Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (cap88)
Raspunsuri - Pagina 13
paula2003 spune:
Multumesc pentru complimente. Deja evit blitul ....
Anii trec si eu tot tanara si frumoasa raman.
Laura Takacs spune:
Ileana vazut pozele. Muama ce cupii mari ai! Luca pare asa de matur, iar Ilinca e o dulce. Pupam cupii frumosi, sa-ti traiasca.
Eu zic ca am sinuzita cuplata cu alergie la polen. Simt ca-mi plesnesc urechile, capul si gatul. Cu alte cuvinte mai am putin si mor. Maine ma duc la dr.
vikinga spune:
OOOHHH lume noua! Pai daca apare cuscra-mea si eu nu, asa ceva nu se poate dom'le! Elena ce-mi face ginerele! Dar Alvaro? Tu tot frumoasa esti?Paula te mentii extraordinar! Copii ca intotdeauna.Ven felicitari pentru masina cea noua, rosie si frumoasa! Bravo! Cum merge;)? Vorbeati de inot. Si Aldo merge la antrenamente in fiecare sapt o ora, invata diferite tehnici inafara de inot, tehnici de supravituire in caz de cazut in apa si alte nebunii, ma rog aici la mare chiar e cazul. Lui ii place scufundarea, acu' nu stiu daca e de buna voie ori se duce ca bolovanul la fund si poate o fi singura tehinca ce-i iese. Antrenoarea zice ca se descurca bine, o sa-l vedem curind la piscina cind o veni mama. Mi-e greu sa merg singura cu amindoi si al meu sot a avut multe de facut in ultima vreme, pica lat seara. La fotbal in schimb nu mai vrea, nu e el mare talent dar am zis ca nu-i rau asa ca sport de echipa, mai invata si el sa colaboreze ceva. Pe naiba, nu-i convine deloc ca aia mai fotbalisti nascuti ii iau mingea de sub nas si-l alerga ca pe un ciine bleg de colo colo. Mai vedem, poate totusi nu renunta de tot. I-am luat niste ghete din alea cu crampoane sau cum s-o zice si i-am zis ca dau puteri miraculoase:). Inotul si gimnastica ramin fixe orice i s-ar nazari pe parcus. La judo tot asa nu a mai mers, ca i-am gasit loc la inot exact in aceeasi zi, joia. Si ma gindesc la un instrument ceva, dar cica e prea mic, de la 6 ani ar fi mai bine.In rest el e cu planetele lui, ii place Super Mario Galaxy si ario kart de la Wii. Are voie cind si cind. Ileana ia sa vad si eu printesa mica cu bubitele, of draga de ea..Bine ca s-au dus.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
adameasca spune:
'neatza! si- de 1 mai!
LauraT, ai fost la dr? Care-i treaba? Cum te simti?
Vik-ule, io m-am resemnat: daca nu vrea sa mearga la vreo activitate extra, nu vrea si gata. De Luk vorbesc. E capos si sensibilos si se pune pe vaitat ca nu ma lasa inima sa-l silesc sa faca ceva ce nu vrea. Aia e...
Nu stiu cate cafele mai dau sapt viitoare ca nu merg la birou, asa ca merg pe coclauri cu copiii. Sunt in concediu si plecam toti 3, adica io cu plozii, la Bucuresti. La prieteni dragi, sa ne plimbam, sa ne facem de cap.
Va pupam si sa fiti cuminti!
Ven spune:
Ileana, plimbare si shopping placute!
Am vazut fetita cu varicela. Doamne, mi s-a strans inima......chiar ca a fost ghinionista, a facut cea mai nasola forma posibila. Ufff, bine ca ati scapat!
Elena, welcome back! Asteptam pozele.
Noi stam pe acasa de 1 mai, e vreme inchisa, ploua cand si cand...poate maine, daca am eu chef, facem o tura de shopping la Tg. Mures. Sg. lucru care m-ar impiedica e copilul cel mic, care, nush daca v-am zis, e un terorist in masina. Cu Markus n-am avut niciodata pb. de genul asta, a stat in scaunelul lui cuminte, nu l-am luat de acolo aproape niciodata.
Ei bine, asta micu' e teroare. Dupa cca 1 juma de ora de la plecare, daca nu ii e somn sa adoarma (oricum, doarme maxim 1h, Markus baga cate 2-3 ore de somn lejer pe masina), incepe circul. Urla, da dn picioare, loveste, alea-alea, numai sa-l iau jos din scaunel. Si sa mearga in fata, langa sofer. Va dati seama.....
Sau imi repeta intr-una "UHA", adica USA, sa deschid usa la masina sa se dea jos, ca el s-a plictisit. Nah, belea de copil!
Asa ca ma gandesc cat de bine stau cu nervii in ziua resp, inainte de a pleca cu el la drum.
Laura Takacs spune:
Buna dimineata! Ileana, inca nu am fost la dr, ma duc azi, ca ieri am avut alte "prioritäti". Oricum sunt mult mai rau, ca doar nu trece singura. Am incercat sa ma tratez io de una singura pana ajung la dr cu Augmentin (romanesc) si am avut surpriza ca sunt alergica la el, asa ca nu am mai luat sa nu patz fro' minune. La asta american nu-s. Same thing si cu amoxicilina- oricum Augmentinul tot Amox contine.
Ven, la noi copiii se comporta exemplar la calatorii lungi, ultima fiind in Canada (800km un drum). Le-am cumparat jocuri de travel,adica din astea gen "nu te supara frate" marime mini, DVD player portabil si am luat filme cu noi, si cum zici, amandoi dorm frate de poti taia lemne pe ei cand calatorim. Dar stiu cupii ca al' mic al tau care vor sa sara din masina. Io am pb cu cel mai mare adica sotzu') cand mergem cu avionul. E claustrofob si mai ca i-ar zice pilotului sa opreasca avionul ca el se da jos .
In rest urmarim cu interes gripa porcina, ca e la vecini in New York, si se pare ca si pe aici s-au confirmat vreo doua cazuri.
Ca tot vb de activitati. Pe Alex l-am inscris la fotbal si dupa trei sedinte mi-a zis ca el nu mai vrea pt ca nu poate avea numai el mingea. Asa ca nu l-am fortat, pt ca incepuse sa faca scene la fata locului. Deocamdata nu facem nimic, doar innot ocazional. Am io impresia vaga ca el nu e pt sport de echipa. O fii varsta, o fii el, habar n-am, dar nu am de gand sa-l fortez, e cam mic inca.
paula2003 spune:
Alexa a avut un mic incident si acum merge cu ecuson de gat....
Sa va uitati pe poze, am fost la munte de 1 Mai si a fost superb...
vikinga spune:
Am fost si io la shopping tocmai ce-mi luai un test de sarcina.Sa-l fac sa nu-l fac..... Sunt in a 35 zi, nah sa zicem ca la mine e in mod normal la 30-33-35 de zile, dar parca am asa un feeling.partea buna e ca A. se bucura deja. Io habar nu am.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
carmen77 spune:
Oai, Laura, sa ne zici daca e cu oki . Chapeau bas in fata ta .. eu as fi freaked out rau de tot .