lui Me. Si Rares a dat ieri de 3 ori cu capul, n-au fost asa grave, dar nici placute. La prima a cazut in fund, habar n-am cum, si s-a dezechilibrat de tot si a dat cu ceafa, insa de la vreo 3 cm, asa ca n-a fost prea de speriat, la a doau s-a impiedicat de covor si cu un dublu surub estetic si corect facut a dat cu boticul, n-a fost nici de data asta prea grea cazatura, din fericire. A treia n-am vazut-o, dar a cazut de pe fotoliu , si cred ca a fost urata de tot. Ieri n-a avut oricum o zi buna, din cauza dintilor cred, a fost mai toata ziua marait si nu-i convenea aproape nimic. I-au iesit putin cei 2 canini de sus, urmeaza cei de jos, si are dantura completa pentru o bucata de vreme.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Dna C, Ioana e bine? Sper ca nu a fost in cresa cu pricina. Cata cruzime

Alina 6+ DPN 9.09.2009
si Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

ooo, Tomasa . Prichindica e nastrusnica, dar baiatul mai vrea sa fie primar ( io nu o uit pe-asta, mereu te intreb ).
Maria e la gradi ? Cum s-a acomodat ?

Sim, Stef ce nastrusnicii mai face la gradi ? Nu ne mai pui poze ? S-a imprietenit cu Mario de Betty ?

Valentina, acum te-ai pus pe gatit pentru toata familia ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput