Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 9
leeloo5979 spune:
Manumanu...na...eu am zis ca sunt prea toanta...ca nu mi-a iesit neam...am slingul de luni seara si degeaba...stau cu el in dulap. Am chinuit copilu si nu mi-a iesit, deci degeaba. Ba ii vine manuta aiurea, ba picioarele...si urla neamule de nu mai imi trebuie nimic. Am gasit o singura pozitie in care a si adormit vreo jumatate de ora, dar nu am mai putut-o repeta de atunci...Sper ca atunci cand o mai creste reusesc sa il pun in pozitia aia pe laterala cu picioarele intr-o parte si alta.
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyzapi Am facut o varzuca, am sterilizat biberoane, am ingrijit si hranit bebe, am calcat cateva hainute si dupa ce il linistesc din nou pe bebe, e la mine in brate acum, termin ce mai am de calcat...ce harnicutza sunt, ptiu sa nu ma deochi. Sotul acum da cu aspiratorul ...sunt o adevarata echipa. Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008) RAPHAEL si ISABELA Povestea nasterii |
Veniti si la mine acasa ca vad ca sunteti bagati rau in priza.
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
manumanu spune:
Ramo, intre timp am vazut mesajul tau legat de ceai. Eu le dadu ceai de fenicul (f. putzin, 20-30 ml) intre mese, cand au colici si plang... ii linisteste. Nu vreau sa incerc inca sa le inlocuiesc vreo masa, mai astept sa vad daca e cazul. Raducu a trecut la Humana 1 si azi-noapte a dormit de la 22 la 4 (mancase pe la ora 20, pana la 22 a stat treaz +/- scandal)... Poate se regleaza singuri cu mesele, am inteles ca ar fi bine sa aiba 6 mese/24 h. Mamiseli, cred ca ai perfecta dreptate, trebuie sa ne cunoastem copiii si nevoile lor... eu inca ma sperii la multe din reactiile lor (cum ar fi ce am scris mai sus, ca nu mananca suficient), dar pe de alta aprte sunt veseli, sanatosi, iau f. bine in greutate asa ca ratiunea imi spune sa nu ma ingrijorez.
Sorvint, incearca crema Mustela Stelatopia, in cantitate f mica, upa ce l-ai curatzat cu ceai de musetel sau apa termala.
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
ginye55 spune:
Leeloo sunt cam paranoia, dar ma gandesc ca daca pe burtica e in elementul lui si se sprijina pe manute si isi ridica destul de mult capusorul, pe spate de ce nu vrea? Am si eu o problema!
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
alra spune:
hello, am ajuns acasa!
ne-a vazut cardioloaga de copii azi si nu e o gaura ci 2: una de 3mm si una de 2mm. ambele sunt mici si in zona musculara deci au potential bun sa se inchida (laura a avut 2 de 2mm). gaurile insa cica ar fi motivul pentru care nu a luat fabulos in greutate. a luat peste limita ingrijorarii insa nu prea mult - stiti. prb nu e o gaura in sine ca fiecare luata in parte e mica ci suma lor care e 5mm, deci trece destul de mult sange dintr-o camera in alta.
nu e nimic de ingrijorat, ne-a chemat peste 2 luni. cica daca era ceva grav ne chema mai devreme. asteptam deci sa se inchida si urmarim greutatea. nu ne asteptam insa sa ia prea mult nici de acum incolo.
cu raceala e mai bine, mai face cate un 38 dar ce ii faceau ele in spital ii pot face si eu acasa. e un virus de cursa lunga, pe laura a tinut-o o saptamana.
mersi pentru incurajari si griji, sa stiti ca suntem ok si gaurile alea suna mai nasol decat sunt in realitate. era ciudat sa scape de ele de fapt...
pupici la toti puradeii si mai vorbim!
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
diana21 spune:
Mamnumanu, eu am stat sa ma uit la filmulete pe youtube o zi intreaga. La fel, nci eu nu reuseam sa bag copilul acolo si plangea de mama focului. Idee e sa il pui corect pe tine, cu inelul chiar sub umar, la doua degete. Apoi pui copilul pe umar in pozitia de ragait si il cobori incet in materialul care tre sa stea cam ca un saculet. Dupa aceea, tragi de material pana il strangi cum vrei tu. Oricum, mai bine intra pe youtube si da cautare cu cuvintele "baby ring sling" sau "newborn ring sling", sunt sute de filmulete, imposibil sa nu te prinzi daca te uiti la ele. A, picioarele copilului nu tre sa incapa in sling, mie mi-a luat ceva pana m-=am prins, ele trebuie sa fie in afara indiferent de pozitia in care il pui. Daca vrei, intra pe mess si iti explic mai multe.
diana21 spune:
Hai ca am vazut si pozele lui Leeloo cu slingul Mey, capul copilului in partea opusa inelului de la sling!!! Si piciorusele afara in poziti asta. Uitasem, exista o poziti in care are picioare in interir, cand sta drept, la verticala, dar picioarele sunt adunate in fata pe modelul broscuta.
Pun poza imediat!
diana21 spune:
http://inlinethumb15.webshots.com/43918/2148368280104325352S500x500Q85.jpg
In pozitia asta, picioare lui sunt in afara, pe langa coastele mele, fundul e pozitionat pe linie cu inelul slingului.
mariana28 spune:
ALRABUN VENIT ACASA!
SANATATE MULTA BEBELINEI!
Ma bucur sa aud ca sunteti mai bine!
Cred ca starea ta emotionala e destul de buna, dupa toate problemeleUn exemplu pt noi
De ce zici ca era de mirare sa nu aibe bebelina aceste gauri?Stiai inca de la nastere de ele?
Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)
http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi
leeloo5979 spune:
Fata draga (Diana21)...nu imi iese neam...si nu pot sa imi stresez copilu...acum doar ce a adormit sunt cu el pe genunchi la calc...daaaar...am sa mai incerc
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh