Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (cap88)
Raspunsuri - Pagina 12
adameasca spune:
'neatza! si-o ! Ah, ce ma bucur ca azi e vineri... Paula, mi-ar surade bicicleta, numai ca stam cam departe de drumul taberei Eh, poate gasesti [pe cineva care nu poate sa cumpere la copil asa ceva si ii prinde bine a voastra.
Vikule, tu pe unde esti?
paula2003 spune:
Neata,
Am promis unei fam. bicla. Astept sa ma sune si sa vina sa o ridice, apoi sterg poza si anuntul din albumul cu poze.
Este adusa din Germania si pot spune ca este super facuta. Mai tine inca cateva generatii.
Noi inca nu ne-am revenit dupa vacanta de Paste, dar ne pregatim pentru cea de 1 Mai
Am fost la circ, in Dr. Taberi. Este super, dar au grija sa te mai stoarca de bani si dupa ce intri.
Deci:
Bilete de la 30-40-60 pentru copil sau parinte coste lafel.
Dupa ce treci de poarta incep ... sucuri, floricele, sabii luminoase, poze(50/100roni), costa intrarea sa le vezi parcul zoo inca 10 roni de caciula(ca e mica sau mare )
Deci, sa nu mergeti daca nu va mai luati si alti bani la voi
Este super, merita vazut. Au tigri, lei, 2 girafe, un rinocer, 30 cai de rasa, struti, lame, 3 elefanti, o vaca din ASIA, un taur cu par mult , canguri, 6 camile.....Este foarte frumos spectacolul. Tine 2 ore, dar biletele nu sunt cu locuri si trebuie sa mergi mai devreme sa-ti ocupi un loc
ciuf spune:
Salutare,
Paula, a fost si Luca la circ in Ro. I-a placut tare mult, chit ca la inceput i-a fost frica. Ma gandesc ca e vorba de acelasi circ.
Noi, eu si Eva, mai adaugaram un anisor la varstele noastre venerabile, am fost niste rasfatate .
Aseara am avut invitati, am gatit toata ziua (Doamne ca tare nu-mi place sa bucataresc ), am zumzait ca o albinuta. Eva incantata ca au fost si copii cu care sa se joace.
A inceput numaratoarea inversa pana sa ajung acasa. Pe 21 mai plecam.
Luca a vrut sa ii "redea libertatea" porumbelului ce a crescut prea mare si nu mai are loc in colivie, dar din pacate ... porumbelul nu stie sa zboare . Iar acum ii da lectii de zbor . Mama mi-a spus ca este un rasfatat fara pereche si incepe sa nu asculte. Bine ca vin eu acasa sa fac un pic de ordine. Petrece mult timp in curtea bunicii, ii place sa dea cu sapa, merge la gradinita in fiecare zi si lunea si miercurea se duce la karate. De noi nu mai intreaba si nici timp nu isi face sa vorbeasca cu noi.
Evutei ii este tare bine fara Luca, nici gand sa ii fie dor de el.
Alte noutati nu avem. Asteptam sa mai scrieti si voi.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Laura Takacs spune:
La multi ani Valeria, sa traiesti si sa fii tu sanatoasa, indiferent de ani. Daca tu te consideri "venerabila" , atunci io sa ma consider mumie . La multi ani si puisorului tau, sa creasca mare si cuminte. Pai daca acum Luca va ignora, curand dupa ce se intoarce o sa va ameninte cand se supara, ca pleaca de la voi in Romania. Asa face Alex. Auzi, el vorbea engleza cand a plecat? Sau numai romaneste?
Paula, si aici la circ e la fel, intrarea e floare la ureche fata de ce cheltuiesti inauntru. Pe un "bat" magic am dat $25, pe o punga cu vata pe bat, care venea si cu o palarie, vreo $20, pe o limonada, ca pastrai paharul fancy $10, si bilete in sine au fost $22 de caciula.
Ileana, ai sarit peste niste cafelute. Ce fac cupiii? Le-au trecut toate bubitele? Te-am zarit pe mess, dar am fost cam ocupata zilele astea.
Carmen, Vik, Ven? Din cate am fost am ramas o mana, nici macar doua.
adameasca spune:
Pai daca nu da nimeni vreun semn cum ca ar bea cafeaua mea? Ma las de facut cafele, clar, ca nu va place.
Copiii sunt ok, le-au trecut bubitzele, pusesem si linkul la pozele buburoase zilele trecute dar l-am sters. Dau pe privat, daca vrea cineva. Azi se termina carantina si la Ilinca, au cazut toate cojitzele, dar pielea a ramas tare urata, e patata si rosie, probabil ca vor disparea petele in timp, dar mai dureaza.Eu stau pe mess toata ziua ziua, dar nu prea am timp de vorba, ca-s destul de ocupata.
Valeria, la multi ani la amandoua, sa traiti sa infloriti, sa fiti norocoase si fericite! Pupam cu drag.
Paula, bine ca ai dat tricicleta, ai facut un copil fericit! Cat despre dusul la circ, si aici e la fel. Biletele scumpe, porcarioare inside scumpe, dar tre sa ducem copiii, sa se bucure si ei. Vara trecuta i-am dus de 3 ori cred, vara asta am sarit primul spectacol, era la fel cu unul de anul trecut si nu ne-am mai dus. Am inlocuit circul cu o plimbare in aer liber si toata lumea a fost multumita.
Ma duc la treaba...
paula2003 spune:
Paul mai vrea sa-l duc o data. Evit circul...ca nu imi mai permit sa dau 300. Am noroc ca inteleg daca le spun ca nu am bani, sau le promit ca le cumpar din alta parte....Am 2 copii deosebiti.
Mai astept o zi pt. bicileta sa ma sune, daca nu ma suna, o dau la lata mamica.
Laura Takacs spune:
'Neata madam Adamescu! Io-s amatoare de cafea, chiar acum mi-am luat una (a doua in dimienata asta). Mai, bine ca ati scapat. Nu stiu daca nu te-am mai intrebat: copiii au fost vaccinati? Ca stiu ca se poate face si daca-s vaccinati, doar o forma usoara. Pupam sa treaca.
Noi am fost sambata cu copiii la un show de iluzionism. A fost foarte fain, chiar ne-a placut si nou adultilor. De copii nu mai zic, ca ei erau fascinati. Singura dezamagire a lui Alex a fost ca nu l-au ales sa participe pe scena. L-am consolat ca le trebuiau neni batrani si cu ochelari .
Aici e canicula de trei zile, 35C, azi se termina, maine s-au anuntat 15C max. Minunata tranzitia.
Elenalove27 spune:
Salut ...
Ileana cafelutza ta este cea mai buna ! servesc cafelutza cu tine aici pe DC doar ca imi este lene sa scriu...da, lenea este de vina.
Noi suntem okay! am avut copii plecati in Colombia si mi-am facut de cap doar 10 zile:)...
Cand am timp o sa bag poze sa imi vedeti maimutele dragi! si sa vedeti cat de multi imi seamana David...
Sanatate la toti bolnaviori.
O sa incerc sa las lenea si sa scriu mai des. Azi o sa bag si cateva poze. Intru sa citesc putin din urma.
Aaaaaa Ven, misto capsunica ta! (masina) Enjoy the ride!
Paula , copii sunt mari si frumosi! tu arati excelent!
Laura T, si eu sunt amatoare de cafea mai ales cafelutza Ileanei....ai vazut filmul ala Ilussion sau cam asa ceva! recomand filmul!...dar garantat ca daca iluzia este live este mult mai fermecator the view!
Ciuf, La multi ani si sanatate Evei! cat despre Luca, pai cum sa nu fie rasfatat daca este la bunici
revin....
carmen77 spune:
Si eu pe aici, trag la Ilenei. Eu intru mai rar din lipsa de timp (a se citi facut pachete la greu, cumparaturi de ultim minut, din astea ...). Serviciul l-am pus in cui vineri, deci macar atata .. adica am un pic de timp (vorba vine, cu cei 2 pe cap nu as putea zice ). Dar macar cat mai merge Matei la gradi (3 zile), mai apuc sa sortez din jucarii si sa le impachetez.
Elena, wow, welcome back ... pe capul tau daca iar dai bir cu fugitii. Poze cu flacaii, pls! .
Ileana, o sa treaca si petele rosii, o luna- doua tine "tranzitia", ai noroc ca acuma e vara, mai poti sa ii scoti un pic la soare (dati bine cu crema), si o sa se mai atenueze. Eu am avut varsatul de vant inainte de BAC in clasa a 12a , si dupa BAC am facut apendicita ... ce mai, mi-a priit de minune anul ala ... asa ca mai bine ca au facut amandoi acuma cat is mici... pentru ei e mai bine, pentru tine ....
Laura, si aici am zis ca a venit vara in ultimele 2 zile, tot 30 de grade am avut , si cum aici e si umiditate si trecerea asta asa brusca, ti se facea rau pe strada. Cica a fost recordul in Montreal ca temperatura pe perioada asta a anului.
Na va las fetelor, ma duc inapoi la cutiile mele
adameasca spune:
Oh, deci daca fac putin pe victima si zic ca nu va mai dau cafea, apareti si voi Sa stiu ce am de facut mai des
Carmen, eram convinsa ca esti toata bagata in cutii, ce sa-ti doresc, spor.
LauraT, nu tu m-ai intrebat de vaccinuri, ci Ven. Si am zis ca nu, nu au fost vaccinati. Nu i-am vaccinat cu nimic suplimentar in afara de alea din schema obligatorie. N-am vrut.
Elena, mai aveam nitzel si scoteam biciul daca nu dadeai de veste. Oricum, l-a scos Carmen inaintea mea , deci de scapat tot n-ai scapat.
Am iesit si noi asta seara la plimbare, cu tot cu Ilinca. Valeu, ce bucurie pe ea!!! Chiuia si topaia de ti-era mai mare dragul.
Poze de luna asta gasiti aici, dar sunt si din alea pline de bubitze, asa ca nu-i musai sa va uitati . Parola o trimit pe PM, ca m-am hotarat sa bag albumele la privat.
Va pup!