*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (196)
Raspunsuri - Pagina 8
elara spune:
Mai voiam sa adaug ceva: eu ii dau sare fi-mii de la inceput, de la 6 luni de cand am inceput diversificare. Asa mi-a zsi Culcer. Ama intrebat-o im mod specal mca nu-mi venea sa cred dar ea a zis ca nu e pericol ca doar ii pun putin.
la urma urmei crezi ca noua nu ne-au dat sare? Pe unii ne-au crescut bunicii, care indiferent de vremurile in care se cresc copii, sigur nu-s la fel de in pas cu stirile medicale ca si parintii. Credeti ca nu v-au dat sare sub un an? In cazul meu m-a crescut strabunica si eu una nu am nimic cu rinichii.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 naty, te contrazic |
Da?

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
elara spune:
Si mi-am amintit si intrebare nr 3, fara importanta:
Ce d-le cu site-urile astea care au butonul ala cu "intra"?
Pai...adik ai venit pana acolo ca sa intri, nu? Chiar nu pricep rostul ....Astepti sa se incarce...admiri peisajul..cauti cam ce te intereseaza si deodata de undeva rasare butonul cu pricina...
Ariel, al tau cum e?
Si de ce aricel si nu iepuras, puisor, motanel sau altceva??? Care e povestea cu Aricel?
elara spune:
despre igiena dentara:
eu nu ii fac MARIEI nimic.
i-am cumparat oadata un set de la primii pasi cu 3 tituri ed periute dar inca nu l-am desfacut..l-am luat doar asa..ca mi-a placut...
astept as ii mai apara dinti ![]()
oricum pasta de dinti cred ca nu e ok, ca ei sigur nu stiu decat sa o manance.
am avut o tentativa sa fac ceva igiena bucala cu fi-mea si ii curatam dimineatza (ca at mi s epare mie ca e cel mai nasol gust in gura si mie-ra nush cum sa ii dau papa stiind ac are gustul al pe limba, mi-era mila de ea...) .
ii stergeam gurita in interior cu grija, cu o bucata curata de scutec (taiam din el si aruncam apoi) inmuiata in apa rece.
chiar am gandeam ca ce bine ar fi daca s-ar inventa servetele speciale cu apa de gura...
o vreme a fost curioasa si am lasa pana a inceput as deteste operatiunea si am renuntat si eu...
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
clauclau spune:
Elara, eu zic ca e ok diferenta dintre masa de la 11 si apoi ora 15. La fel avem si noi si daca incerc sa-i dau mai devreme legumele cu pui/vitel/ou/ficatel/peste mananca doar jumatate . La ora 15 insa mereu mananca tot castronelul...eu ma ghidez mereu dupa ea, oricum imi da semne daca ii este foame.
Cu sarea, eu personal nu-s de acord dar fiecare face cum crede, asta e clar.
Fug ca tipa Sufletica.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica si Gurita!
ariel_7000 spune:
elara, tareee!!! e aricel, din 2 motive: unul ca eu am copii aricei, adica, in stadiul de bebei au (avut) parul zburlit ca tepii de arici.
motivul 2, pt ca cineva tare drag de pe forumul asta (denizel), intr-un moment in care m-am zburlit eu la un user acum absent (DeDe), acum ani buni, mi-a zis: "bey, ari(c)el...!)....mi-a placut mult ![]()
2...siteurile alea de care ziceai au un "intro"...iti deruleaza imagini, face frumos, lumini, culori, umbre...numai ca papa resurse si asta e un mare motiv de enervare pt google, asa ca nu-i a buna pt siteul ala...cel putin asa zice "legenda". unii contemporani zic ca nu are a face, eu nu stiu, ca am preferat fara intro...eu initial am vrut un site de prezentare a noastra, care sa aiba forum, pagina de umanitare, magazinul, contact...apoi am renuntat, ca nu era bine facut in sensul optimizarii...acum am altul pe rol, insa sa vedem ce iese in final...
naty, cum se zice la premergator in engl.??? nu mai gasesc poza horror!! :))
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
natynic spune:
Elara, e prefect adevarat...din tot ce spui tu ei invata SINGURI enorm. Nu sunt insa de acord ca de ex daca te uiti la un documentar TV nu petreci suficient timp cu Roxana pt ca o lasi in legea ei. E bine sa tinem un echilibru...adica ei sa stie F BINE ca noi, mamele lor, le vom fi alaturi toata viata...pe de alta parte, in viata asta esti si singur...sau cu altcineva decat cu mama (inevitabil). Nu cred in ideea de a-i face f dependenti de noi pt ca...nici noi nu suntem nici perfecte si nici eterne. sa-ti spun un lucru: mama mea nu a fost deloc facuta sa fie mama; s-a temut sa aiba un copil, nici ei nu-i e clar de ce m-a facut. Am crescut cu 2 bunici si 3 matusi
(si...adoram sa ma joc singura
)iar mama a fost f putin prezenta in viata mea. Asta pana prin liceu. Cand brusc a inceput sa ma adore si a recunoscut sincer ca de-abia adolescenta fiind a inceput cu adevarat sa simta ca e mama mea. Au urmat niste ani in care am fost ff bune prietene; iar acum, cand dupa 2 AVC e o umbra a omului care a fost si nu mai am nici un sprijin din partea ei, mi-e DOR RAU DE TOT de acei ani, care simt ca au compensat intru totul atat absenta ei dinainte cat si pe cea de acum. nu am nimic sa-i reprosez si nimeni altcineva nu i-ar putea lua locul.
Adica cred ca mama e mama orice ar fi; si oricand...Asa ca si acum, facem fiecare ce putem. de ce sa ne facem reprosuri inutile?
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
clauclau spune:
Ariel, premergator=forerunner.
Sufletica si Gurita!
natynic spune:
Ariel, cuvantul in engleza mi-e la fel de strain ca si premergatorul insusi 
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
clauclau spune:
Fie-mea a renuntat la somnul de la 17.30..., mai doarme dimineata o ora de la 10.30 la 11.30 si de la 14 la 15.30 sau 16. Ce-i drept de cand a renuntat la somnul de la ora asta se culca seara de la 20 ceea ce mi se pare excelent. Si doarme pana la 8.30 dimineata. La voi cum e? Mai dorm puiutii somnicul de seara? Vi se pare ok asa?
Sufletica si Gurita!