Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (cap88)
Raspunsuri - Pagina 11
adameasca spune:
neatza!
multumesc, fetelor
Carmen, cam asa si Ilinca, pe toate mucoasele si in toate gauricile, including urechi, nas si alte zone mai ferite Vad ca a inceput procesul de uscare a bubelor, n-o mai mananca, dar are o dorintza irezistibila de a rupe bubitzele din barba. Deja a rupt vreo 2, efectiv nu am avut cum sa o pazesc absolut tot timpul...
Ven, complicatii nu a avut, dar a avut febra mare cam 4 zile jumate, adica a urcat pana la 39,9 de cateva ori si a avut 2 zile stare foarte proasta, nu a facut nimic altceva decat sa planga, sa faca febra si sa motzaie.
Oricum, partea nasoala a trecut, deci m-am mai linistit.
Nu stiu dc mai apuc sa intru pe aici, asa ca prefer sa va urez de pe acum de sarbatori fericite si sa fim sanatosi!
pup
Ven spune:
Hello, fetele!
AM intrat sa va urez din suflet sarbatori fericite, cu liniste si armonie alaturi de cei dragi!
P.S. La semnatura vedeti cu ce m-a cadorisit pe mine Iepurasul, pt. ca am fost tare cuminte
ciuf spune:
Ven, sa stapanesti sanatoasa si fara incidente masinuta. E faina de tot. Imi place asa micuta, e tare chic, potrivita pentru o femeie si mai ales pentru un oras mai aglomerat. Nu stiu cum e la voi traficul, dar in Craiova e infernal.
Prima data am vazut niste poze dintr-un album care era primul pe lista ta. Bb Mathias catarat pe crib, ca un baietel adevarat, sa nu se lase mai prejos decat fratiorul lui. Am mustacit cand am vazut pozele alea, dar ma si gandeam cat de greu ti-o fi cu doi baieti, care se iau la prostiute. Dar fiecare etapa din viata lor are momentele ei placute.
Fetelor, eu am fost tare ocupata zilele trecute. Am avut un examen de am studiat la el pana mi-am tocit coatele, fara nici o exagerare. Dupa ce am terminat cu el am realizat ca nu putea sa ma sprijin in coate .
De Paste nu am facut absolut nimic. Nici macar oua vopsite. Imi fac curaj sa ma apuc azi. Diseara mergem la biserica iar maine petrecem Pastele cu niste prieteni la casa lor.
LUMINA INVIERII DOMNULUI SA VA CALAUZEASCA IN DRUMUL VIETII,SA AVETI LINISTE SI PACE ,SENINATATE IN SUFLET SI CALDURA IN CASA!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
carmen77 spune:
Ven, felicitari pentru masina! . Sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente.
Paste Fericit! si de la noi!
Valeria, cand se intoarce Luca?
adameasca spune:
Hristos a inviat!
Ven, sa stapanesti sanatoasa cadoul, e minunata! Sa te bucuri de ea si sa n-ai parte de incidente!
Noi am petrecut pastele acasa, am avut musafiri, am lenevit, nu prea am iesitdin casa din cauza de Ilinca in carantina. Dar ne-am odihnit.
paula2003 spune:
HRISTOS A INVIAT!
SARBATORI FERICITE!
La multi ani!
Sa va aduca iepurasul tot ce va doriti.
Ma bucucr ca v-au placut pozele si mai ales personajele. Acum va invit sa ne vizitati siteul din nou, sa vedeti ce am facut de Paste!
Va pupam
adameasca spune:
iuhuuuuuuu!!!! pe unde sunteti???
paula, s-au facut tare mari copiii tai, asa-s de dragalasi!
paula2003 spune:
LA MULTI ANI DE SF. GHEORGHE!
Da, au crescut, sunt mari, ai fite, pretentii si fac mofturi. Timpul trece, ei cresc si noi ne......
paula2003 spune:
Am de dat o bicicleta foarte buna, toata din plastic si pe 3 roti. Este pt. 2-3-4 ani. Daca o vrea cineva sa-mi spuna. Este GRATIS, dar sa veniti in Dr. Taberi sa o ridicati!
Laura Takacs spune:
Buna seara duamnelor. Slaba activitate pe aici. Eu nu prea apuc sa intrudecat rar, dar stiu ca sunt cucoane care scriu pe alte topicuri si pe aici nu dau .
Noi suntem ok si odihniti dupa vacanta, incantati e locurile unde am fost. Cam frigut pe la canadieni, dar se pare ca dupa ce-am plecat noi s-a incalzit. Iepurasul sper ca a adus copiilor ce si-au dorit.
Ven, nu am apucat sa vad pozele, dar inteleg ca ai masinuta noua. Sa o conduci sanatoasa si fara incidente.