Mamici si burtici de Baia Mare (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

Super tare bancul. Este foarte adevarat.

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Nu stiu barbati ce comori au de multe ori pe langa ei. Si ar trebui sa ne pretuiasca dupa cum meritam.

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

buna,fetele.mai am si eu o intrebare pt voi:voi ati facut morfofetala?
daca da,la cat timp.va intreb pt ca eu am programare pe 2 febr si tocmai s-a ivit o alta problema si trebuie sa plec din oras pana pela mijl.lunii febr.oare va fi prea tarziu daca o fac atunci,sau va reusi dl.dr sa mi-o faca inainte.desigur ca o sa il sun si pe el azi sa il intreb.
va multumesc din suflet...si alte gravidute nu mai sunt???

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

se pare ca vin si eu la intalneala ca ne aduce taticul!!!sper doar sa nu ploaie!!!ajungem pe la si 10 si 15!ok?

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Mihaelutza eu nu am facut morfofetala. Stiu insa ca optim e sa se faca intre sapt.x si sapt.y. Nu stiu exact care si care. Cel mai bine e sa suni medicul si-ti spune el.

Fetelor, Dragos inca doarme, de pe la 10. Cred ca-l trezesc imediat sa-i dau sa pape si sa ajungem la intalneala. Ne asteptati in caz ca intarziem putin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

salutari,

si noi, si noi. Dar dupa ora 14 ies. Eventual va sun sa vad pe unde sunteti. Tre sa merg la 4 cu Bogdi la tuns.
Malinka, foarte tare!!!! Asa patesc si eu cand zic inca o lingurita, si inca una....si oac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

fetelor!!!

revin si eu dupa 2 sapt. foarte aglomerate: sapt. trecuta botezul (si acela cu peripetii), sapt. asta cu Rares care nu vrea sa doarma deloc ziua si parca tot timpul ii e foame.
Am pus cateva poze de la botez...inca nu le-am primit pe toate.

Nu am reusit sa citesc tot ce ati scris, dar sper sa pot recupera sapt. viitoare.
Nu stiu cum ati fost voi la inceput, dar eu nu am timp sa fac absolut nimic ziua.

minunea vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

mihaelutza eu am facut morfofetala dar sincer nici nu mai stiu sigur cand!cred ca era prin saptamana 29! dar nu-s sigura!!asa zic si eu ca si fetele sa intrebi medicul!

clauco pe unde ai fost ca nu te-am asteptat!eu nu am apucat sa citesc postarea ta decat acuma!!!dar de sunat tot n-ai sunat pe nimeni!!!poate data viitoare!

nikolleetta welcome back! lasa sa vezi ca te vei obisnui si va fi din ce in ce mai bine!te asteptam la plimbarici!iar pozicile sunt superbe!!ai un baietzel frumos si cuminte!!!

acu am terminat de mancat o conserva de peste in sos tomat cu legume mediteraneene care au doar 99 kcal si am baut o tona de apa !bag niste mandarine sa arda suncile si gata pe azi!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

Mergi la inceput

Melly cat un baton fitness, ai vazut.

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

fetelor...foarte placuta plimbarea azi...v-am mai zis cat de mult ma bucur ca suntem o gasca?

i-am dat lui marc cateva lingurite (de fapt, cateva varfuri de lingurita, max 3 lingurite mici) de morcov crud pasat...deci nu fiert dar nici nu suc...ci pasta de morcov crud si ce dragut a fost...cred ca i-a placut, e destul de dulce la gust...merg tot asa, pe urma o sa combin cu mere, pe urma alte fructe dar tot asa, o crema de fructe...dupa aia i-am dat lapte si-acum doarme...
ce dulce e cum deschide el gurita, ce curios e ce ii dau...

nikolletta...tare frumoasa ai fost la botez si rares, un scump...

avem si noi poze noi...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput