Timisoara, Impreuna! (136) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Mai am o problema pe care pot sa o expun aici.
M-a anuntat fratele meu din Franta ca mama este grav bolnava in spital, dar nu a binevoit sa ma sune ca sa nu ma deranjeze. Boala ei va duce spre anchiloza si se pare ca se transmite genetic. Celor care nu v-am spus deja, nu am fost in relatii bune cu ea pentru ca nu m-a crescut.
Sigur ca-i voi intinde o mana de ajutor, dar sincer nu stiu cum sa procedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ela, in primul sa vrei sa o ajuti...
Primul pas cred ca e un simplu telefon...apoi vezi in timp ce si cum...unde e internata? aici sau in Franta? ca noi nu stim...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

pt flori...

am vorbit cu aidutza...simteam nevoia sa vorbesc cu ea...am auzit si io un firicel de voce......
...iar tu simo...draga de tine...ai reusit sa-mi aduci iar liniste in suflet cu povestea ta...multzumim ca nu tzi numai pt tine...si imparatsesti cu noi...

va pup dragelor...cred ca pt azi am vorbit destul...nush ce-o fost cu mine...mi s-au incalcit circuitele ...

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Aida

Anda, La multi ani!

Maria, pai n-am spus decat adevarul .. dar ma bucur ca te-a distrat faza.

Mihi si de la mine

Ela, e complicata situatia, dar sunt sigura ca vei gasi cea mai potrivita cale.

Noi suntem, in continuare, cobza de racite. Sper ca, de luni, sa poata merge Lori la gradinita, a lipsit toata saptaman.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Maria, ce poveste ai scris!!!
N-am scris niciodata la voi, nu sunt din Timisoara, acum traiesc in zari straine, dar citesc zilnic despre Emma. Sunt mama, am o fetita de varsta Emmei, o imbratisez zilnic, iar ea e o mare iubicioasa si ma innebuneste durerea de cate ori citesc despre Emma.
Nu ma pot opri din plans. Ma rog zilnic la Dumnezeu sa usureze suferinta, sa faca minuni pentru un sufletel nevinovat si pentru o mama eroina. Te pup Aida! Cuvintele sunt prea mici ca sa spun tot ce as vrea. Chiar va iubesc.

"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna fetelor, ma primitzi si pe mine?

Is si io un pic "Cimishorianca" si banatzeanca get beget.

Sunteti extraordinare, si aricolul Mariei(mariaa) m-a emotionat. Este asa frumos cum povestesti tu intalnirea cu fetele.
Aida DUMNEZEU sa-ti dea puterea sa poti duce pana la sfarsit crucea. Pe Emma o iubesc cu tot sufletul si este un copil atat de deosebit si de BUN.
Eu stiam ca maicutele de la manastirea de la Bocsa sunt daruite in rugaciuni. Acum cativa ani era ceva deosebit acolo, foarte placuta atmosfera. De asemenea SLUJBA CELOR 40 de evanghelii(liturghii) facuta acolo este EXTRAORDINARA.

Va imbratisam cu drag...din tot sufletul.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

LA MULTI ANI, COSMIN!

sa fii sanatos, sa ai mereu chipul senin sa poti zambi alor tai, sa fii mereu side by side langa muheru tau fantastic si langa copilul vostru iubacios
Andule, sterge argintu', trage cortina si fa caldura in coliba

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

'neatza ....
cafeu e servit: ...

LA MULTI ANI, COSMIN!
Anda, sa-ti traiasca sotiorul, sa fie sanatos si sa va iubiti o viata-ntreaga !

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Geta, merci de cafa, ca prinde tare bine...

La multi ani, Cosmin!

Viata sa iti daruiasca numai bucurii si cer senin iar implinirile sa iti lumineze sufletul!

Andule sa-ti traisca sotiorul, sa fiti fericiti o viata intreaga!

Aidule, cum a fost azi noapte?

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Maria, ,, .
O zi senina, fetelor !

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput