Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 6
Amalia spune:
Brie se poate 'si mai rau" ...eu l-am schimbat anul trecut..
Din pacate, nu intinerim...dar taaare frumos este la varsta asta sa ma uit la ce am si sa gasesc langa mine, doua minuni!
Citat: |
citat din mesajul lui brie anul asta schimb prefixul, adica fac 30 otilia, http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR Mama a doua minuni Androniki (22.11.2008) si Brianna (03.12.2002) |
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
babyzapi spune:
Neatza mamici!
Ne-am trezit cam des toata noaptea, dar nu conteaza...Strumficu meu e fericit din nou, a revenit la starea lui continua de zambete si gangureli, ce mult mi-a lispit sa-l vad asa...se vede ca acum nu-l mai mananca fatzuca si oricum arata deja mult mai bine, pe burtica si brate momentan e la fel de rau, dar ne trec si alea.
Alra sper ca sunteti acasica acum. Asteptam sa ne dai vesti despre eco.
Bertha ce-am mai ras cu 'flocul', m-am amuzat teribil. Imi place sa aud ca este atat de preocupat Darius de surioara lui si cred ca este si foarte fericit cand vede ca-i zambeste mereu. Felicitari pt zambetul in hohot al Ioanei.
Brie multi
Ginye si bebicu meu facea la fel in prima luna, se trezea mereu la 2 noaptea si pana la 4-5 dimineata aveam program de plimbat in brate si vb, dar dupa aia s-a facaut bebel cuminte si nu a mais stat asa treaz noaptea.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
Flowers spune:
Malinas , in aceeasi situatie sunt si eu...se golesc rezervoarele...ba si-a bagat coada aghiutza si am desfacut o cutie de Nan... dar nu a vrut neam.Asa ca am ramas si cu cutia deschisa si cu copchil nemancat...a adormit asa si a servit masa cand s-a trezit.
Tu te-ai apucat de tricotat, eu de facut oligami ca s-a plictisit de mascaricii de la carusel.. si-i inlocuim cu niste oligami (animalutze) din hatrie glase. Sper sa-mi iasa.
Amalia asa ma gadeam si eu sa-i dau dupa 3-4 luni.
Brie eu am auzit una si mai grava: bunica acasa cu cele doua nepoate, intindea rufe pe balcon; cea mare pune clencuil la usa de la balcon si-o ameninta pe bunica ca-i pune perna pe fatza celei mici.S-a terminat cu happy end ,dar ce-o fi fost in sufletul bunicii...
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
http://community.webshots.com/user/flowers1978
brie spune:
malinas, iti dau oua, dai o ceapa la schimb? vreau sa pun de-o ciorba si m-am trezit ca nu am ceapa. Daca nu ma insel in cap trecut ma intrebai unde plecam la schi si ce facem cu cea mica. imi cer scuze ca nu ti-am raspuns atunci dar m-am luat cu treaba, scriu mai jos.
maine avem echo de sold dimineata la 8.30, imi doresc din suflet sa fie totul ok si toate grijile mele sa se risipeasca.
daca e totul ok, duminica am si plecat in Grecia doar eu si soata. uhhhhhhhhhhhhhh DEZMAT, va dati seama? Singuri singurei, sa mai aibe si de mine cineva grija si in acelasi timp sa-i mai acord si sotului ceva atentie pe care o merita din plin, dar cum timpul e atat de scurt intr-o zi, cum sunt copiii prioritatea.....Normal ca ne gasim timp unul pt celalalt dar nu atat cat ne-am dori. asa ca a sosit prilejul !!!! o sa fie o saptamana de vis, ca a doua luna de miere.
dupa ce ne intoarcem mergem la schi pe meleaguri prahovene cu mai multe familii cu copii de varste apropiate.o luam si pe cea mica cu noi,....v-am spus....sa nu se plictiseasca soata pana ne facem noi de cap cu schiurile.
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki (22.11.2008) si Brianna (03.12.2002)
Flowers spune:
Asa-i , Otilia, sunt scumpi si de mare ajutor.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
http://community.webshots.com/user/flowers1978
babyzapi spune:
Eu de ieri sunt ca un porc la injunghiere , am menstruatia foarte abundenta si cu cheaguri foarte mari...schimb tampon dupa tampon, iar ele oricum sunt d-alea mari, maxi, dar nici ele nu fac fatza.
Brie tin pumnii pt maine sa fie totul bine la eco si sa scapi de griji
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
Sorvint spune:
Otilia multumim ca ne-ai adaugat si pe noi in listuta. Totul este bine.
Revin cu rugamintea sa imi dati si mie datele de la contul cu cozonacei sa pun si eu poze cu puiutul meu.
Noi ne chinuim sa adormim acum ca avem o criza de colici.Si tocmai ce ma laudam ieri ca noi nu prea avem probleme cu colicii. Nici la mine pe burtica nu vrea sa doarma si e locul lui preferat.
Mamica fericita de Radu
pozele mele
Alexa.1983 spune:
Babyzapi asa sunt si eu de luni dupa-amiaza...am primit OK-ul sa iau Desorelle...poate mai atenueaza fluxul...ca ma simt groaznic.... il iteleg pe bebe ca maraie cand e umed...stiu cum e....
Brieeeee ce frumoooos...vacantaaaa.....vin si io...veau si io...
Ramo cum se mai simte bebe?......
malinas spune:
Otilia, am luat, in ultimele 4-5 zile, cam 10-12 pastile pe zi si nu vad nici o imbunatatire, ba dimotriva.Stiu ca e mult mai mult decat doza recomandata, dar ma gandesc ca sunt plante, nu au ce sa-mi faca rau si e disperarea mea de a nu ramane fara lapte. De Nutrinatal nu am auzit pana acum, dar saru'mana de informatie, il pun pe sot sa caute si sa-mi cumpere cand vine acasa.
Flowers, sa ne pui poze daca reusesti sa faci.
brie, am si ceapa rosie si ceapa alba, de care vrei? Sper sa iasa totul ok maine la eco si sa va distrati pe cinste in grecia si la schi.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872