Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 7
iepurila spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!!
Puiul meu nu vrea suzeta. Sau nu stie sa o tina in gura!!! De sterilizat voi steriliza probabil pana in luna a 5-a maxim. Biberonul cu care ii dau intr-o gura de ceai prafuletele (Digoxin-ul) si vigantolul il sterilizez o data la cateva zile.
La 3 lunite implinite ieri mandra mea cantareste 6.5 kg si are aprox 62 cm (ca nu m-am priceput sa o masor exact). Dar in ultima luna nu a luat decat 760 gr. Nu e putin?
De cateva zile nu mai mananca (in timpul zilei) la 3 ore ci la 3.5-4 h. Asa ca am ajuns la 5 mese pe zi. Mi-a mai facut si mofturi cateodata si nu papa toti cei 130 ml lapte praf. Inainte de fiecare masa papa si tzatza (asa de aperitiv). Oare sa ma ingrijorez?
Aaaaa, realizare mare: nu mai trebuie sa o adorm in brate. O adorm in bouncer. O legan acolo si o tin de vorba pana adoarme.
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
iepurila spune:
cand o pun pe burtica (nu prea agreaza pozitia) pot sa ii pun sub brate perna mea de alaptat (care apropos nu mi-a folosit la nimic)?
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
baby_boy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _irina_ Babyboy deci mai am de cautat niste modele de suzete |
Eu am renuntat sa mai sper ca va lua vreodata suzeta..desi am facut colectie..are soricelul lui preferat si-l rontaie de zor
mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)
in asteptarea lui Raducu
Radu
babytza spune:
Iepurila nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi, au si ei zile bune si zile nu foarte bune...ca si noi Cred ca toti copiii fac asa , nu e exceptie....Si la noi e nasol cu programul ca desi prima masa e dimineata la 8 , ultima ajunge la 10 din cauza de pauza mare intre mese.... Ce sa facem , ne dam noi dupa ei si nu invers...
Aaaaa si avem tot 5 mese/zi.
Ankussa
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
JulyMorning spune:
Neata si de la noi!
Treaza de la 8 jumate bubulina si nici acu nu vrea sa stea singura.... asa ca sta la mine in brate, ascultam Zob, The Who, Aretha Franklin, AC/DC si ce o mai fi in playlist si io scriu cu o mana, iar ea bicicleste in aer.
Sa zic si io la subiectele zilei:
- suzi am vreo 20 , cre'ca sunt campioana... si nu folosim deloc. Am primit cadou de ziua mea, inainte sa se nasca Maia, un "bax" de la o prietena... hihihi... oare merg donate si astea?
- nu mai sterilizez nimic de vreo luna, doar spal bine de tot, are peria ei de bibe si buretel separat.
-spalam hainele ei separat, cu detergent pt bebe de la amway (am avut si dermalin, dar mi s-a parut ca usuca rau de tot, adica erau aspre rau hainele) si balsam sano sensitive. uneori le clatesc suplimentar, alteori uit. le-am calcat o singura data, inainte sa se nasca si a ajuns
- apa de baie nu am fiert-o niciodata si nici n-am adaugat nimic in ea.
-servetele umede, orice altceva decat pampers... am si io un fix, fara a fi logic argumentat
- pt bibe, apa plata bucovina, nefiarta
-vigantolul... bine ca ati zis ca mai uitati, ca deja ma simteam denaturata rau de tot, credeam ca sunt singura care nu tine minte sa dea copilului vigantolul.
gaia sa stii ca am patit o chestie asemanatoare cu a mea, dar era si micuta rau, sa fi avut vreo 2 saptamani de viata. Era dupa baita, se cam smiorcaia dupa ce o scoteam si tin minte ca am vrut sa-i dau vigantolul (atunci i-l picuram direct in gura) si de obicei era circ pana ii nimeream gura... eh si dupa prima pic a avut asa o chestie, a devenit teapana, se uita fix undeva in sus, parea ca nici nu respira, dar totusi nu parea sa se fi inecat... am incercat sa-i bag varful degetului in gura, ca am zis ca s-o fi inecat totusi... gura inclestata si ea tot nu misca, nici nu mai plangea.... ce mai, a fost horror.... bine, totul a durat vreo 10-15 sec, dupa care a inceput sa planga, plansul ei de dupa baie.... nu pot sa zic ce a fost in stomacul meu secundele alea... Chestia s-a mai repetat si a doua zi, dar nu la fel de puternic si atat... nu stiu nici pana azi ce a fost...
Daca vreti sa vedeti cum merge diversificarea la noi, in poze, la albumul de 4 luni.
Noi iesim azi in parc, probabil in jur de ora 2, ca bubu a adormit la mne in brate acu... Ramo, nikolici, preety, mai faceti gasca azi?
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici Babytza Eu zic sa fugi repede sa cumperi suzi cu ursuleti ca poate nu mai prinzi.Si am auzit ca e la moda. Si eu am 8 suzy si nici una nu o vrea...eu am incercat....am fost perseverenta, dar nu mi-a mers. |
M-as duce , daca mi-as aminti si unde le-am vazut....
JulyMorning spune:
P.S. Imi da si mie cineva noua parola, pls?
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
babytza spune:
July Ma bucur ca ai intrat
Am si eu o intrebare : de unde iei balsamul de la Sano ? Am avut si eu unul si mi-a placut la nebunie cum miroase si cum lasa hainutele, cel alb.
Si noi tot cu apa Bucovina facem lapticul.
Iti trimit acum parola , ca ieri am lipsit si a trimis Tzitziri toata ziua
Ramonzca se poate face piureul de cereale si cu apa , nu e musai cu lapte. de fapt pe cutie asa si scrie , parca asa am retinut.
sabinel spune:
nu mai stiu daca am zis neata, asa ca neata!
irina in legatura cu pampersii, eu iau intotdeauna megapack. sunt 156 de bucati si dau un milion. imi ajung cam o luna, o luna jumate, depinde de vremurile kkcioase care-o apuca pe fiica-mea.
de sterilizat n-am ce sa sterilizez, ca nu ia nici suzeta, nici biberonul, am sterilizator pentru microunde.
apa, cand ii dadeam si formula in primele saptamani, doar o incalzeam. foloseam apa plata.
hainele nu i le calc si i le spal cu ce-mi pica la mana nu dati cu rosii, am si dermalin, dar e muuult mai comod sa folosesc acelasi detergent pentru toate hainele. aa, si nu i le spal separat, le bag cu albiturile noastre. multumesc Domnului, fata mea n-are nici macar o iritatie. noi folosim la baie si masaj toata gama de la nivea baby, ii facem baie o zi da, una nu, in cadita normala, ceva mai lunga, ca sa incapa si mai incolo. avem deja 69 cm si 7 kg.
p.s. multumesc gaia si preety, l-am trimis pe-al meu la farmacie sa ia din toate cate putin. si babytzei ca m-a consiliat pe messenger
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
baby_boy spune:
ZAMBARETUL
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)
in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel