Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (260)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

papanash vad ca meseriasul s-a pus pe mancat, vrea si el fund in pantaloni !

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Mah... Slava Domnului, noi nu stam acolo unde s-a intamplat.. dar chiar si asa mi s-au muiat picioarele cand am auzit...

Mi s-au muiat mie, daramite tie!
Acum ceva vreme, un baiat de vreo 20 si un pic de ani si-a impuscat mortal ceva colegi la o scoala profesionala dintr-un orasel aflat la vreo 200km mai la nord. Si in ziua urmatoare am mers cu autobuzul pana in centru, autobuz ce trece pe langa o astfel de scoala postliceala de meserii. Copii aia sunt mai ciudatei, rocari, cu lanturi, cu belciuge, numai in negru imbracati, emo...whatever...si trebuie sa recunosc sincer ca mi-a fost teama, nu de moarte, ci ca as putea fi impuscata intr-o secunda, fara motiv si Tudor ar creste fara mama...numai la Tudor ma gandeam, ce greu i-ar fi lui fara mine!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Mamici, la Generale este un subiect la care se poate semna o petitie impotriva legii cu stocarea informatiilor despre apelurile telefonice si e-mail.

Maruntzika, asa ma chinui si eu cu dieta. Pina dupa-amiaza sunt Ok apoi o dau im bara. Aseara a venit mama cu bunatati, Azi la fel am mincat la ea...
Bafta mare!!!
Edit: eu zic ca e bine sa maninci curat pina la sfirsitul zilei. Dieta e doar pe jumatate compromisa.

Tot aici pe forum am vazut o dieta de genul: pina in ora 1 se maninca "normal", dupa ora 1 doar fructe si salate, nimic dupa ora 6.
Este deasemeni topic si pentru Scarsdale.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomasa
Nu, acum daca il intrebi ce vrea sa fie, spune: "doar 3 lucruri ma intereseaza, arhitect, pictor si escavatorist!".

Vad si punctul comun al celor trei indeletniciri...Pompier sau politist nu? Presedinte...ceva?
Si nu vrea sa fie fotbalist? Bravo lui! Dar ma tem ca nu e deloc in ton cu vremurile lui...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui diwana

conversatie telefonica codata

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

deci mi-am pus castile sa-l aud , e simpatic tare !!!! zicea ceva de un dulap, sa te duci la dulap,io asa am inteles

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Citat:
citat din mesajul lui diwana

conversatie telefonica codata

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Ce cursiv e!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Salutare si de la noi! Andrei se joaca in sufragerie cu o vecinica si am si eu cateva minute libere si am zis sa va salut. NOi suntem mai bine, tusea e razleata deci totul ok. O zi buna va uram tuturor!

emma

Mergi la inceput

S-a trezit Daria. A adormit pe canapea si pentru ca nu am dus-o pe pat la timp s-a trezit!!!

Sper sa ma lase sa imi fac treaba.
Fug la organizat fisiere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Erina atunci bafta si tie. La mine nu vine mama cu bunatati decat foarte rar, dar am la dulciuri in dulap ce-mi fac mereu cu ochiul. Ce-i drept ca nici miscare nu ar strica, dar eu forta nu am sa merg la sala, m-am puturosit, iar acasa de incerc sa fac abdomene se cocoata Puppi pe mine, crede ca ma joc cu ea.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Buna Emma. Ma bucur ca Andrei e bine. Pupam dulcelul!!!

Mergi la inceput