Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (cap88)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Paula, dar ce a patit Alexandra?? M-am uitat la poze dar nu am vazut nici un "ecuson". In schimb mi-a placut enorm peisajul ... la Piatra Craiului ati fost? Nu ne zici si noua itinerariul? Doar aterizez in Ro in cateva zile si as vrea sa fac una-alta la vara .

Mergi la inceput

Iar io ... nu imi place sa editez . Inca o strigare ... nu stie nimeni nimic de Alexandra si Isabel? Parca nu ii sta in fire Alexandrei sa nu dea asa nici un semn de viata cand e strigat catalogul ...

Mergi la inceput

Inca una si ma duc ... v-am pus cateva poze cu baietii ca de acu nu o sa ne vedeti o bucata ... ca in Ro pana ajunge Florin nu o sa am aparatul foto . So .. enjoy

http://family.webshots.com/photo/2918025360080764911mRWgSO .. na ca am editat pana la urma ... ce o fi cu mine astazi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Vik, vine al treilea viking ori ba? Aflasi?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

So, Vik, e cu oki or ba, nu ne tine in suspans .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Wow, Vik!!
A zice si eu ca si Carmen, ca eu as fi ingozita, dar nu stiu daca tineti minte ca asa am zis si cand au ramas Ileana si Valeria gravidute cu bebe2, mi se parea mai presus de imaginatia mea de greu sa ai doi copii
Asa ca tac din gura si zic sa fie asa cum va doriti!

P.S. La odiseea cu Mathias este o mamicuta cu copii de 3 ani, 1 an si 4 luni si 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikinga

Am fost si io la shopping tocmai ce-mi luai un test de sarcina

SHIIIII??? e sau nu e?

Eu intrasem s-o linistesc pe Carmen. Alexandra si Isabel sunt bine, doar ca mami e super ocupata. Nu cred ca a mai citit p-aici, ca altfel ti-ar fi raspuns. O sa-i spun ca ai intrebat de ea.

Si ca tot intrasi (eu va citesc mereu), sa va mai zic si de aia mare! E bine, e inaltuta, slabuta... si frumusica, dulcica foc. Finuta as spune...

In August incepe preschool. O sa aiba 4 ore/zi si cu posibilitatea sa mai ramana in continuare cu program de gradinita. Nardi a facut si el 4 anisori...

Noi suntem bine, asta mica creste si ea, are 'deja' 9 luni si in August/Septembrie merge si ea la daycare (o sa aiba 1 an si o luna/doua -la fel ca si ceilalti doi cand au inceput daycare-ul).

Apoi, eu sper, TREBUIE sa ma intorc la scoala, sa invat finlandeza asta o data, ca nu se mai poate!

Cred ca am scris destul, va pup!

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Vad ca nu se vede in nici o poza. Il poarta de joi seara.
A fost pierduta in Gradina Botanica. Ea este topita dupa copii, s-a lipit de un alt grup. Este foarte mandra de ecusonul ei si il arat si spune la toti ca scrie mama si tata.

Am fost la Bran, cunostem bine zona, potecile...Ne-am cazat undeva in munte la o cabana. In zona sunt 3 traseie superbe. Treci prin Zarnesti si intrebi de chei. Este usor de ajuns. Mai este un traseu superb si spre Rasnov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Zona este mai libera si usor de mers. Este o priveliste superba. Sunt si capre negre, .....
Nu se circula cu masini, drumul este fascinant, aerul curat, merita sa faci si o excursie de o zi. Sunt si cabane unde sa servesti o masa buna, dar la circa 2 ore de mers lejer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Well doamnelor o sa fiti matusici a treia oara.M-am mai obisnuit cu ideea, o sa fie bine! Ete ca si Heidi Klum e a patra oara insarcinata, mai sunt curajoase vad. De crescut inca un copil nu imi este teama, doar sarcina si mai ales kg puse ma cam sperie. Dar sper de data asta sa fie bine.Ne doream bb3, momentul e bun, o sa fie Nadja aproape trei ani, deja la gradi. Hahaha nu prea stiu cum o sa fie, ma dau eu curajoasa dar emotii tot am:)) dar ma imbarbatez zicindu-mi ca macar la batrinete sarbatorile vor in mare stil cu casa plina, veselie si mai ales galagieVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput