Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui brie

Vis a vis depovestea asta verisoara mea are 2 fete, una de 12, cealalta de 4. Cand s-a intors de la piatza, cea mare pusese masa pt amandoua, mancasera ciorba de burta si i-a spus mamei "stai linistita, aia mica a mancat absolut tot din farfurie, i-am mai dat eu in gura sa manance si ultimele linguri si i-am dat si un colebil ca sa nu i se aplece si sa-i cada greu la stomac"

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.11.2008) si Brianna (03.12.2002)

Neata, iar mi-ai inseninat dimineata Brie, .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Malinas imi pare rau sa aud ca ai probleme cu lapticul. Vad ca faci tot ce trebuie si mult mai mult decat mine pentru a avea laptic si totusi ai probleme. As vrea sa stiu cum sa te sfatuiesc dar nu stiu. Poate sunt fete pe aici care sunt la al doilea bebe si au mai multa experienta si te pot ajuta.
Lauramiron, Amalia si puiutul meu la fel a facut de doua oric kk azi noapte. ce o fi fost cu bebeii nostri? Mai ales ca al meu noaptea de ceva vreme nu mai facea kk.
Si noi suntem suparati ca e vremea asta asa urata afara si nu putem iesi la plimbare.
Imi dati si mie va rog datele de la albumul cozonaceilor, ca daca tot nu avem ce face sa punem si noi niste poze.

Mamica fericita de Radu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Malinas eu stiu ca sub nici o forma nu se scot copii pe ceata si cand bate vantul, ma refer la bebei...nu la copiii mai maricei.

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Sorvint, multumesc pt gandurile bune si intentie.

leeloo, saru'mana.Stau in casa si, asa cum am spus, ma apuc de tricotat.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Brie ideile nastrusnice de acest gen ma fac si pe mine sa fiu retinuta in a-l lasa pe David singur cu Luca prea multa vreme. Chiar daca il las, sunt undeva in zona si-l supraveghez, fara stirea lui. Am auzit si eu tot felul de minuni care le trec prin cap si unele se pot sfarsi tragic. Si avand in vedere ca-mi cunosc copilul (pe cel mare) si stiu ce-i poate pielea...stii vorba aia.."paza buna trece primejdia rea"...ca daca se intampla ceva nu-i pot reprosa lui..
Uf, si ai zice ca daca sunt mai mari, poti avea mai multa incredere.....tot copii sunt pana la urma!

Citat:
citat din mesajul lui brie

cea mica - taaareee agitata de 2 zile. nu-i mai convine nimic in niciun fel. de mancat a mancat dar nu la standardele ei cum manca si pan'acum. azi se pare ca e ceva mai linistita.

cea mare - ieri s-a gandit ea bine ce sa faca, ce sa faca, s-a dus la frigider a scos o cutie de Coca Cola rece ca gheata si s-a dus si i-a pus-o direct pe fatza lu' sora-sa. astalalta a sarit de ziceai ca-i arsa si a inceput sa racneasca de ziceai sa-i ies plamanii din torace. m-am dus sa elucidez problema, va dati seama ca imi venea sa cam ii altoiesc una dar am tras aer in piept m-am calmat si am intrebat-o de ce i-a facut asa ceva? (bineee asta dupa ce 10 min nu-mi vroia sa-mi spuna ce i-a facut. imi zicea "nu stiu ce are, singura a inceput sa planga") si mi-a raspuns simplu "pai vroiam sa eu sa vad cum reactioneaza daca ii pun ceva rece pe fatza ca eu cand imi pun pe fatza ceva rece ma racoresc. si ma mai si gandeam ca are ceva bubitze pe fatza si poate ii face bine ceva rece"

am stat de vorba cu ea si i-am explicat ca sunt sensibili cand sunt mici ca orice lucru care pt noi este normal, pt ei poate fi grav iar uneori chiar fatal. faptul ca sunt mici, neputinciosi, nu pot reactiona acum in niciun fel sa se apere etc etc.
Sper sa fi inteles cat de cat ceva.

acum am ascuns si toate medicamentele din casa sa nu le gaseasca pt ca..............

Vis a vis depovestea asta verisoara mea are 2 fete, una de 12, cealalta de 4. Cand s-a intors de la piatza, cea mare pusese masa pt amandoua, mancasera ciorba de burta si i-a spus mamei "stai linistita, aia mica a mancat absolut tot din farfurie, i-am mai dat eu in gura sa manance si ultimele linguri si i-am dat si un colebil ca sa nu i se aplece si sa-i cada greu la stomac"

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Malinas sa stii ca m-as fi apucat si eu..ca lui David i-am facut tot de pe net botosei, caciulita...si nu ma pricep deloc, dar am respactat instructiunile si au iesit . Da' acum ma gandesc ca daca ma apuc pt. el, trebuie sa-i fac si lui David..si chiar atata timp n-am..asa ca astept pozica cu caciulita ta.

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Am vrut sa fac o prajitura, dar nu am oua. Am vrut sa ies la plimbare, dar e ceata. Asa ca...ma apuc de tricotat .

Eu nu am gasit nici o caciulita care sa-i vina bine la David, asa ca ma apuc de treaba (am gasit model frumos la "Lectii si know how on line, sport"). O sa pun poze cu ce reusesc sa fac.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Buna dragele mele....aveam atatea de spus dar cand am citit in urma...am uitat tot...asa ca va pup si ma bucur enorm ca au revenit discutiile la normal.

Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08

Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

La ce varsta incepeti sa-i purtati in ham?

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Malinas, inteleg ca tu iei peste 6 pastile de Galafor pe zi si tot nimic. Nutrinatal ai incercat?
Mamiseli, ce grasunica e Miruna, nu mai spun ce ochioasa, iar tati tare mandru de fete.
Bebecris, am vazut poze mai recente, ce ai slabit.

Bertha, Brie, Amalia, Diana, Flowers, Mav, nu-i asa ca sunt tare scumpi cei mari, cred ca i-am pregatit bine inainte de venirea piticilor. Numai ca din pacate sunt plini de "bune intentii", si nu duc lipsa de imgainatie.
Eu vad peste tot pericole, sa nu-i bage margelute pe nas sau in gura, sa nu-i dea mancare, sa nu o ia in brate din patut. Si tot degeaba ca mereu apar alte pericole.
Ieri Ana a stat cu noi la policlinica si cand a zis doctorita ceva de Elisa, imediat a corectat-o ca pe surioara ei o cheama Elisa Andreea .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

leeloo, vaaiiii cat de bine ma simt! multumesc tare mult pt aprecieri dar acum, sincer, nu m-am considerat niciodata o femeie frumoasa, ci doar cel mult o femeie care-l are pe "vino-ncoa". ma simt bine in pielea mea si probabil ca asta se vede.
sotul ma alinta in fiecare zi, dar tie azi chiar iti dau de baut !
anul asta schimb prefixul, adica fac 30

otilia,

Mergi la inceput