Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
gegea spune:
Hello everyone !
Bun venit burticilor care ni s-au alaturat de cand nu am mai postat (nu nominalizez de teama sa nu sar vreuna, mai ales ca au fost destul de multe) !
claucia, roxy, si pe mine m-au incercat sentimentele de vinovatie fata de Daria chiar din momentul in care am hotarat sa demaram "proiectul bb2". Luni bune m-am gandit la asta si aveam senzatia ca tradez, m-a necajit apoi o infectie urinara care a tot recidivat si uite asa creierul meu a reusit cat de cat sa se racoreasca si sa se detaseze de ideea "tradarii". Eu am fost al doilea copil la parinti, nu am de unde sti ce e in sufletul primului copil atunci cand familia se largeste numeric, poate asa as fi mai experimentata.
Eu m-am gandit ca cel mai bine vom depasi momentul "colaborand" (daca va vrea, evident, dar sigur va vrea, la cum o stiu eu ), adica implicand-o in ingrijirea bebelusului (sa spele si ea o manuta la baita, sa aduca un scutec curat, sa bata si ea cu palmuta pe spatic pt regurgitatii etc.) si sa nu sarim peste momentele pe care unul din noi doi sa le petrecem singuri cu ea.
Eu vorbesc zilnic cu ea despre bebelus, despre cum va fi, ce vom face si cum vom face si adora sa ii vorbesc despre asta. Mereu ii amintesc ca o voi iubi la fel de mult ca si pana acum.
Astazi am avut si eu o zi mai crutatoare, fara greturi majore, dar cu vesnica stare de somnolenta care nu ma lasa in pace nicicum.
Stiu ca s-au discutat mai multe aspecte, nu am avut mereu timp sa intervin, desi mi-ar placea, pt ca vad ca sunt tot mai multe fete care scriu si pun suflet.
monica, si eu as mai putea da, la nevoie, o mana de ajutor cu listuta, insa pt asta e nevoie de parola contului comun. Daca consideri necesar un ajutor, sunt aici.
Geani 6+ si Daria
(03.04.05)
Varsta Dariei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mimika spune:
Mie mi se mareste burtica pe zi ce trece!! Nu imi dau seama daca din cauza ca sunt si cam balonata, dar ...chiar asa??? Au inceput colegele sa imi spuna ca deja se vede. Din cauza ca sunt 2? Dubla tot n-am cum sa fiu.
. In fine...
Burtici noi pe zi ce trece...pe toate!
Aseara pe la 9 imi cadeau ochii in gura si pe la 10 am incercat sa dorm. Pai credeti ca am reusit? M-am zvarcolit in pat...Nasoala stare! Eu dimineata ma simt tare bine, n-am nici o jena. De pe la pranz incolo mi-e din ce in ce mai rau. Greata...Bine ca nu vomit. Maine dupa-amiaza plec la maica-mea in provincie. Sa fiti cuminti pana ma intorc
Mugureii mei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
gegea eu m-am oferit sa dau parola da' nu s-a inghesuit nimeni . Iti dau imediat PM. Sunt in urma cu cateva noi burtici ca am avut scandaluri si mult de munca pe la serv si nu prea am mai putut sa modific. Am intrat as amai pe furis sa vaza okiu meu ce faceti. Le am insa trecute pe o hartiuta.
Azi am avut o zi f grea, m-a enervat rau de tot seful meu si dupa ce mi-am revenit putin vorbeam cu bebe in gandul meu si ii spuneam sa ma ierte ca nu sunt suparata pe el si sa stea la mamai in burtica pt ca e bine acolo
Plus ca dupa serv m-am dus la sot la birou (suntem aproape) ca sa plecam toghether ca simteam nevoia sa ies sa imi clatesc mintea departe de prosti... of si uite ca m-a apucat 7 si imi promisese ca ma duce la aripioare si m-a adus acasa
Bun venit noilor burtici, sa ma ierte daca nu sunt inca pe listuta dar sa stie ca le am puse bine cu toate datele si in weekend ma ocup Acum nu prea sunt in stare.
mimikule pupizez doi gemanasi.
Ralu, pupizez si Adinuta dulce foc, Doamne cat sunt de dragalasi si ce perle scot
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica 6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica
Danuta1979 spune:
Si eu noua pe aici...eu cu bebita avem 5 sapt si 3 zile...dupa calculele noastre...si o sa aparem pe lume in jur de 21 septembrie 2009...Doamne ajuta!
Nu s-a vazut embrionul azi la ecografie transvaginala...doar sacul...si ne-a programat doctorul iar peste o sapt. sa ne facem griji?
Daca ar fi sarcina oprita din evolutie..nu ar trebui sa am ceva simptome...ceva schimbari in corp?
Pupici si multa sanatate tuturor viitoarelor mamici!
Dana si bebita
5+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
gegea, ai PM
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Danuta1979 spune:
Mimika....am vazut la tine imaginea cu ingerasii tai gemeni...si mi-am pus si eu. Buna idee, merci!
Dana si bebita 5+
<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>
felicic76 spune:
buna seara!
sa fiti sanatoase, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi! multe
moni: vrei sa vin la seful tau si sa ? ce-i asta? tu ai nevoie de nervi acum? stii ca ma aprind repede
baga o sarma si imediat ma prezint sa fac ordine cu
amelita: o sa zici mercic,doc ptr faptul ca te urmareste doar cu ecograful. Colul se vede perfect la eco: lungime, daca este inchis sau deschis la interior (ptr ca asta conteaza, nu deschiderea exterioara), doar consistenta lui se vede la "mana", daca este moale sau nu, dar asta doar dupa sapt.34, cand se apropie momentul nasterii
Pana atunci, ginecologul nu poate aprecia la mana, in detrimentul ecografului, lungimea lui, ptr ca asta conteaza foarte mult pe parcursul sarcinii
Mamica de VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
monica_dicut spune:
feli stiam eu ca ma pot baza pe tine si pe Falkone
Danuta, bine ai venit, sarcina usoara iti doresc. Bebe inca nu are cord la 5 saptamani deci nu prea avea ce sa vada. Inimioara incepe sa bata la 25 de zile de la conceptie. Asta este cam la 6 saptamani de sarcina. Data viitoare sigur vei vedea palpaind
In alta ordine de idei, da-ne datele tale sa te trecem in listuta sa fii burtica de sept-oct cu aacte in regula
POZNICI CU NOI
Danuta1979 spune:
Multumesc pt.incurajare, Monica!
Iata datele mele: DN: 02.11.1979 UM: 15.12.2008 DPN: 21.09.2009
Ma bag la somn ca bebita vrea sa se odihneasca!
<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>
miha74 spune:
hop si eu la drum de seara
nu reusesc in timpul zilei de la scarbici, mai ales ca astazi am avut si doua sedinte , iar cand ajng acasa, ma ocup de Matei si stau de vorba cu Laura (eventual facem la mate
)asa ca dupa ce Matei face baita si merge la culcare, Laura se ocupa singura de astea
, io hop pe forum
dar astazi am inceput numaratoarea inversa, mi-am depus cererea pentru CIC, asa ca dupa 16 februarie voi putea sa profit de sracina si sa ma ocup mai pe indelete de copii.
ce sa zic cu bb3, e nemaipomenit, ne-am dorit foarte mult, mai ales ca ne-am dorit al doilea copil cand Laura avea 6 ani (2003), dar nu a fost sa fie... asa ca anul trecut (dupa ce am esuat de doua ori in 2006 si 2007), cheltuit bani foarte multi, timp pierdut si nervi pe la tot soiul de medici... l-am avut pe Matei, un copil dorit, foarte dorit care este adoptat ( nu 100% ca mai avem un proces, dar e doar o formalitate...)
iar acum vestea ca sunt insarcinata a fost o surpriza foarte placuta, asa ca suntem extrem de fericiti. Ma bucur ca Matei va avea un fratior sau o surioara cu care sa se joace, intrucat Laura este o dra de 11 ani, care interactioneaza cu Matei dar doar cand are timp, desi si-a dorit foarte mult un fratior, si il iubeste infinit. O sa vedeti voi...desi se militeaza pentru scuturarea materiei la scoala, lucreaza foarte mult acasa.
haideti ca am avut tastarnita asta seara....
si ca sa revin la subiect...eu astazi trebuia sa il sun pe medic sa vedem maine la ce ora ma duc sa ma vada...si nu am avut curaj, dar maine il voi suna cu siguranta
nu e obligatoriu controlul manual....iar eu ma bucur..ca am oroare de aceea masa.
pupici,
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
6+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)