Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 8
babyzapi spune:
Am facut o varzuca, am sterilizat biberoane, am ingrijit si hranit bebe, am calcat cateva hainute si dupa ce il linistesc din nou pe bebe, e la mine in brate acum, termin ce mai am de calcat...ce harnicutza sunt, ptiu sa nu ma deochi. Sotul acum da cu aspiratorul ...sunt o adevarata echipa.
Ramo ma bucur ca e bebelina mai bine . E a 2-a menstruatie si prima nu a fost asa de abundenta, dar nu ma ingrijoreaza...asa obisnuiam sa sangerez pe vremea cand eram liceeana . Oricum o sa iau niste calciu ca ma simt cam slabita.
Gabriella suntem mai bine , mai are foarte putin pe fatza, dar o are stransa asa, foarte uscata, pe gat este ina rosu si pe burtica si pe brate la fel, dar oricum este o mare diferenta fatza de cum era. Se facse mult mai rau fatza de poza care o pusesem.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
bebecris spune:
david a inceput sa bage jucarii in gura...
mie nu mi-a venit a doua menstruatie...de ce oare? alaptez si iau cerazette
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
http://community.webshots.com/album/569372429jGkhSz
http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Ramo2007 spune:
Alex, rom in biberon..immm nu m-am gandit
Legat de ceiut, pitica mea bea pana ieri cam 200 ml in 24 de ore, Baby Drink, dar de ieri de cand cu programul de masa, fara laptic noaptea, bea mai mult.Numai azi noapte a baut cam 220 ml in 2 reprize.
S-a trezit si a papat acum la 13:30, fix 3 ore.A inceput sa tuseasca un pic si ia 2 siropuri...de ce naiba a inceput acum tusea?!?Am observat ca stranuta de fiecare data cand o schimb, inainte de fiecare masa o aspir si cam ies mucisori.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
leeloo5979 spune:
Brie esti o mumoasa...suntem de o seama inseamna...
Ginye nu te grabi...Stefanut are ritmul lui.Si soata mea era tareee grabit...ca a lui nu stiu cui...isi tine capul (mai mare decat fi-miu cu 20 de zile) al lui de ce nu isi tine capul??? I-am explicat sa aibe rabdare...si-l va tine cand va putea. Acum cand il tin pe umar...dupa masa, nu mai vrea neam sa stea cu capul pe umar cum facea inainte...sta numai cu el batos si se uita in jur.
Asa si cu ridicatu...
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh
Sorvint spune:
Malinas,Amalia,Otilia,Mamiseli, mulumesc pentru informatii. Gata acum am pus si eu pozele in contul comun.
Vad ca voi tot vorbiti de ceiut la bebelusi. Eu nu ii dau deloc ceiut. Ar trebui sa ii dau? Eu alaptez si nu am stiut ca e nevoie de ceiut. Spuneti-mi si mie, va rog.
Babyzapi ma bucur sa aud ca Raphael e mult mai bine cu fatzuca.
Si noi ne luptam cu niste bubite dar sunt altfel. I-am dat cu o crema seara dar tot nu i-au trecut de tot. Sunt foarte stresata din cauza asta.
Mamica fericita de Radu
pozele mele
mamiseli_11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramo2007 Alexa, bubulina e mai bine.Acum e la ea in patut..i-am pus perna mea pe care a dormit azi noapte in patul mare.E cu capul mai sus si vad ca respita mai bine.Doarme de pe la 11...cred ca de la medicamente.Ar cam trebui sa se trezeasca sa pape.Sunt curioasa daca putem respecta programul dat de dr. Trebuie sa luam carusel, ca a se uite la jucarele ziua si sa adoarma.Dr. mi-a spus ca la varsta asta ar trebui sa pape, apoi sa stea treaza 30 de min maxim o ora si sa adoarma la loc...dar ea sta treaza mai mereu. Tu ai patut la fel ca al meu, ai luat carusel?Daca da, de care?Ca nu se potrivesc cele pt. paturile de lemn... Am avzut un singur model pt. patut pliant... Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 |
Am tot citit postarile tale si m-am abtinut pana acum dar nu mai pot. De ce incerci sa urmezi litera cu litera ce spune doctorita? Ea spune dupa carti ca asa e teoria dar fiecare copil este unic, nu trebuie plafonat dupa ce zic unii si altii. Acum ii dai ceai in loc de lapte cand ea are nevoie de laptic, de siguranta, sa stie cand ii e foame ca primeste tot ce ii trebuie de la mama ei. Nici de obezitate nu poate fi vorba pt ca pana la 6 luni copii trebuie sa manance cat vor ei. Nu ai luat in calcul ca poate seamana cu tine? Din cate stiu esti micuta si slaba, nici in sarcina n-ai luat prea multe Kg. La fel si fata ta poate are metabolismul rapid, arde repede si vrea mai multe mese pe zi. Ca sa nu mai vorbim ca e lapte, fie el si praf. Cat sa tina de foame un lichid? Eu nu pot decat sa iti atrag atentia ca poate nu trebuie totul facut ca la carte, mai bine iti cunosti copilul, ii intelegi nevoile si faci in asa fel incat sa aveti o relatie frumoasa decat sa asculti litera cu litera dr. Nu zic ca nu e dr bun, nu o cunosc, poate este. dar nu ma pot impiedica sa fac comparatie cu dr mea care nu mi-a zis astfel de nonsensuri, nu ma intreaba de cate ori mananca sau cat sau mai stiu eu ce. A zis ca daca ia frumos in greutate este foarte bine. Stiu ca e greu sa nu dormi noaptea sa te odihnesti cum trebuie dar din cate mi-am dat seama ai copil cuminte, nu plange necontrolat, nu face din noapte zi, asa ca o masa, doua noaptea poate nu sunt un pret asa mare de platit.
Am mai cicit ca ai pus perna sub fata. Perna mare, ai pus-o cu tot corpul sau numai sub cap? Daca numai sub cap, te rog sa asculti sugestia mea, ridica nivelul saltelei cam la 30 de grade, nu pune perna sub cap ca sa evitati probleme de coloana mai tarziu. Din proprie experienta, care traiesc cu dureri constante de spate, de coloana, de bazin, iti spun ca nu e deloc placut.
Te rog sa nu te superi si daca tu consideri ca nu vrei sa iti mai scriu in public, voi trimite in privat mesaje.
Multa sanatate micutei, sa treceti peste raceala si sa ne vedem mari.
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
anca_27 spune:
Eu am renuntat la ceai de vreo cateva zile.
Ii dadeam pt colici nu ca sa scot mesele de tzitzi. Si parca e mai linistita. Facem exercitii - doar cand se trezeste - de indoit si dezdoit genunchii pe burtica in toate directiile, masaj la burtica, da partzurile afara, si le da calumea, inainte cand se chinuia sa le scoata singura nu ieseau atatea, insistam si pe ragait, sa dea aerul afara de 2-3 ori dupa masa, nu mai regurgiteaza/vomita atata si parca e mai calma. Tot plange seara pana pe la 2 noaptea dar nu asa isteric ca inainte...
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
Bazar pentru Sonia si Andrei
O ruga pt un suflet - Emma
mariana28 spune:
anca27 te rog da-mi si mie mai multe detalii despre masajul si exercitiile pentru colici, please, ca si bb meu se chinuie sa traga parturi, avem prograM de scremut uneori si degeaba
Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)
http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi
malinas spune:
Eu nu i-am dat de loc ceai lui david, si ...nici nu cred ca vreau sa-i dau. Nici doctorita nu mi-a zis, nici nu m-a intrebat si nici eu nu am intrebat. Am cautat prin carti sa vad ce zice lumea si ...nimic interesant din acest punct de vedere, prin urmare...eu nu-i dau ceai.
Copilul meu e tare somnoros azi, cred ca de la vaccinul de ieri i se trage. Acum vreo ora mi s-a parut ca doarme prea mult si ca e cam fierbinte, asa ca l-am trezit ca sa ii iau temperatura. Sunt o mama nebuna, avea 27,3, asa ca m-am potolit.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872
manumanu spune:
Fetelor, va ca avem cam aceleasi probleme cu bebeii.. Ai mei au fost destul de agitati si ieri, Anastasia a plans aseara atat de tare ca nu mai stiam ce sa-i facem... trei oameni nu i-am facut fatza... pana la urma s-a linistit cu mama, abia pe la 10 seara. Inca o problema: bebelina nu mananca suficient... uneori "rade" 100 ml si mai cere, dar de multe ori mai mult de 60 max. 80 ml nu reusesc s-o conving... dar la aceste mese are crampe sau se screme in acelasi timp si nu stiu de ce... si asta o impiedica sa manance cum trebuie!
Am comandat si eu slinguri, le-am primit ieri, dar nu am reusit deloc sa ii pozitionam in ele. M-am necajit tare mult, aproape am plans ca imi pusesem mari sperante in sling... habar nu am de ce nu am reusit, pur si simplu ori i ncepeau sa planga, ori nu le statea capul, ori parca nu aveau loc... Dandusa, Diana21, voi cum ati reusit sa folositi slingul? Am incercat sa urmam instructiunile de pe net dar degeaba
babyzapi, sper sa treca toate bubitzele cat mai repede! Eu am folosit la bebelina (avea niste bubitze rosii mici) Mustela Stelatopia si a functionat perfect.
Ramo2007, ce ceai ii dai bebelinei? Si eu am primit recomandare sa fac chestia cu ceaiul, dar inca nu as vrea sa incep... Nu stiu cu ce fel de ceai...
Noi vineri facem 2 luni si vaccin.
Ah, ce va invidiez, fetelor care puteti pleca in conceidiu numai cu sotzul! Cine stie cand o sa mi se intample si mie aceasta minune??
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008