Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Alra bine ai venit acasa!!!multa sanatate...

Eu dezvolt o alta problema...bebe dupa vaccinele de ieri...doarme...papa...doarme..papa...doarme...papa.....
Nu tu joaca...nu tu chiorat in tavan...nimik...somn la greu....e cazul sa ma alarmez?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Mariana, tot cineva de-aici de pe forum a zis de pagina asta w w w . t r e a t c o l i c . c o m (scoate spatiile). Nu iti da prea multe exercitii ca restul tre sa le cumperi dar iti faci o idee. Noi pe langa bicicleta si masajul de-acolo, ii indoim genunchii spre burtica si apasam usor, si iese partzul. Apoi ii intindem piciorusele perfect. Si reluam. Insa fa-o cand e relaxata, cand deja e incordata din cauza colicilor nu mai poti ca tb facuta si finut si sa te lase ea sa o manevrezi.
Bineinteles ca-i mai dau si picaturi, acum am obs ca merge bonnisanul si sab simplex, le alternez inainte de mese la doza recomandata. Insa nu i le dau nici alea tot timpul, mai mult dupa-masa, spre seara.
Si-n rest, multa rabdare si iubire!

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

O ruga pt un suflet - Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Ramo, se poate ca bebe sa tuseasca de la siropul de tuse, poate e dintr-ala care ajuta expectoratia si atunci sigur ca tuseste. Si parca ti-a dat doau feluri de siropuri....
Eu una nu i-am dat nimik si s-a tratat de la sine!

Am tot citit astazi despre plansetele bebelusilor, am gasit articole foarte interesante care m-au elucidat si linistit in ceea ce priveste plansul Ecaterinei din jurul orei 22 in fiecare seara nu e neaparat de la colici.....ci o descarcare nervoasa, copilul trebuie sa urle pentru ca sistemul lui nervos, nematurizat inca, este suprasolicitat in timpul zilei cand trebuie sa proceseze toate senzatiile noi, miscari, lumina, galagie, voci, muzivca etc
So....relax mamici ca situatia se imbunatateste dupa 9 saptamani si trece dupa 3-4 luni.

Noi suntem norocosi ca n-o tine mult....cam o jumate de ora dupa care adoarme profund pana la prima trezire de papa de peste noapte. Dar jumatea aia de ora urla frate de zici c-o taie, n-are aer....

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Eu lui Strumficu nu ii dau ceiut, ii dau apica sa fie hidratat mai bine.

Alra ma bucur tare mult ca sunteti acasa . 2 gaurele la inimioara suna rau cum ai zis si tu, sper sa se inchida pana la urmatorul control si sa ia bine in greutate.
Ginye am terminat de facut tot ce am zis, dar mai am de facut bucataria : vasele si aragazul...dar m-a luat lenea, gata nu mai fac nimic.
Manumanu imi imaginez doar cat de greu tre sa fie cu 2 bebelusi. Se pare ca ieri a fost ziua bebeilor agitati

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

alra, ma bucur sa vad ca sunteti mai bine si ca sunteti acasa. Sanatate multa si Laurei si lui Nicole, iar tie multa putere.

Copilul meu a dormit azi aproape continuu. A fost treaz de dimineata de la ora 7 pana pe la 9, apoi la 12 s-a trezit si i-am da sa manance dar a adormit f repede la loc. L-am trezit eu pe la 13 sa ii iau temperatura si a mai stat treaz pret de o jumatate de ora, si de atunci tot doarme. Credeti ca ar trebui sa-mi fac griji sau e de la vaccin?El este de regula foarte activ, ziua doarme cel mult 3 ceasuri: o ora pana in ora 12, o ora pana in ora 4 si o ora de 19 la 20, iar acum doarmeeeeeeeeeeeeee.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Alra,
sanatate multa din partea noastra
Manumanu,
eu am sling(pouch) fara inel...,daca ai la fel iti explic cu mare drag pozitiile in care il pun eu pe bb...daca nu,caut ceva poze pe net si revin sa te ajut
Ramo,
are dreptate Mamiseli,este spre binele copilului tau.personal urasc 'ceiutul'...un procent f mare de mamici sant cu 'ceiutul' in poseta..."nu-i dai ceiut?!...vai...da' nu-i este sete?" si face ochii mari la mine...ok ,inteleg sa-i dai de colici cativa ml...dar nu sa-i dai in loc de lapte...e ca si cum ti-ar da cineva biscuiti cand tie ti-e foameeeeeeeee
am auzit de copii intarcati cu apa(sper sa nu-ti dau vreo idee),dar nu am auzit de copii intarcati cu ceai...,cei din urma au continuat sa se trezeasca la fel de des noaptea pentru acel faimos 'ceiut'.parerea mea,daca-mi permiti...si n-ai incotro,lasa copilu' sa se trezeasca cat de des are nevoie sa pape...,dai lapteeee si ceai doar pentru colici
Gynie,
n-am inteles in ce pozitie nu-si tine capul,Stefanut.mai explica o data te rog

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

MALINAAAAAAS....uita-te la ultimul meu mesaj...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexa.1983

MALINAAAAAAS....uita-te la ultimul meu mesaj...

Laura lui Alexis Daniel alias Dodo 17.11.2008

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

mi-ai luat o piatra de pe inima. Sunt linistita.Daca si la tine e la fel atunci clar e de la vaccin. Sa ne relaxam si noi atunci.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Dandusa, am sling cu ineleee...
(m-am mai chinuit un pic cu el)
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si noi mergem azi la vaccin. Nu vreau sa ma ganesc ce noapte ma asteapta. Zanica mea iar a inceput sa se trezeasca noaptea la 2 ore si sa ceara papa. Cred ca o duc iar la mare, ca se pare ca i-a priit aerul. Eu sunt super obosita, tare a smai dormi vreo 100 si ceva d eore . asa, cat sa ma refac o tara.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput