Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (260)
Raspunsuri - Pagina 10
tomasa spune:
Yaia, intamplator eram cu un ochi pe aici si am vazut mesajul Papanashei, dar sa stii ca ori de cate ori am ceva timp intru si aici. Parintii mei stau cu noi de cand ne-am mutatm, adica de 1 an si am inchiriat ambele ap, numai ca acum chiriasii lor pleaca, si-au facut rost de casa lor si ne tb altii in loc.
Alinus, ingrozitor ce ai scris. Iar tie iti doresc multa putere, am citit ca ai o perioada grea. 
Carpatina, da repede un semn de viata pls si spune-ne ca sunteti bine cu totii.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
carpatina spune:
Mah... Slava Domnului, noi nu stam acolo unde s-a intamplat.. dar chiar si asa mi s-au muiat picioarele cand am auzit...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
tomasa spune:
Papanash, esti o dulce ca nu ai uitat. Nu, acum daca il intrebi ce vrea sa fie, spune: "doar 3 lucruri ma intereseaza, arhitect, pictor si escavatorist!
". Maria sta acasa cu mama si tata cat sunt eu la serv si Tudor la gradi.
papanash spune:
Ghighi a adormit singur, doamne, tot timpul imi face surprize.a adormit cu bibele in mana, cu tv deschis la stiri.
Bebeka, n-am facut poze pana acum, dar o sa-l surprind, daca-s ai lui tati ii face esarfa
si ii place sa-i traga el din carlig de pe sarma . Noroc ca n-are acces la baie
.
Marunzika, ce mult vorbeste Puppi, draga de ea !Eu nu i-as mai face vaccin, prea mult a bolit in ultima perioada, mititica. Eu am hotarat sa nu-i fac prevenarul, dupa ultimile 2 vaccinuri Andrei a fost mereu bolnav. mai e cineva care nu a facut prevenarul ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
tomasa spune:
Carpatina, Dumnezeule, cred si eu! Bine macar ca ai scris repede si ca Ioana este safe. In ce lume traim...
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Bag de seama 2 lucruri: 1. ca e adevarata teoria cum ca fetele sunt mai precoce decat baietii, cel putin aici, la noi la odisee, asa e: Me, Lisa, Puppi, Rebeca vorbesc si fac de ne simtim tare in urma... |
Nu ziceai tu ca la copii ce traiesc in medii bilingve vorbirea vine mai greu?
Daca dimineata vede ceva si tu-i zici ca ala e mar.. apoi la cresa afla ca e (cum io zice la mar in finladeza).. cum sa nu fie confuz copilul...
Asa ca asteapta pana va hotarati cum ii zice cevaului acela
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebeka Si ei ii place sa ia dresurile si le pune dupa gat sau pe mana ,nu va zic ca cercurile de la cilindru sunt bratarile ei.. |
Dupa gat sau in capul lui Tudor merge cam orice articol de inbracaminte, prosop, servet, fata de masa...etc.
Cercul verde e preferatul lui fii-miu, care mai nou isi pune cercurile si la picioare.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Erina spune:
Buna din nou!
Bebeka

e super tare Rebeca!!! M-a impresionat desi ma asteptam
pentru ca ea vorbea foarte bine inca din septembrie. Imi era dor de ea. E o frumoasa si o finuta!!!
Tomasa bine ai revenit cu vesti!
Carpatina bine ca nu e la Ioana. Doamne fereste de asa ceva!
Pupam toti bebelusii super precoce!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
tomasa spune:
Papanash, eu Mariei i-am facut 2 doze de prevenar in primul an de viata si mai am una de facut, rapel, in al doilea. In cazul nostru mi se pare necesar, ea are si frate mai mare, care merge in colectivitate, nu as risca nefacandu-l. Tudor a facut la vremea lui Pneumo 23-ul, atunci nu exista la noi Prevenar. In general noi am facut toate optionalele pt. ca dr. lor e pro vaccinare si n-am avut probleme grave cu ei, mie mi s-au parut utile si nu am regretat ce am facut.
Erina spune:
Bebeka, Yaia si Daria la fel cu hainutele dupa git (caciula o pune pe cap, sosetele in picioare, manusile la fel incerca sa le puna in minute) si cercurile.
Si ea imita cum ma machiez si are "boala" mare la genti si portofel. ii place sa scoata si sa pun inapoi cardurile. Banii nu o prea atrag.
Edit: Eu o sa ii fac Dariei Prevenarul dupa 1 am jumatate. Ni s-a recomandat si cred ca este bine sa il fac.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)