Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 20
monica_dicut spune:
Cred ca's numa io pe aici care nu am somn ca m-a plimbat barbactu meu pi la mall si mi-a trecut
Si-a scos parleala de ieri cand m-a fraierit ca ma duce la aripioare si m-a adus acasa ssi am halit spanac...
DEci daca vrei... vorbim ![]()
Aaa ca vorbeati de vitamine. Mie dra mi-a zis sa nu iau nimic daca nu am greturi si nu vomit pentru ca nu are rost. Daca sunt ok inseamna ca al meu corp are tot ce ii trebuie. Mie Elevit-ul mi-a facut rau in sarcina trecuta, imi dadea contractii daca puteti crede
. Cum l-am oprit cum s-au oprit si contractiile. Explicatia doctorului de atunci a fost ca era de vina calciul. Probabil organismul meu avea destul iar doza din elevit era in plus si de aici...in fine. In rest acid folic si utrogestan.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
cristina_ana spune:
Monica, si eu sunt pe aici!
Am scris un mesaj lung, dar nu stiu daca sa-l postez aici sau faci tu acum un nou capitol?
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
6+
POZE
monica_dicut spune:
POsteaza-l ca mai stau putin ca iar ma cearta moderatorii ca fac prea repede capitol
. Cred ca il fac chiar maine dimineata.
Aaa, off topic, vreau maine sa ajung prin outlet-store-ul din militari. Ati fost careva pe acolo? Merita? Stiti cumva si ce program au
?
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Minunea din burtica 
monica_dicut spune:
alessica, trebuie s aimi dai data nasterii, data ultimei menstruatii si data probabila a nasterii (daca nu o sti calculam noi sau exista calculator pe DC) Asta unu la mana si doi la mana, scrie repejor 12 mesaje ca sa te vedem in timp real. Momentan esti moderata si iti apar mesajele mai tarziur, noi trecemla alta pagina si e posibil sa nu vedem si sa nu iti raspundem daca intrebi ceva 
Si ma mai framanta ceva. Am tras si eu cu okiu pe la alte odisei in vigoare la aceasta data si am vazut cum arata listuta de pe prima pagina. Concluzia mea a fost ca a noastra parca e putin cam incarcata, nu stiu cum. Voua cum vi se pare? EU asa am stiut sa o fac pt ca virgula cam asa o faceam la odiseea de anul trecut. Eu chiar astept sugestii de la voi ca doar nu am pus stapanire eu personal pe ea doar ca acum cred ca am timp mai multisor sa ma ocup 
POZNICI CU NOI
Minunea din burtica 
aleesicoo spune:
data nasterii: 30 .08.1986. data ultimei menstre 20.12.2008. si posibil 26 septembrie2009
. nu se intampla nimic dak dau mesajele unu dupa altul?
aleesicoo spune:
imi este tare frik fetelor de ce va urma... mai ales ca am tras si o cearta puternica cu mama ....nu e de acord... zice k sunt prea tanara k mi inkid viata ... bla bla.. bla
cristina_ana spune:
Gata, am culcat copilutul, si acum forum de voie pana termina sotul niste jocuri cu impuscaturi
Raluca si Danutzu, parca am auzit ca te poti spala pe dinti si cu bicarbonat pana trec greturile (daca zic prostii, nu ma luati in seama). Mie vad ca nu mi se face rau de la pasta de dinti, doar de la parfumuri. Uff, si tocmai primisem cadou un parfum superb, acum trebuie sa astept vreo doua luni pana ma pot da cu el!
Raluca, tu in ce zona stai? Esti multumita de cresa? Probabil ca daca ma duc cu “darul”or sa il primeasca si pe Andrei. Nu acum, dar pe la primavara, cand trec virozele as vrea tare mult sa-l duc, macar 4 ore pe zi.
Alex 1405, eu am avut doua pisicute pe care le iubeam enorm, dar din pacate una dintre ele l-a zgariat pe Andrei pe obraz din greseala, a trebuit cusut si acum a ramas cu doua cicatrici, e drept ca micute, dar inca se vad, desi a trecut un an. Asa ca a trebuit sa renunt la ele. El e innebunit dupa animalute, si eu as vrea sa-I iau un caine, dar stam intr-un apartament foarte mic si deocamdata e imposibil. Cainii stiu ca nu sunt asa de agresivi ca pisicile
Monica, incearca sa nu te stresezi cu lipsa greturilor, stiu ca tu nici la prima sarcina nu ai avut neplaceri din astea, cred ca asa esti tu, mai norocoasa. Eu ti-am mai zis ca o sa fii super stresata toata sarcina, asta e doar inceputul. Si eu data trecuta efectiv paralizam de frica sa nu patesc iar vreo nenorocire. Acum vad ca sunt mult mai relaxata.
Selen, eu stiu ca dupa o sarcina pot apare dereglari ale glandei tiroide. Mama mea asa a patit, si acum face tratament non-stop pentru asta, de multi ani. Mi-e si mie tare frica sa nu o mostenesc. Daca tu nu ai nici un simptom ca ar fi ceva in neregula, eu zic sa stai linistita.
Tosicuta, Ioanact, Honeybaby, Hepelica,Aleesicoo, bine ati venit printre noi! 
Alina, woow, ce printesa frumoasa ai tu acolo!!! Si ce rochita are!!!
Pe Panda o stiu din parc, desi nu stiam ca scrie si ea pe forum. Ilincuta ei e prietena de nebunii cu Andreiutul meu., Fetelor, Ilinca e o comoara de fetita. Mie mi s-a lipit de suflet raaaau de tot!!!
Sa vedeti ce bine vorbeste la varsta ei, o dulceata, ce mai!!!!
Mimika, imi pare tare rau pentru sarcina pierduta! Dar acum o sa ai doi bebelusi care o sa-ti lumineze viata. Am mai spus eu, nimic nu e intamplator pe lume!
Mayaione, felicitari pentru bebica cu inimioara!
In privinta vergeturilor, eu am folosit cu success uleiul de migdale. Am trecut prin doua sarcini consecutive si nu am ramas cu vergeturi de pe urma lor, in schimb m-am ales cu doua mari si de toata frumusetea (vergeturi adica) asta vara, cand am tinut un regim de slabire si am dat jos brusc multe kilograme. Si in perioada aceea am uitat sa ma mai dau cu ulei, si uite cum am ramas eu din neglijenta cu ditamai dungile pe burta. Dar am slabit!!!! Asa ca tot m-am ales cu ceva!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
6+
POZE
monica_dicut spune:
cristina, am specificat si eu cu vergeturile ca dupa ce am nascut m-au slabit 12 kile (poate chiar mai mult) in 10 zile in spital si cred ca de aici mi se trag pentru ca pana sa nasc nu se vede nici urma de ceva pe mine, chiar eram manechin la piele.
Cu stresul sunt convinsa ca nu scap. Multumesc ca mai imi ridici moralul. Cand te vad pe tine stiu ca se poate si mai trece putin. Sa nu te superi pe mine te rog daca o sa te mai intreb una alta 
Cu tiroida cred ca e o problema destul de delicata. Am impresia ca si la mine s-a cam declansat dupa nastere si mai ales dupa socul suferit. Eu am facut niste analize hormonale dar nu foarte pe specific. Doctora mi-a spus ca dupa simptomele pe care le am e posibil sa fie o problema acolo... in fine... m-am saturat de toate bubele din
meu...
POZNICI CU NOI
Minunea din burtica 
Ninia81 spune:
Cristina_ana, FELICITARI! Ma bucur enorm pentru voi!
Mi s-a umplut sufletul de emotie cand am citit! Sa ai o sarcina usoara si plina de fericire!

Visul nostru