Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Babyzapi, ma bucur ca e mai bine puiutul tau. E f bine ca ati facut si analize, cel putin sa puteti elimina cauza necazurilor de pana acum. Insanatosire grabnica va dorim.

Mamiseli, sa-ti traiasca printesa crestinata.Am vazut si pozele de la botez, tare cuminte (cum a stat ea la poze in brate la toata lumea) si ochioasa Miruna, iti vine sa o mananci.

bertha, ce frumos povestesti tu de Darius si Ioana, mai ca ma bate gandul sa mai fac si eu unul.Sa-ti traiasca minunile si sa te bucuri de ele.

Eu cred ca raman fara lapte . Pana acum i-am dat lui David o masa pe zi de lapte praf (de o saptamana) si completare seara (de la Craciun), dar vad ca si noaptea, cand eu aveam sanii plini, am din ce in ce mai putin lapte si soricelul nu se mai satura . Iau cate 2 pastile de galafor dupa fiecare alaptat, beau cel putin 2,5 litri de apa pe zi si 1 litru de ceai pt stimularea lactatie. Chiar nu stiu ce sa mai fac, ca tare as vrea sa mai am laptic, macar pt alaptatul de noapte.Am incercat si sa scot cu pompa dar nu am reusit, si oricum, am observat ca, daca david papa mai mult, productia nu creste, asa cum ar trebui, ci ramane constanta, si la urmatoarea masa nu se satura.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75
Te intreb pt. ca sunt consultant in laptare si daca te pot ajuta apeleaza cu incredere.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Buna, daca esti consultant in alaptare, ai putea sa ajuti si fetele de aici?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129956&whichpage=16

chiar este nevoie de asa ceva pe forum!

Mami de fetita si de baietel 30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75
Te intreb pt. ca sunt consultant in laptare si daca te pot ajuta apeleaza cu incredere.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Buna, poate ma ajuti si pe mine, ca, asa cum am scris si mai sus, am senzatia ca raman fara lapte. Orce sugestie este bine venita. Multumesc

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi
Ginye Stefanut ce mai face?

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Ce sa faca? Ii face nopti albe lui mamai. Nu stiu cum sa-l mai dezvat de trezitul asata noaptea. Dupa ora 3 nu mai dormim si pace. Pana dimineata la 6-7 radem, gogganim sauplangem suntem marait si vrem in brate (depinde de dispozitie.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Ce ceata si urat e afara . Astia ziceau ca azi o sa fie cald si imi faceam sperante de plimari prelungite, dar vad ca nu prea avem sanse. Voi va scoateti bebeii afara daca e ceata?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Buna dimineata mamici

nu am intrat de 2 zile pe forum si cand azi.....citesc....si ce sa fie ce sa fie? Acum si eu hop top ca mitza biciclista, nu am cum sa nu comentez si eu ceva daca mi se permite. Nu am cum sa raman imuna la astfel de comentrii si dicutii pt ca m-am atasat intr-un oarecare fel de acest forum, mi-am facut prietene virtuale si chiar prietene adevarate cum ar fi catalina. Nu ma lungesc mult dar vreau doar sa va spun concluzia la care am ajuns si am tras-o in tot acest timp de aproape 1 an de zile. Ma dezgusta ingrozitor de tare ceea ce nu se spune pe fatza si se spune pe ascuns (gen PM). Am primit si eu la inceputuri PM-uri de genul "ah, cata dreptate ai tu dar acolo nu pot sa scriu ca ma intelege lumea gresit si eu sunt mai diplomata" dar le-am scurtat de la inceput si acum uite cum nu le mai primesc. Ma dezgusta linguselile si pupincurismele, ma dezgusta rautatea femeilor. De ce, Domane, doi barbati pot fi prieteni pe viata? De ce, Doamne, doua femei pot fi prietene dar nu toata viata? ....intrebari retorice, bineinteles.
leeloo, ziceai ca tu crezi in puterea femeilor de a fi unite? poate tu crezi ceea ce spui, EU UNA NU. Si uite, drept dovada !!!
La un moment dat mi s-a parut ceva de genul "uffff, mi-am vazut eu bine sacii in carutza...acum....gata"
diana, ai fost cam cruda in cuvinte in anumite mesaje, iar unul dintre ele m-a facut sa plang in adevaratul sens al cuvantului. (cele care va mai aduceti aminte de Roby)
babyzapi, ce ma bucur pt micutul Raphael!
mamiseli, sa va traisca micuta crestina, sa va fie de bine!
otilia, transmite-i arlei multa sanatate si din partea mea, daca mai vb la tel cu ea. ii tin pumnii sa se intoarca acasa toti cu bine si sanatosi.

De tzishpe ori am vrut sa nu mai intru pe acest forum din foarte multe motive dar am considerat ca nu e corect sa le bag pe toate in aceeasi oala. si am decis ca ceea ce nu-mi convine sa ignor total.mai bine ignor decat sa lovesc.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.11.2008) si Brianna (03.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata mamicutelor!
M-am dus gramada de cand m-am trezit sa-mi fac o cafea, ca nu mai mergea.. Ma trage rau vremea asta la somn. Azi noapte am dormit si cu grija, sa nu-l scoale Luca pe David...ca tati al nostru e plecat pana joi in delegatie si de cate ori pleaca, David ma roaga sa doarma cu mine si nu-l pot refuza. M-as stresat degeaba, ca Luca doar maraia pana il luam sa-l pun la san, apoi in pat la nani, iar David n-a auzit nimic. Mai greu dimineata dupa 5, ca a inceput sa se scoale ca Stefanut al lui Ginye si-i arde de vorbit...
Lauramiron si noi ca si voi...aseara a tras 2 reprize de kk...parca nu se mai oprea din facut... Bafta mea ca a fost seara, nu noaptea ca voi.
Bertha scump rau Darius! Sa-ti notezi undeva perlutele astea ca e pacat sa le pierzi. Eu pentru David am tinut jurnal pana pe la vreo 6 ani si e tare frumos. Momentan lui Luca nu i l-am inceput...am cumparat caietelul si notez cate ceva zilnic pe agenda unde scriu cand a mancat, ce picaturi i-am dat, etc...si o sa transcriu eu cand apuc (asa am facut si la David), Chit ca nu i-o interesa pe ei, mie sigur o sa-mi faca o imensa placere sa le recitesc!
Mamiseli sa-ti traiasca mica crestina! Mi-au placut mult pozele de la botez! Ce cuplu frumos si tanar sunteti!
Flowers mie la david mi-a recomandat sa-l dau dupa controlul de la 3 luni. Sunt curioasa cand ma duc la sfarsitul lunii cu Luca la control, daca tot de acum imi spune sa-i dau si lui.

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

cea mica - taaareee agitata de 2 zile. nu-i mai convine nimic in niciun fel. de mancat a mancat dar nu la standardele ei cum manca si pan'acum. azi se pare ca e ceva mai linistita.

cea mare - ieri s-a gandit ea bine ce sa faca, ce sa faca, s-a dus la frigider a scos o cutie de Coca Cola rece ca gheata si s-a dus si i-a pus-o direct pe fatza lu' sora-sa. astalalta a sarit de ziceai ca-i arsa si a inceput sa racneasca de ziceai sa-i ies plamanii din torace. m-am dus sa elucidez problema, va dati seama ca imi venea sa cam ii altoiesc una dar am tras aer in piept m-am calmat si am intrebat-o de ce i-a facut asa ceva? (bineee asta dupa ce 10 min nu-mi vroia sa-mi spuna ce i-a facut. imi zicea "nu stiu ce are, singura a inceput sa planga") si mi-a raspuns simplu "pai vroiam sa eu sa vad cum reactioneaza daca ii pun ceva rece pe fatza ca eu cand imi pun pe fatza ceva rece ma racoresc. si ma mai si gandeam ca are ceva bubitze pe fatza si poate ii face bine ceva rece"

am stat de vorba cu ea si i-am explicat ca sunt sensibili cand sunt mici ca orice lucru care pt noi este normal, pt ei poate fi grav iar uneori chiar fatal. faptul ca sunt mici, neputinciosi, nu pot reactiona acum in niciun fel sa se apere etc etc.
Sper sa fi inteles cat de cat ceva.

acum am ascuns si toate medicamentele din casa sa nu le gaseasca pt ca..............

Vis a vis depovestea asta verisoara mea are 2 fete, una de 12, cealalta de 4. Cand s-a intors de la piatza, cea mare pusese masa pt amandoua, mancasera ciorba de burta si i-a spus mamei "stai linistita, aia mica a mancat absolut tot din farfurie, i-am mai dat eu in gura sa manance si ultimele linguri si i-am dat si un colebil ca sa nu i se aplece si sa-i cada greu la stomac"

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.11.2008) si Brianna (03.12.2002)

Mergi la inceput

Am vrut sa fac o prajitura, dar nu am oua. Am vrut sa ies la plimbare, dar e ceata. Asa ca...ma apuc de tricotat .

Eu nu am gasit nici o caciulita care sa-i vina bine la David, asa ca ma apuc de treaba (am gasit model frumos la "Lectii si know how on line, sport"). O sa pun poze cu ce reusesc sa fac.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Brie ma uitam pe pozele voastre...nu te supara ca te intreb, cati ani ai? Esti atat de proaspata si de fresh...si frumoasa...ei ce sa ii faci, vorbeste invidia acum...
Scumpa in capitolul trecut s-au spus de toate si bune si rele...iar la un moment dat subiectul a deviat intr-o lupta de orgolii, asa ca rand pe rand fiecare a lasat la o parte discutiile in contradictoriu, pentru ca se epuizasera si argumentele... Asta a fost... Cine a avut ceva de zis, a scris unde a putut vedea toata lumea.

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput