Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

July, ai o scumpete de fetita . Dar vad ca merge diversificarea, deschide gurita, ce-i dai sa pape? Si noi avem lingurita Nuby

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Babytza sarumana de parola Sano am luat de la mega image, au tot felul de produse sano. Eu pe ala in recipient albastru cu un bebe pe eticheta folosesc si intr-adevar, miroase fain de tot.
De fapt, nici nu stiu daca sunt mai multe...

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Anca la a mea merge orice... uneori mai ciugulesc si eu cu ea in brate... se uita cu o privire miloaga de-ti vine sa-i dai tot ce bagi in gura
Acolo are mar ras cu cereale si un pic de branza de vaci facuta in casa, din lapte praf. La pranz mai papa piure de legume, dar pe asta il mananca din bibe ca n-am reusit nicicum cu lingurita.

Apropo de cereale... eu am luat cele mai simple pe care le-am gasit, cereale cu porumb si orez (milupa, scrie pe cutie ca sunt de la 4 luni) insa am citit pe cutie la compozitie cum ca ar contine aroma de vanilie, nush ce indulcitori... eu nu stiu ce sa mai zic, chiar nu pot face macar pentru copii niste produse cat mai biologice? Pe mine ma bate gandul sa caut o reteta de biscuiti fara unt, sa cumpar eu ceva faina din orez si sa-i fac copilului biscuiti, ca daca incep de pe acu' sa bag tot felul de chestii in ea...
Si apropo de discutia cu pampers, noi folosim pampers si huggies alternativ, n-am nimerit niciodata pampers cu elastic, dar am vazut azi pe site-ul bebeplanet punct ro, la scutece, au papers active fit, nr 3 si par a fi cu elastic.. dar si 52 de lei doar 32 de bucati, mi se pare enorm.

_

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Buna fetele....nu ma bateti ca nu am mai intrat...istorie lunga si azi mi-am facut curaj

In primul rand pupici la toate fetele si boboceilor

July sunt curioasa ce ii dai sa pape, noi am inceput deja diversificarea si bebelina mea papa asa: piure de legume si mar cu biscuite si banana deocamdata.

Si noi folosim tot pampers nr 3, ultima oara avea la 2 1/2 luni 6kg si 60cm, folosim dermalin si balsam silan sensitive, lucrusoarele ei le spal separat.

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Angelynna, July, sunteti norocoase ca puii vostri papa . Carla nu prezinta nici un fel de interes daca mananc in fata ei, adica se uita dar nici gand sa plescaie sau sa para interesata. Daca cumva indraznesc sa-i duc lingura spre gurita, intoarce instant capul. Incapatanata rau.

July, si eu folosesc cereale de la Nestle, Wellbeing - Orez cu Morcov, si miros tare a vanilie. Cred ca asa sunt toate.

Angelynna, ce fel de biscuiti ii dai?

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Biscuiti normali si cereale papam la biberon de la Nestle cu orez care nu contin lapte, seara si dimineata. La piureul de legume ii adaug si putin unt.
Nu imi fac griji de mancare...din contra, ii dau sa guste aproape orice mananc eu si accepta, uneori chiar pofteste, vrea sa sta numai in picioare sau in fundulet si numai cu mineeeeee

Anca

Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

'neata si de la noi...mai tarziu...

Babytamultumesc!!o sa cumpar si eu cereale si sper sa le si primeasca...

Vigantol noi dam 3 picaturi/zi, cadita de baie este una cu suport incorporat si termometru , iar pt baie folosim produse Bubchen, pt fundulet Petrini si Nivea.

eu nu pot vedea pozele de pe webshots expuse de voi???e ceva cu site-ul respectiv???

sunt o mama denaturata...atat am vrut sa plec de acasa de paste(ca sa nu mergem acasa la parinti si socreli sau sa nu se invite soacra la noi) incat am uitat de bebe si de faptul ca va fi intr-o etapa importanta - diversificarea...si...am facut rezervare la avion pt 5 zile la Venetia...ce ma fac eu cu bebe acolo???ce-i dau sa mance???daca eram cu masina era altceva...va avea 7 luni....daca nu va primi borcanelece ma fac???ced ca sunt nebuna pt ca daca mergeam la parinti era altceva....helpppp de la cele care mai au un bebe si au trecut prin asa ceva....

Evaaaa...scoate printisorul la apel....nu l-am mai vazut

La multi ani bebelusilor de "22":

Mark Theodor de Xor
Mihail de Didididi
Alexandru de Boo
Eva Paraskeva de Monica C
Alissa de Vdrag
Sorian Gabriela de Preety
Radu de Gaia.nevia

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mergi la inceput

Angelynna, unt? Mie medicul mi-a zis ca ii pot pune juma de lingurita de ulei de masline la piureul de legume, untul nu e un pic cam gras momentan? SI ce ii dai sa guste de la tine? Fripturica?
Ma duc, ca s-a trezit..... dormi si ea juma de ora...

_

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

ei nici chiar fripturica, ciorbica sau supe, diverse mancaruri.
Referitor la unt am citit pe net ca nu este indicat uleiul dar am sa incerc cu ulei de masline dupa ce terminam cu untul ( de mentionat ca este unt bun)

Vigantol noi ii dam 2 picaturi pe zi, pe cap o spal cu sampon jhonson si pe corp cu sapun de bebelusi, masaj ii fac cu ulei de la nivea pt copii

Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Eu biscuiti nu-i dau si sincer nici nu le vad sensul. In primul rand nu am gasit fara gluten si in al doilea rand nu ii vad ca un beneficiu pentru alimentatie. Mai bine cereale de orez, care sunt totusi imbogatite cu fier. Sa nu dati cu pietre, asta e doar parea mea. Iar la piureul de legume si eu voi merge tot pe o lingurita cu ulei de masline. Cand o fi, poate la adolescenta in ritmul in care mergem

Angelynna, Crinuta papacioasa.

Bitza, bine ai revenit! Ma bucur ca sunteti bine.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput