*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (196)
Raspunsuri - Pagina 9
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau Ariel, premergator=forerunner. |
...adica nici macar -walker, direct -runner

Clau, cred ca e ok. Uite Iulia doarme si diseara iar vom avea show. Dar de regula, cu tot somnul asta mai tarziu, seara adoarme pe la 21 pt ca oricum ziua doarme putin ca timp...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Gata cartofii taranesti (da' nu pun poza ca aspectul nu e de revista
), soarta puiului e pecetluita in cuptor, dar ce sa mai invat...ca s-a trezit Iulia, trebuie sa manance, apoi sa ne jucam...ce sa mai, fara ajutor nicio sansa sa invat si sa ma descurc si cu gospodaria...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
kitzy spune:
Cand va aud cat va dorm noaptea copiii, imi vine sa ma duc in lume
Oare Diana mea cand o doarma asa, sau macar sa se trezeasca de 2 ori pe noapte si tot e bine, da ea se trezeste de 4-5, cateodata si mai des, de ma termina psihic.
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
ariel_7000 spune:
mersi cuiva pt "baby-walker"
iote premergator din 1700!!!
www.vam.ac.uk/images/image/25426-small.jpg&imgrefurl=http://www.vam.ac.uk/moc/collections/childcare/prams_walkers/Baby%2520Walker/index.html&usg=8W72T2J8pNzn7s8izVnu442N3XQ=&h=174&w=168&sz=10&hl=ro&start=252&sig2=lKE3-m0E8_vJoE5qNCWlEQ&tbnid=H5oDxKDBP1iCxM:&tbnh=100&tbnw=97&ei=mZl4ScLKH8rBmQfmgqEq&prev=/images%3Fq%3Dbabywalker%26start%3D234%26gbv%3D2%26ndsp%3D18%26hl%3Dro%26sa%3DN" target="_blank">HORROR WALKER ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
lyvy spune:
Tulai Doamne, si bagau copii pe gaura aia, saracuti de ei!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
mihatp spune:
ce goala e crenguta!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lyvy Tulai Doamne, si bagau copii pe gaura aia, saracuti de ei! ![]() |

chiar ca horror...
Da' ma cam indoiesc ca taranul vanjos ce lucra pe feuda nobilului invata sa mearga in chestia aia...

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
elara spune:
Naty, la concluzia asta am ajuns si eu, ca imi afc mustrari ed constiinta aiurea..dar tot ma mai loveste cateodata
asa ca incerc sa pastrez echilibrul.
Ariel, multam pt ambele explicatii.
Kitzy, nu te-am mai vazut de mult. Mai alaptezi? Ca fi-mea asa facea in ultimele luni in care am alaptat-o. Ma terminase....Rabdare aveam ca, din fericire, inca nu mi-am pierdut-o...sunt prea fericita langa ea si imi da Dumnezeu o putere interioara din care sorb mereu...dar ma terminase ca eram f obosita ziua...Ma simteam exact cum spunea Luny..ca mi-era rau de oboseala...
Maria doarme de obicei vreo 2-3 ore dupa ora 12 -13... si rar doarme si al doilea somnic pe la 17.00 - 18.00... Apoi doarme noaptea de la 21.00 - 22.00 cel mai tarziu pana pe la 9.30 sau 10.00 (cu o scurta trezire pt lapticul ed dimineata cand ori scanceste ea si isi tzocaie degetelele ori ma trezesc eu si i-l dau ca pleaca sotul al munca si stiu ca deja e ora 7.30).
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
mihatp spune:
mai fetelor, vine primavara?
ca revin randunicile pe creanga. marina zilele trecute, si iata pidana!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade