Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (260)
Raspunsuri - Pagina 9
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebeka Ascultati aici conversatie: http://good-times.webshots.com/video/3039034110103276501aMlBcS Bebeka,mamica de REBECA-MARIA(15.09.2007) |
vai de mine
, pup eu fetita vorbareata, parca-i sora lui Andrei, in primul rand si lui ii plac chilotii, ii trage de peste tot ( sertare sau sarma balcon) si ii pune in cap sau la gat e simpatica foc Rebeca

............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun
Marunzika spune:
Eu din cauza Energiei nici kafea nu am timp sa-mi fac!
A adormit azi, doar dupa 4h de la trezire, poate pt ca ploua afara si e vreme de nani.
Si noi am avut o saptamana de aerosoli, asa ca luni mergem la vaccin daca ramane pana atunci nevirusata, ca totii copii vecinelor sunt cu febra si tuse, iar ea tocmai ce l-a pupat cu foc de vecinelul de 2 ani. Descarc fimuletul sa vedeti ce pupacioasa am. Cand trecem pe la usa lui, deja da pupici, iar cand il vede tremura de bucurie si-l trage sprea ea sa-l pupe, bineinteles pe gura
.
Puppi canta alfabetul pana la e, iar cand incerc sa-i spun ca Puppi are 1 an, zic unu, iar ea continua doi-tei.
Ne-a facut capul patrat cu "mio" si "meine", tot ce vede e "mio".
Si, ma plang mereu ca nu mananca, dar....de la pasta de dinti, pufuleti si cereale s-a ingrasat ca am cantarit-o si 1x imi arata 11,1kg si 1x 11,7kg. Si eu care credeam ca are 10kg, de fapt atat avea cand am reusit s-o punem ultima data pe cantar.
Mariana la noi, dupa cum ti-am spus e invers cu periuta si pasta de dinti. Ma termina, ar sta numai cu periuta in gura. Chiar si la urgente cand am fost cu ea, a avut pasta de dinti si periuta-n mana, ca altfel ne urla de sculam toata casa. A ras si dr cand a vazut-o!
a mai capatat un coltisor de masea sus, dar jos tot cu 2 dinti si 2 masele defileaza.
Fug sa descarc filmuletul.
Yannisa Milena
24.08.2007
Yaia spune:
Bebeka, eu nu pot sa vad minunea ta de la birou...ramane s-o vad de acasa...de ma lasa banuiti voi cine!
Dendermonde asta cica e un orasel la vest de Bruxelles...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui alinus_25 Mariana, nici vorba de asa ceva. Noi am prestat 2 luni juma pt bb2. Ni l-am dorit enorm, acum speram sa nu-l afecteze supararile, si sa se nasca sanatos. ![]() |
Priceput acuma Putere multa atunci sa treceti peste suparari si sa fie bine bb2 acolo in burtica.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
17+
diwana spune:
Nu cred ca e vorba de cresa Ioanei, dar chiar si asa, la o cresa? Doamne! 
Marunzika, sper sa scape nevirusata Energia. Abia asteptam sa vedem pupacioasa in actiune. Imi place de ea ca are grija de silueta si dantura ei. Bravo! 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Yaia spune:
Bag de seama 2 lucruri:
1. ca e adevarata teoria cum ca fetele sunt mai precoce decat baietii, cel putin aici, la noi la odisee, asa e: Me, Lisa, Puppi, Rebeca vorbesc si fac de ne simtim tare in urma...
2. ca exista confuzie intre Alinus_25 si mami25_7...ce picati voi la extemporal...![]()
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui Marunzika Si, ma plang mereu ca nu mananca, dar....de la pasta de dinti, pufuleti si cereale s-a ingrasat ca am cantarit-o si 1x imi arata 11,1kg si 1x 11,7kg. Si eu care credeam ca are 10kg, de fapt atat avea cand am reusit s-o punem ultima data pe cantar. Mariana la noi, dupa cum ti-am spus e invers cu periuta si pasta de dinti. Ma termina, ar sta numai cu periuta in gura. Chiar si la urgente cand am fost cu ea, a avut pasta de dinti si periuta-n mana, ca altfel ne urla de sculam toata casa. A ras si dr cand a vazut-o! |
Deci
.Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
17+
bebeka spune:
Papanash m-ai facut sa rad.Cred ca mi-ar placea niste chiloti de culoarea aia si cu sclipici.Ce avea Rebeca in mana e o bandana de-a mea.Si ei ii place sa ia dresurile si le pune dupa gat sau pe mana ,nu va zic ca cercurile de la cilindru sunt bratarile ei..
Ma sperie rau astia cu gripa,parca mi-as face vaccinul.La barbate-miu la serv sunt cativa colegi varza iar cumnata-mea a fost la pat si ea sapt asta cu varsaturi si temp 40 si aproape toti colegii ei de la banca au fost bolnavi...
papanash spune:
| citat din mesajul lui Yaia Bag de seama 2 lucruri: 1. ca e adevarata teoria cum ca fetele sunt mai precoce decat baietii, cel putin aici, la noi la odisee, asa e: Me, Lisa, Puppi, Rebeca vorbesc si fac de ne simtim tare in urma... 2. ca exista confuzie intre Alinus_25 si mami25_7...ce picati voi la extemporal... ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Ba nu, Cristi de Cecilia vorbeste mult.....
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun