Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (260)
Raspunsuri - Pagina 12
Marunzika spune:
papanash vad ca meseriasul s-a pus pe mancat, vrea si el fund in pantaloni
!
Yannisa Milena
24.08.2007
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Mah... Slava Domnului, noi nu stam acolo unde s-a intamplat.. dar chiar si asa mi s-au muiat picioarele cand am auzit... |
Mi s-au muiat mie, daramite tie!
Acum ceva vreme, un baiat de vreo 20 si un pic de ani si-a impuscat mortal ceva colegi la o scoala profesionala dintr-un orasel aflat la vreo 200km mai la nord. Si in ziua urmatoare am mers cu autobuzul pana in centru, autobuz ce trece pe langa o astfel de scoala postliceala de meserii. Copii aia sunt mai ciudatei, rocari, cu lanturi, cu belciuge, numai in negru imbracati, emo...whatever...si trebuie sa recunosc sincer ca mi-a fost teama, nu de moarte, ci ca as putea fi impuscata intr-o secunda, fara motiv si Tudor ar creste fara mama...numai la Tudor ma gandeam, ce greu i-ar fi lui fara mine!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Erina spune:
Mamici, la Generale este un subiect la care se poate semna o petitie impotriva legii cu stocarea informatiilor despre apelurile telefonice si e-mail.
Maruntzika, asa ma chinui si eu cu dieta. Pina dupa-amiaza sunt Ok apoi o dau im bara. Aseara a venit mama cu bunatati, Azi la fel am mincat la ea...
Bafta mare!!!
Edit: eu zic ca e bine sa maninci curat pina la sfirsitul zilei. Dieta e doar pe jumatate compromisa.
Tot aici pe forum am vazut o dieta de genul: pina in ora 1 se maninca "normal", dupa ora 1 doar fructe si salate, nimic dupa ora 6.
Este deasemeni topic si pentru Scarsdale.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui tomasa Nu, acum daca il intrebi ce vrea sa fie, spune: "doar 3 lucruri ma intereseaza, arhitect, pictor si escavatorist! |
Vad si punctul comun al celor trei indeletniciri...
Si nu vrea sa fie fotbalist? Bravo lui!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
papanash spune:
| citat din mesajul lui diwana conversatie telefonica codata Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares |
deci mi-am pus castile sa-l aud
, e simpatic tare !!!! zicea ceva de un dulap, sa te duci la dulap,io asa am inteles ............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun
bebeka spune:
| citat din mesajul lui diwana conversatie telefonica codata Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares |
Ce cursiv e!!!

aeperju spune:
Salutare si de la noi! Andrei se joaca in sufragerie cu o vecinica si am si eu cateva minute libere si am zis sa va salut. NOi suntem mai bine, tusea e razleata deci totul ok. O zi buna va uram tuturor!
emma
Erina spune:
S-a trezit Daria. A adormit pe canapea si pentru ca nu am dus-o pe pat la timp s-a trezit!!!
Sper sa ma lase sa imi fac treaba.
Fug la organizat fisiere!
Marunzika spune:
Erina atunci bafta si tie. La mine nu vine mama cu bunatati decat foarte rar, dar am la dulciuri in dulap ce-mi fac mereu cu ochiul. Ce-i drept ca nici miscare nu ar strica, dar eu forta nu am sa merg la sala, m-am puturosit, iar acasa de incerc sa fac abdomene se cocoata Puppi pe mine, crede ca ma joc cu ea.
Yannisa Milena
24.08.2007
Erina spune:
Buna Emma. Ma bucur ca Andrei e bine. Pupam dulcelul!!!