Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Multumesc pentru trecut in listuta, nu stiu exact cine se ocupa de asta....

Subiectul creme este si din punctul meu de vedere o chestiune de genetica. La prima sarcina m-am dat cu crema (Mustela) si nu am fir de vergetura. Sa vedem ce-o fi de data asta.

Cat despre vitamine si alte cele, eu iau deocamdata acid folic pt ca nu am fost inca la medic, dar mai mult ca sigur voi primi si Utrogestan si ceva mai tarziu MagneB6. Alte vitamine nu cred ca voi primi, nici in prima sarcina nu am luat si a fost totul minunat. Nu veti primi aceleasi sfaturi de la doctorii vostri asa ca nu puteti compara "tratamentele" decat cu titlu absolut informativ.

Panda, fudula mamica a domnitei www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si cu DPN 23.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Ioanact, , adica multumesc!
M-am uitat si eu acum la pozele tale si am vazut o printesa taaare dragalasa, sa-ti traiasca!

Panda, fudula mamica a domnitei www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si cu DPN 23.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Fete noi, spuneti si dr. la care mergeti si spitalul, poate gasim dr. comuni. Evident, daca doriti

Mugureii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Fete noi, spuneti si dr. la care mergeti si spitalul, poate gasim dr. comuni. Evident, daca doriti

Mugureii mei

Inca nu m-am hotarat dar cred la Dr Cristurean Viorel voi merge..

ALBUM
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui panda77

Ioanact, , adica multumesc!
M-am uitat si eu acum la pozele tale si am vazut o printesa taaare dragalasa, sa-ti traiasca!

Multumesc la fel.

ALBUM
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Eu merg la d-na dr. Sanda Marinescu, la Maternitatea Bucur.

Dana 5+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Am fost ieri la dr, bebe era ok, 1.92 cm, 8 sapt, 180/bpm. Eu merg la dr Tutunaru, daca mai e cineva tinem legatura.
Nu iau decat acid folic si probabil dupa 3 luni incep iar cu ulei de peste Omega 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna seara dragele mele.. sunt si eu noua pe site ... si azi am aflat minunata veste ( printr-un test de sarcina) ca voi avea un bebutz ... am 22 d ani si sunt din buc.. numele meu e alexandra.. sarcina usoara..pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui mayaione

Am fost ieri la dr, bebe era ok, 1.92 cm, 8 sapt, 180/bpm. Eu merg la dr Tutunaru, daca mai e cineva tinem legatura.
Nu iau decat acid folic si probabil dupa 3 luni incep iar cu ulei de peste Omega 3.

Si eu sunt Tutunareasa. Pe 2 februarie am urmatoarea intalnire

Mugureii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

cred k sunt cea mai mik d aici :((.. o mamica tanara rauuuu

Mergi la inceput