Timisoara, Impreuna! (136) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 4

Mihi spune:
sa dea domnu sa ne aduci vesti bune ....aidutza...azi am fost tare nesabuita...
va pup pe toate fara exceptzie...curatzati-va...inimile si mintzile de orice impuritatzi...ca sa fie bine primite de DD gandurile noastre si rugaciunile...pt puiutza mica si nevinovata...nu-i loc aici de suparari ci numai de iubire ....
szeretlek pe toate
sa nu lasam sa se astearna noaptea peste noi bosumflate...

danitin spune:
Io mi+s dreapta, da' intreaga n-am fost niciodata ....
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag

gabirus spune:
Suntem, suntem pe aici.
Dani, mi-e teama ca nici una de pe aici nu mai e chiar intreaga din mai multe puncte de vedere, hihi.
Maria, sa ne aduci vesti!
E asa o avalansa de emotii aici .... incat a cam crescut tensiunea, e adevarat. Eu am stat azi toata ziua mai mult cu ochii in monitor si am tot citit pe aici, asa ca chiar am prins pulsul zilei. Nu e una din cele bune ale noastre din nici un punct de vedere.
Stii ce ar fi frumos? Sa putem fi impreuna un pic si in tacere. Dar pe forum nu poti sa taci. Asa ca vorbim. Si uneori vorbim prostii.
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

gabirus spune:
Mihi, da' de ce plangi? Sper ca e doar regretul, ceea ce e de inteles ... Dar alt bai nu ai, sper!
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

aidaciolac spune:
mihi care e treaba?
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Doris-Alina spune:
Ahaaaa, vrajitoarelor... deci mai sunteti drepte?
ca intregi nu...
Mihi, hopa sus, ce-i baiu?
Maria, vii odata sa ne pove???
Aidule, cum e?
Am sunat-o pe Ela, are doar o perioada grea, e tare speriata, si doar atat...nu-i suparata pe nimeni de aici, va reveni, cand se va elibera putin din toate cele care o strang de gat si o sugruma...
Inca nu va poate spune povestea ei, clar , ca sa pricepeti, si evident sa puteti sa-i dati pareri...din motive f. bine intemeiate, o sa le aflati...cand se va termina nebunia...sunt ochi primejdiosi prin zona...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata. www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mariaa spune:
dano, deci nu se poate...asta-i cea mai adevarata postare a ta ever nu se poateeee! 'u made my day!
Asa cum it make's my day, Kiss evident
Imi vine sa tin la cald fiecare cuvintel zis de ea si fiecare mangaiere, sa nu le dau drumul afara la lei, sau leoaice?! da' le dau totusi, ca nu-s egoista si vreau sa cred ca fiecare particica de Kiss adusa aici ajuta sufletele bune sa duca mai departe rugaciunile pentru ea si Aida!
Dupa ce am dat ocol la casa de 3 ori, am intrat prin efractie, asta-i clar da' am vazut fetele dormind si mi-era ca le trezesc daca sun. Vroiam doar sa las colaceii si sa plec in varfuri. Buni facea placinte (moamaa ce placinteeeeee!!) si o vreme privind de afara pe geam zau daca n-o fost ca intr-un basm. Aida si Kiss dormeau in patucurile lor si Buni in bucatarie la praji! Era atata pace in imaginea aia ca pentru o clipa am uitat ce si cum! Si m-am intruzionat, ca sa zic asa, in varful bocancilor, si am avut grija sa nu faca femeia infarct trezindu-se cu mine in tzeasta ei
...Aidule, ai o mama grozava! Nu ti-am zis, dar tare mi-a amintit de mama cand am vazut-o cu mainile pline de faina la framantat aluatul de placinta!!
N-o sa fac istorii lacrimogene, nu mi-e felul. Sau poate uneori Nu azi insa...Si o sa fiu obiectiva in ce va zic! Kiss era adormita dar eu una am gasit-o asa cum am vazut-o ultima data. Aidule, zau daca m-a surprins ceva. Mi se pare neschimbata! Ok, toate alea, da, sunt acolo! Dar ea era mai prezenta ca ultima data cand ne-am intalnit! Nu vreau sa te ametesc de cap, e ce am simtit eu azi
S-a trezit, ne-am povestit, ne-am pupacit si ne-am promis una alta Am reluat in doua vorbe excursia de la Disney, de la Constanta cand s-a dat pe corzi de am lesinat toate...de party-ul de la Anda cand s-a costumat pisica intre atatea nebune la cap, sau cel de la noi de acasa unde a fost puzderie de copilasi! Si le-a amintit pe toate si ne-am inteles ca planul urmator e sa iesim cu Oscar si cu Maya la plimbare si cu copiii!
Acum, faza buna e ca n-a fost monolog! A fost prezenta si a comunicat zic eu foarte bine, la cum ma asteptam s-o gasesc! Si la ce zi nasoala zicea Aiducu c-a avut, am fost bucuroasa ca m-a acceptat atata! Cam o ora s-o adunat.
Ce m-a inmuiat pe mine a fost ca la plecare, imi ureaza 'sa ai grija de voi' si 'sa am grija de nebuna aia' (Maya, adica, despre care-i povestisem). In clipa aia s-au daramat toate porcariile de zilele astea vazute si 'gustate'. O dovada mai mare de bunatate si iubire nu am putut primi niciodata! EA imi zice mie sa avem grija de noi! Pffff...am simtit ca ma fac mica, mica de tot...
I-am mai zis sa nu se teama deloc cand si daca vor mai fi dureri, ca nu se intampla nimic si ca o sa fie bine.
Si-atat mi-a zis: - asa ar trebui!
-Asa o sa fie iubito! O sa fie bine!
Te apleci peste ea si cu amandoua bratele te prinde de dupa gat sa te pupe. Dar tu om mare, nu stii ce sa faci cu mainile. Sunt atat de mari pentru corpul ei firav si macinat de boala!! Cu toata palma i-am cuprins tot spatele, scumpa de ea! Am avut senzatia ca am un portelan in mana si mi-era sa nu-l ciobesc!
nu stiu ce pot zice mai multe! ma duc la cald, sa dospesc clipele astea. poate se indura cineva de sus si vor fi mai multe! va iubesc tare mult adevaratelor!
un copil creste in inima mea

Doris-Alina spune:
Ce frumos...superb...multumim pentru poveste, e asa...ca un balsam de pus pe rana...
Pupam matzuca noastra draga...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata. www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

andanii spune:
mariaa esti teribila , superb relatat, ma bucur ca a fost comunicativa si prezenta cu tine .... m-ai facut sa plang
aida ma rog din tot sufletul sa aveti o noapte linistita si fara dureri iar kissy draga .... somnic usor si dulce-ti doresc
va pup pe toate
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet