*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (196)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000
aaaa si mai stie cine si unde e cincin...bate cu palmele in cusca lui si incearca sa-l traga de coada . cum ii zic cincin, ranjeste la mine si in 2 min e cu mana dupa coada aluia :)). ce nu stiati e ca, chinchillele "isi lasa" coada, ca si soparlele, ca misloc de aparare....sper sa nu i-o prinda!!! ce urat ar arata cin fara coada!

aberez??? eu asa zic...

nu aberezi...

tocmai am avut o revelatie: si fi-mea stie unde e perusul...daca o intreb unde e misa se ita la colivie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

naty, eu una nu ma supar. am eu fixurile mele si cand mi se pune pata asta e! iar pentru mine e obositor cand el e in premergator ca inca nu mi-am "aranjat" casa pentru copil care umbla peste tot si-s tot dupa el. il prefer in 4 labe ca nu are aceeasi viteza. acum nu tare il mai folosim, caci motivatia (de cucerire a spatiului) nu mai e in picioare, ca o face singur. dar in balanta mea, a tras in jos avantajele folosirii lui cu masura (adica avea program de 2 "sedinte" a cate 10 minute pe zi, una dimineata, una dupa-amiaza).

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

buna...
ce zi, si nu s-a terminat...dimineata am fost pana la job ca m-au chemat 'putin' si m-am intors la 2,30! acum tre sa plec la dentist si ma kk pe mine de frica..
Eu v-am spus demult de Vigantoletten...Naty va dca e multumita si ea...sa va mai spun una, desi costa un rahat este GRATUIT! mie mi-l das pediatra, cand ajung p-acolo, pe reteta si e gratis...dar cand l-am cumparat, l-am luat din cartier, mereu am gasit! ieri am luat de la farm. Crissa Dorobanti, gratuit..
fug la dentist..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, dar daca e gratuit nu trebuie vreo reteta ceva? Oricum, e 5 ron, nimica toata. Aptamilul Iuliei e acum 61 de lei si nu mi-l da nimeni nici macar cu reducere

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

si sa fortez putin nota subiectelor "fierbinti" ce pot da polemici

cu televizorul procedez pe acelasi principiu ca si cu premergatorul. are voie "pe ratie". au fost facute studii stiintifice care au demonstrat ca "televizorul" a fost un "boom" pentru nivelul intelectual al omenirii.
repet, la ele, masura e cheia!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

da, Naty, normal cu reteta..de la pediatru sau ala de familie, cred ca merge si de la el, nu?..da, e un rahat asa e..altele nu le dadeau ei...eu il iau ca mi-l da, cand ma duc la control, de ce sa nu?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

intrebare:
(mai am si alte fixuri) de la ce varsta s-ar justifica sa incep vizitele "tematice" la dentist, sa se obisnuiasca cu tanti doc, cu zgomotele, cu mirosul etc. adica inainte de a avea probleme. sa nu fie un loc unde merge ca-l doare si e un stres. pe mine tare m-a chinuit mersul la dentist!!!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ei, Miha, chiar problema asta nu mi-am pus-o...Dar am alta, daca tot incepem si noi cu dintii: voi deja ii spalati pe dinti? Ca...pana la stomatolog te omoara sfintii!(egal pasta de dinti si periuta)
Alta intrebare: a inceput cineva sa dea miere?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

miha, nu pot sa dau aici din "casa", hai pe mess, dar mai incolo, ca a venit al meu...iti zic eu ceva despre bebe la dentist...v-am zis ca o sa aveti MARI surprize placute pe bebearicel, insa nu pot sa zic aici ca...."pe un fund de lac, 4 ochi priveste, ce sa fie oare, este 2 peste"
elara, vezi, aberez!!!

naty, te contrazic ....cautam poze cu premergatoare mai "retro" siiii am gasit pe "strabunicul" premergatorului...o chestie din lemn :)). o caut si pun poza...e sinistru!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Cris, ti-am vazut mandretea. Sa va traiasca si sa va bucurati de ea. Si noi avem minge de-aia tepoasa, tot roz. Incerc cateodata sa o invat pe fi-mea sa mi-o rostogoloasca inapoi... Nici un rezultat. Cred ca eu incerc prea devreme...asa ca o las " in boii ei" pana voi simti ca e pregatita ca nu vreau nici sa ii fac capul calendar...

Uneori, ma gandesc ca din pdv al nostru ei nu invata mare lucru si de aia ma uneori strofoc sa fiu un parinte bun si sa ma joc cu ea cat mai bine, educativ adica...Chiar mi-am luat revista Baby cu CD unde te invata exact asta cum sa te joci cu copilul in primii 3 ani.
Si ma gandesc cateodata ca poate nu petrec timp mai de calitate cu fi-mea...cand poate ma zgaiesc la tv la vreun documentar si o las sa misune sub raza mea vizuala...o mai gadil cand vine la mine sau ma duc sa mai fac cateva ture de mers de manute, sau ii arat o carte ...
Dar apoi realizez ca de fapt noua doar ni se pare ca ei nu acumuleaza destul si ca degeaba ma simt eu vinovata ca de fapt pentru ei TOTUL e nou si TOTUL E IMPORTANT...
Chiar si cand ii dau pachetul de servetele umede in mana ca sa o preocup sa ii pot puen pampersul...ma gandesc ca pt ea tr sa fie f interesant ca acelasi pachet e uneori mai usor si alteori mai greu (dupa cum il golesc) si pt ea e un mister si de aia probabil continua sa fei fascinata de el chiar daca ii trece in cateva secunde si tr sa gasesc altceva pana prind si aricul nr 2...
Sau daca observa ca toate lucrurile cad intotdeauna pe jos si nicioada in sus, sau al stanga sau la dreapta...Sau ca o cutie poate sa cada si sa se si rostogoleasca nu doar sa stea pe loc...sau ca mancarea se lipeste pe degete si apa nu...sau cum zicea Mimo ca face Vlad... cand vede o sacama sau un pai... La fel face si fi-mea... cu frunze...cu diferite cutii... cu orice obiect...pe care nu l-a mai vazut...
Chestii simple pentru noi si de mult devenite deloc neinteresante dar f importante si interesante pentru ei..care ii solicita....care chiar ii fac pe zi ce trece mai inteligenti..mai prezenti...mai curiosi...
Si chiar si dezvoltarea motorie le solicita f mult creierasul...

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput