Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Dragele mele mai scriu si eu putin nu am timp sa citesc, am ajuns la capatul puterilornu mi-am imaginat niciodata ca un bebe poate plange atat de mult.
Stiu ca mult o sa ziceti ca nu sunt o mama buna dar eu simt ca nu mai pot, viata mea nu mai este ok, nu mananc nu dorm, nu mai merg niciunde , nu am mai stat de vorba in liniste cu o persoana de nu stiu cand, simt ca ma salbaticesc.E tare greu , e peste puterile mele de a intelege de ce Andrei poate plange atat de mult, de o sapt toata ziua maraie si plange si cand doarme plange
Poate ca nu ii mai ajunge doar laptele, poate ii ies dintii, poate il doare burtica, poate, poate,.....Nu ma mai simt in stare nici sa imi dau cu presupusul.L-au vazut 2 medici in ultima sapt si cica e ok
Mi-am spus ci eu offul sper sa nu dati cu rosii dar aseara dupa ce am plans vreo 2 ore am ajuns sa spun ca nu cred ca voi mai trai vreodata o viata normala si ca asta nue viata!!!Imi pare rau ca am spus asta dar asa am simtit!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Anca pe Carla

Dyanira nu va zice nimeni ca nu esti o mama buna, din contra, ai nevoie de putin timp pentru ati limpezi mintea mamica suparata

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Anca nici eu nu am gasit biscuiti fara gluten si tot asa am luat cereale cu faina de orez. Asta pentru cand va manca piure de fructe , sa pun in loc de bicuiti.

Dya nu da nimeni cu rosii. Eu sunt convinsa ca nu esti singura care simte asa. E normal sa te simti epuizata si la capatul puterilor. E normal dupa ce ai fost o viata singura si nu depindea nimeni de tine 100% sa te simti asa. Este greu , nu a spus nimeni ca este usor sa fi mama. O sa iti revii . Nu te simtii vinovata ca ai starile si gandurile astea. Eu una asa zic, toate avem perioade cand simtim ca am depasit orice limita de rabdare ....Pupici si calm iti doresc , sa nu mai fi asa stresata
Vorba fetelor ,mai e putin si face 3 ani si il duci la gradi curaj mamico sa iesi din butoiul asta

Ramonzca si tu Brutus ?? V-a lovit azi panica ??? E ceva in aer ??? Mai ai pana pleci , cu siguranta va papa mai multe pana atunci si te vei descurca de minune cu borcanasele

Nici la mine nu se deschid pozele ....Baby boy , vezi tu ce au , poate nu ai pus bine link-ul.

Le: July multumesc. Mai este unul alb care miroase superb..

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Dyanira, imi pare rau ca esti down. Incearca sa-i dai lui Andrei putina formula in completare daca crezi ca nu-i ajunge lapticul si plange de foame. Nici intr-un caz nu esti o mama rea, sunt sigura ca toate, absolut toate avem perioade mai grele in care puiutii sunt greu de multumit. Si noi trecem printr-o perioada grea cu diversificarea. Sincer, nu cred ca acum iti poti inchipui cum ar fi viata ta fara Andrei. Capul sus mamico, trec toate incet incet.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Deci nu merge nimeni in parc? Noi ne imbracam... in vreo 20 de minute iesim.
Pupam fetele si bebelusii.

Dyanira nu zice nimeni ca esti o mama rea, doamne, iarta-ma. Si eu ma gandeam ca mi se atrofiaza rau neuronul, toata ziua stau si ma scalambai si ma maimutaresc la asta mica, poate raman asa . Roaga pe cineva sa stea cu Andrei cateva ore, macar vreo 2-3 si fa si tu ceva pentru tine. Chit ca platesti o bona cu ora, pentru cateva ore nu cred ca se intampla nimic. E absolut vital (inclusiv pentru Andrei) sa fii o mamica relaxata, cu bateriile incarcate. Cand ai nevoie, ne gasesti aici, macar cu o vorba buna

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salut mamicilor!

Sunt o mamica de iulie-august, scuze ca am dat buzna pe la voi dar as avea nevoie de ajutorul lui BABYMOM, ti-am scris un PM , sper sa nu te deranjez prea tare, multumesc mult de tot.

In alta ordine de idei am citit acum ultima pagina de la voi si as vrea sa ii spun si eu 2 cuvinte de incurajare DYANIREI. Draga mea, asa bine te inteleg, cred ca toate te intelegem, si eu am momente cand imi vine sa o iau razna ca sunt obosita si nedormita si de multe ori parca in loc sa fie mai usor pe masura ce creste e mai greu. Si ma simt atat de vinovata ca in loc sa multumesc lui Dumnezeu ca am un copil sanatos ma revolt. Dar asta e, daca am fi perfecti si inepuizabili n-am fi oameni, fiecare om are limitele lui. Dar va fi mai bine, sunt sigura de asta, toate prietenele cu copiii mai mari, peste un an, imi spun ca e mai usor cand mai cresc si atunci o sa ne primim rasplata pentru toate eforturile cand o sa auzim primele cuvinte ale puiutilor, cand o sa vina pentru prima oara cu bratele deschise si clatinandu-se inspre noi, cand o sa primim primele pupicuri si imbratisari, atunci tot greul va fi dat uitarii. O imbratisare calda si multa putere iti doresc!

Crestere frumoasa puiutilor vostri!

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

fetelor

sunt un pachet de nervi..am fost sa-mi depun doasrul ptr indemnizatie,dupa ce ca am stat pana m-am plictisit cand am ajuns inauntru nu era buna o adeverinta pe care ei mi-au dat-o,du-te completeaza alta mai stai la coada,apoi du-te si te inregistreaza si cu zambetul pe buze doamna imi spune ca voi primi banii peste 2 luni si alocatia copilului peste 3 luni..am crezut ca lesin.Adica cand Alexia va avea 7 luni ii va intra prima alocatie.DEci nu mi-a venit sa cred.

N-am citit nimic din urma ..sper ca toata lumea e k .Citesc si mai revin .

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

ZAMBARETUL

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

am modificat...acum se vede...cred ca nu am trecut bine link-ul

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

noi iesim afara, va pupam

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

si ca sa vedeti ca noi nu ne plictisim acasa...am dat sa schimb copilul..iar el foarte bucuros..ca e liber fara pampers..sa dea din picioare...iar eu zic..sa-l mai las asa putin..si sa-i tai unghiutele la picioare..cum ma intorc...o arteziana de toata frumusetea..udat patut..paturica....tooooooot...iar el radea la mine ..ne-am distrat de minune

Bine ca nu ne-a vazut tati..ca ne expulza pe amandoi

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput