Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 19
vias spune:
vaaaai ce multe sunteti
...mai stiu eu pe cineva care va veni aici....abia astept sa o vad aici pe listuta...nuuuuuuu...nu-s eu...este KLA78
Oricum...ma bucur sa va vad din ce in ce mai multe...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
hepilica spune:
bun venit alexandra micuta 
si felicitari! sarcina usoara si bb sanatos.
h.
5+
multumesc lui DD
deutzica spune:
Bun venit noilor posesoare de 2 liniute
sarcina usoara si piticuti sanatosi.
aleesicoo e bine sa fii mama tanara
dar oricum sa stii ca nu esti chiar cea mai mica de aici,pentru a te trece si pe tine pe listuta trebuie sa ne dai datele tale DN,UM,DPN si eventual medicul la care mergi si spitalul.
pupici pe burtici
7+
Roxxy80 spune:
Alexandra, fii mandra ca puiul tau are o mamica tanara, tanara. 
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o
tare emotionata
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mayaione Am fost ieri la dr, bebe era ok, 1.92 cm, 8 sapt, 180/bpm. Eu merg la dr Tutunaru, daca mai e cineva tinem legatura. Nu iau decat acid folic si probabil dupa 3 luni incep iar cu ulei de peste Omega 3. www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei Povestea nasterii www.smi.ro/ana" target="_blank">poze Ana |
FELICITARI pt samburelul din burtica si ca e bine.

Am citit povestea nasterii Anei Maria..nu am cuvinte felul cum s-au purtat Dr si mai ales Asistentele cu tine..asa e peste tot..si la mine la fel..uite un ex..Ioana se ingalbenise la fata (facuse icter, iar eu nu stiam) si am chemat o Asistenta (sotul meu tot timpul era atente cu ele)..si mi-a zis ca e de la bec, sau de la draperie
..sa vedeti si voi ce idioata..
..ALBUM
Primul incisiv central de sus
- 18.01.2009 ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
Ioanact spune:
citat din mesajul lui aleesicoo buna seara dragele mele.. sunt si eu noua pe site ... si azi am aflat minunata veste ( printr-un test de sarcina) ca voi avea un bebutz ... am 22 d ani si sunt din buc.. numele meu e alexandra.. sarcina usoara..pup |
Bine ai venit
printre noi..FILICITARI si sarcina usoara.ALBUM
- 18.01.2009 ALINA
de
Ioanact spune:
citat din mesajul lui aleesicoo cred k sunt cea mai mik d aici :((.. o mamica tanara rauuuu |
Stai linistita..vei fi o mamica tanara.

ALBUM
- 18.01.2009 ALINA
de
monica_dicut spune:
lipseste omu cateva ore si voi umpleti un capitol. Bravos, imi place asa ![]()
Cred ca tre sa ma apuc de capitol nou. Mai sunt datoare la cineva cu updatari la lista? Spuneti repejor pana ma apuc de capitol
Alexuta mica, bine ai venit, felicitari pentru bb si mamica tanara am io un feeling ca si frumoasa foc. Da-mi datele tale sa te treaca fata pe lista 
miha74,
ma tot tin sa iti spun de cand am citit ca bebe e infiat ca esti un OM extraordinar pentru ce ai facut. Bravos, frumos, frumos. Mai rar ca tine sa aiaba copil si sa infieze 
Eu nu am putut sa okiesc poze din motive de PIC si POC da de luni am timp....
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Cred ca tre sa ma apuc de capitol nou. Mai sunt datoare la cineva cu updatari la lista? Spuneti repejor pana ma apuc de capitol POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Minunea din burtica ![]() 6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() Uite asa cresc eu la mami in burtica |
Ne faci capitol?
Asteptam sa mai scrie cineva..acum cand am timp..Ioana a adormit..
ALBUM
- 18.01.2009 ALINA
de
aleesicoo spune:
va multumesc pentru primita oferita. monica spune-mi mai exact ce date trebuie sa-ti dau .
In legatura cu medicul: va fi prof.crsian de la maternitatea bucur

buna seara dragele mele.. sunt si eu noua pe site ... si azi am aflat minunata veste ( printr-un test de sarcina) ca voi avea un bebutz ... am 22 d ani si sunt din buc.. numele meu e alexandra.. sarcina usoara..pup