Mamici si burtici de Baia Mare (18)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariana2005/ariana2005.jpg)
ariana2005 spune:
flavia, sincere condoleante,..sa-ti de Dumnezeu putere sa accepti ca s-a intamplat si sa treci cu bine peste necaz..
melly, sanatate bunicii tale,..Doamne ce de probleme..
Malinka,..un motiv de fericire pe forum dupa atatea tristeti.. Marc,..sa cresti mare si sa fii sanatos,..
mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ana_mun spune:
saluatareMARC
SA CRESTETI MARI
Off dar cate probleme in numai o zi. Si Alex ieri dupa plimbar a fost asa de agitat ca abia a vrut sa manance. Iar acuma suntem bine.
Dflavia condolenta si din partea noastra si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Sa sti ca tot timpul persoanele cele mai dragi se duc mai repede dintre noi.
Melly sanatate bunicii tale.
Malinka asa sunt barbati astia..
Am plecat si e la culcare.
Mami Ana si Alexandru
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
melly23 spune:
Buna dimineatza si o pentru cine are nevoie!!eu sigur am mai ales ca am adormiy pe la 3!!!nu din cauza de bebitza ci pur si simplu nu mi-am gasit locul!m-am foit, am numarat oi si nik!!!fara somn!!!Amelia se trezise doar o data pe la 2 si i-am dat ceiuc si somnic!
Malinka cred ca tu m-ai intrebat cum doarme Amelia neinfasatat!!!ei spre dezamagirea mea minunea a tinut 2 zile!!iar la a 3 a nu a vrut sa adoarma pana nu am infasat-o apoi a dormit tun!!tot gangurea, maraia, plangea, se desvelea si se foia!!!asa ca am revenit!
Malinka ce sa le faci barbatilor astora nik nu le convine!merita un sut in fund dar suntem de treaba si ii iertam!!!un mare de la mine sa treaca supararea!
mihatp vazut pozici cu bebe Luca si catzelul cel mare, foarte frumosi si parca ce face unul face si celalalt!!! si am mai vazut ca esti intr-o cura de slabire!in cat timp ai reusit sa scapi de cele 10 kg?eu am inceput din 5 ian si aveam 82 kg!iar acu am 77!!e putin greu dar merita!eu fac tae bo de 3 ori pe sapt. si ma gandesc sa mai iau ceva in plus martzi si joi dar nu stiu daca au aerobic acolo!oricum bafta in continuare!!
suzy78 welcome back si sa scrii mai des ca nu ne deranjeaza!!
Multumim tuturor pentru sprijin!
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008
ancaurn spune:
Buna dimineata.
In primul rand cu scuzele de rigoare pt intarziere
MARC ALEXIS
Claudia am depus actele pt cei 85%. Mi-au spus si mie ca n-au inca programul de calcul si nu se stie cand vom primi banii. Dar din cate stiau, vom primi in continuare 600 si diferenta mai incolo.
Malinka nu mai fi suparata. Toate trec. Bine ca suntem cu totii sanatosi. Diversificarea poti sa o incepi si dupa o zi-doua de cand ti-ai propus, ca nu-i nimic batut in cuie. Si dupa cum zicea si Claudia, cel mai bun moment pt inceperea diversificarii e cand esti tu bine dispusa, bebe odihnit, flamand dar nu foarte. Si mi-am adus aminte acum, nu stiu daca v-am mai zis. Cumparati morcovi din aceia cu varful rotund pt bebe, ca-s mai dulci.
Adriana merci pt ponturile referitor la cumparaturi in Ungaria. Si mie imi plac f mult produsele C&A si H&M.
Flavia oofff, cum vin toate unele peste altele. Mai inainte ii uram sanatate socrului tau. Am sters ca am citit ce ai scris apoi. Condoleante si sa se odihneasca in pace.
Ilinca si tu Brutus? Eu nu numai ca sarbatoresc cu dulciuri, dar imi inec si supararile in ele. Si se vede
Anca81 daca baga in gura tot ce prinde si molfaie tot, frica mi-e ca-i dau dintii.
Melly chiar vazusem ieri dimineata la stiri despre pana respectiva de curent si ma intrebam in ce zona. Apoi aseara am vazut stirea completa. Super naspa. Imi pare rau pt mama ta si bunurile tale. Dar aseara zicea directorul de la Electrica sa mearga lumea cu chitantele de la reparatii, ca deconteaza banii. Incercati. Tot e mai mult decat nimic. Acum vad ca stiai si tu deja de asta. Tare rau imi pare pt bunica ta. Chiar ca s-au intamplat tare multe in ultimele zile, mai ales ieri. deja ai dat jos 5kg? Super! Felicitari!
Suzy bine ai revenit. Completez imediat si datele tale in listuta. Hai intra cand poti, mai rar sau mai des, noi ne bucuram sa avem vesti.
Mihatp esti baimareanca de-a noastra? Daca da, da-mi datele pt listuta si hai mai des la o poveste cu noi. Si daca nu esti baimareanca te primim. Am vazut si eu pozele. Ce bine se inteleg Luca si catelul vostru! Imi place poza in care cutu sta cu capul in poala lui Luca si cea in care cauta amandoi ceva pe jos.
Malinka spune:
'neatza
Vedeti www.youtube.com/watch?v=c0XxcALdmh4&feature=channel_page" target="_blank"> aici cum a reactionat Marc la pireul de morcovi, cat de cooperativ a fost, dragul de el si www.youtube.com/watch?v=oqwcJK02TMs&feature=channel" target="_blank"> aici vedeti la ce a dus insistenta mamei lui, adica, cred ca am vrut sa-i dau mai mult decat trebuia...adica vreo patru lingurite...
Deci cred ca Marc o sa fie foarte curios la gusturi noi, doar sa fie placute...sincer, morcovii aceia nici mie nu mi-ar placea, n-au nici un gust...
Azi incerc sa ii dau putin suc de morcovi...
Eu ies, cine vine? Daca stau in casa si azi o iau razna...pe la 13, 13 jumate, la mara...
Mami Loredana si
Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete
Intre noi, baimarencele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
melly23 spune:
Malinka!!!e pregatit Marc nu gluma dar incearca sa nu bagi lingura asa de in spate ca poate de aceea isi face greatza!!!bafta in continuare!!!poate o sa ies si eu dar nu merg asa departe !o sa ma plimb poate pe aici prin zona!!!pup pe toti
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008
ancaurn spune:
Malinka vin eu la Mara. Scump Marc, ca de obicei. Nu-ti face probleme referitor la "reactia neasteptata". Se mai intampla.
ana_mun spune:
salutare
Malinka de inceput est efoarte bine. Nu prea cred ca o sa aveti probleme la mancare. Iar la reactia se ma intampla.
Si noi iesim. Ne vedem la Mara.
Mami Ana si Alexandru
ancaurn spune:
Uite un banc fain tare. Il stiam demult, dar mi-a facut placere sa-l regasesc.
"Intr-o zi sotul vine de la servici si nu poate baga masina in garaj deoarece pe drumul spre garaj erau trantite bicicletele copiilor. Da sa bage bicicletele in garaj si gaseste jeep-ul deschis si cainele plin de noroi intins pe bancheta.
Intrigat, intra in curte unde vede copiii intr-o balta de noroi, piscina era si ea plina de noroi, copiii se jucau cu furtunul. Intra in bucatarie nu fara a observa ca geamul de la usa era plin cu palmute de ciocolata, clanta imbracata in felii de sunca si gaura cheii infundata cu un carnat. In bucatarie curgea apa, frigiderul era deschis si continutul lui varsat pe podea, farfurii si pahare murdare peste tot, pe masa o balta de suc. Pe jos nu se putea calca altfel decat pe mancarea catelului sau in continutul borcanelor de muraturi.
Incepe sa isi caute sotia prin toata casa. Era un vacarm, televizorul si calculatorul cu jocuri erau date la maximum. Intra in baie unde prosoapele pluteau pe podea intr-o balta de apa murdara si sulurile de hartie igienica erau derulate pe pereti, tavan, prin cada si pe manerul de la usa .
In sfarsit isi gaseste sotia in dormitor relaxata cu o masca pe fata, bigudiuri in par. Citea o carte si asculta muzica cu castile pe urechi. O intreaba ce s-a intamplat. Ea ii raspunde: "Iti aduci aminte cand te intorceai acasa si ma intrebai ce am facut toata ziua? Eeh... astazi nu am facut nimic!"
Malinka spune:
super tare bancul, ancaurn...si cat de adevarat...
Mami Loredana si
Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete
Intre noi, baimarencele