Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (260)
Raspunsuri - Pagina 11
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui papanash
Ba nu, Cristi de Cecilia vorbeste mult..... |
Pai tu nu ai auzit de exceptia care confirma regula?
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
papanash spune:
stiti voi vorba aia cu croitorul fara haine ? io-s aia ! din noiembrie pana acum am pierdut vreo 500 eur pe polita de investitii, m-am luat cu altele si n-am schimbat fondurile.
Fetele, care aveti asigurari de viata cu investitii, plasati banii pe fonduri mai sigure, pe obligatiuni, nu-i lasati sa scada, macar sa stea pe loc.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebeka Yaia ,da' a mea nu deseneaza ca delfinasu' ![]() ![]() si nici nu stie sa inoate ![]() |
Asta doar pt. ca nu a avut ocazia sa te contrazica!
Dar acum sa nu credeti ca Tudor nu vorbeste, ba dimpotriva, in 2 limbi...numai ca nu atat de multe cuvinte. Mai nou ma intebuneste cu 'kato' (finlandezul pentru 'uite'), care ar trebui sa sune de fapt 'catzo'. Si ieri a inceput sa zica 'ba-na' pt. 'banana'. Lasa ca va prindem noi din urma...si apoi nu mai scapati de gura noastra!
Poze
Erina spune:
Papanash cind ajung in Bucuresti te sun sa imi spui mai multe despre investitiile astea.
Ii spun si sotului sa intrebe pe tipul de la Alliantz simbata asta.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
diwana spune:
Carpatina, slava domnului ca nu e cazul vostru, dar imi imaginez ca ti s-au inmuiat picioarele. Cine stie ce nebun o fi fost, poate vreun tata disperat si nebun, habar n-am.
Tomasa, ce baiat ambitios ai

Papanash, habar n-am ce vorbesti tu acolo
Dar e bine de stiut ca in caz de nevoie am pe cine intreba 
Bine ca am baiat! Sper sa nu fie atras de fonduri de ten si rujuri. (Daca va fi, nu va fi influenta mea, ca eu nu folosesc
)
Dana, cum e Miru?
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tomasa Yaia, intamplator eram cu un ochi pe aici si am vazut mesajul Papanashei, dar sa stii ca ori de cate ori am ceva timp intru si aici. Parintii mei stau cu noi de cand ne-am mutatm, adica de 1 an si am inchiriat ambele ap, numai ca acum chiriasii lor pleaca, si-au facut rost de casa lor si ne tb altii in loc. |
Nu stiu pt. sotul tau cum e (de, stiti voi cum sunt soacrele), dar tie trebuie sa-ti prinda bine: papa bun facut mereu, cineva care sa stea cu copii...hmmm...fericito!
Pai daca mai intri, nu ne dai si noua macar binete, sa stim ca sunteti bine...stii regula, si de nu ai timp sa citesti, dar prinzi 3 minute pe forum, scrii un rand ca sunteti bine...
Poze
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Asta doar pt. ca nu a avut ocazia sa te contrazica! Dar acum sa nu credeti ca Tudor nu vorbeste, ba dimpotriva, in 2 limbi...numai ca nu atat de multe cuvinte. Mai nou ma intebuneste cu 'kato' (finlandezul pentru 'uite'), care ar trebui sa sune de fapt 'catzo'. Si ieri a inceput sa zica 'ba-na' pt. 'banana'. Lasa ca va prindem noi din urma...si apoi nu mai scapati de gura noastra! ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Fetele din Italia ar avea ceva de zis despre catzo asta, pronuntat la fel dar scris altfel...
Astazi ii spuneam Dariei sa nu atinga o masina ca e cih-cih si ea imediat cih-cih.

-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Marunzika spune:
carpatina
!
Dureaza ceva cu filmuletul ca Energia e deja de 30min in brate la mine si nu o pot pune-n pat ca are ca de obicei senzorul activat. Si mi-a rupt spatele.
Am incercat sa tin cura, dar azi a 3 a zi, am abandonat cura...ca-mi era o foame si am bagat cocolata la greu. Vreu si eu sa scap de 4-5kg. Si de maine pot incepe o noua cura,nu, ca ziua de azi e compromisa?!
Yaia pupici delfinasului si mai bine ca nu zice "catzo"
!
Yannisa Milena
24.08.2007