Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

am uitat ceva important: bun venit noilor burticute si sa aveti o sarcina usoara!

mimika- sa stii ca si eu am aceesi problema, desi cred ca nu am gemeni....dar sunt balonata ca naiba, si mananc nonstop.

danuta
- este prea devreme...cred ca de aia nici eu nu vreau sa merg deocamdata la eco ca sa nu fiu dezamagita...dar va spun maine mai exact.

ma bag si eu la nani.
Noapte buna!

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 6+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

mimika, miha, si eu ma plang de balonare excesiva, nu am pofta de mancare exagerata, din contra, ma minunez si eu cat pot fi de cumpatata. Eu sper sa treaca rapid senzatia nasoala de balonare, pt ca devine de nesuportat, zau !

miha, sa inteleg ca esti buna la mate ? Poate vei veni si la noi cu o mana de ajutor cand o fi vremea, ca nici eu si nici sotul nu avem mare lucru in comun cu aceasta materie.
Si visul nostru ar fi sa avem 3 copilasi, mi se pare ideal, vom vedea ce ne rezerva Dumnezeu.
Si ca sa nu uit: felicitari din inima pt. adoptie !

Abia saptamana viitoare ajung la medic si pot spune ca am mult mai multe emotii ca data trecuta, cum bine zicea cineva mai devreme, acum stiu tot ce ma asteapta pas cu pas.

Voi luati acidul folic zilnic ?

Va pup si noapte buna !

Geani 6+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Claucia, Roxxy, nici nu stiti ce fericite sunteti ca nu aveti greturi, ca e groaznic!!! Nu stiu ce sa mai maninc, ma simt rau in permanenta, si ma plang toata ziua la Andreiutul meu, ii zic ca mami are greturi si el se uita cu ochii maaaariii la mine si rade!
Mimika, sigur esti balonata. Burtica nu creste atit de repede la prima sarcina.
Miha, ce frumos ca ai infiat un baietel!!!! Si acum o sa ai trei, o minunatie!
Danuta, e prea devreme sa se vada inimioada la eco, mai ales daca nu este unul performant. Mai asteapta cateva zile si sigur ai sa vezi minunea din burtica palpaind
Monica, eu zic sa-i anunti pe cei de la serviciu ca esti gravi, nu merita sa-ti faci tu sange rau pentru ei. Stiu ca e greu, dar incearca sa nu te mai enervezi!
Eu nu stiu cum o sa anunt la serviciu ca sunt din nou insarcinata. Ei ma asteptau sa ma intorc in curand, fac aproape doi ani de cand stau acasa, si acum sa le spun ca sunt din nou gravi! Asta cu anuntatul mi se pare cel mai ingrozitor lucru pe care il am de facut in viitorul apropiat.
Fetele cu bebei sub 2 ani, stiti cumva daca la cresele de stat ii primesc doar cu conditia ca mama sa se fi intors la munca? Eu am intrebat la o cresa si asa mi s-a spus. Si la gradinita e prea mic sa il duc. Dar as vrea si eu sa socializeze cu alti copii si nu stiu cum sa fac! Se plictiseste saracul copil doar cu mine acasa toata ziua.

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 6+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Neata fetelor

monica trimite-mi si mie parola si la nevoie mai ajut la listuta la deschis capitole noi...

am inceput sa simt ca sunt insarcinata f bine.
pasta de dinti e super chhhh - aseara mi s-a facut rau doar cat l-am simtit pe tovarasul de pat mirosind a pasta de dinti, azi de dimi am dat la rate tot din cauza pastei de dinti... am inceput bine vad, data trecuta macar m-a apucat pe la 9 saptamani...
nici eu nu am fost la eco inca. maine ma duc sa fac analizele de sange si vinerea viitoare avem intalnire cu bebe, d-na dr mi-a spus ca acum nu am putea vedea si inimioara si mai bine facem eco sapt viitoare. stau cuminte si am rabdare.

eu sunt la serviciu cu multa, multa treaba dar incerc sa citesc si pe aici.

pupici si sa aveti o zi frumoasa

Raluca 5+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutzu spune:

Buna dimineatza burtici!

In ultimele trei zile nu prea mai suport sa ma spal pe dinti, nu stiu de ce, imi vine o stare de greata de imi dau lacrimile. Voua vi s-a intamplat asta?

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

danutzu ohooo, stiu eu cum e
la sarcina trecuta vreo 4 luni am vomat mereu de la pasta de dinti, am incercat f multe marci dar degeaba, tot mi se facea rau...

pupici si rabdare ca trece.

Raluca 5+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

nu mai stiu daca v-am spus dar pe mine la prima sarcina m-a ajutat f mult apa minerala f acidulata si foarte rece. era singura care mai avea putin efect.
la alte fete mai mergea si sa rontaie ceva uscat inainte de a se da jos din pat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex1405 spune:

Neatza gravidute!

Gegea, exact asta patesc si eu. Desi nu mananc mai mult decat de obicei (dar foamea e mult mai acuta -ca intensitate- atunci cand se face simtita), sunt balonata ca naiba cateodata. Intr-o singura pereche de blugi ma mai simt in largul meu...

Claucia, Roxxy, din fericire nici eu nu am greturi, desi aseara m-a cam durut burtica, macar de greturi scap.

Miha, Gegea, admir seninatatea si bucuria cu care va ganditi la trei copii. Mie cred ca mi-ar fi groaza sa am mai mult de doi - deocamdata sa vedem cum o sa fie cu primul....
Eu deja am o fetita de fapt (asa-i zice mamica desi e labrador retriever) si numarul cainilor se va mari cat de curand cu un mioritic si un ciobanesc german....asa ca eu voi avea de impacat copii si caini pe covorul din sufra. Se zice ca nu orice caine e pentru copii si nu orice copil merita un caine. Voi incerca sa-i cresc pe toti astfel incat sa fie cei mai buni prieteni.

Mai are vreo copii cu 4 picioare?

pentru burtici si sa aveti o zi cat mai frumoasa si senina!

Bibicu' mik
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbums.do?ownerId=14507677" target="_blank">Noi - momente frumoase din viata

[url=http://pregnancyandbaby.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninny spune:

Cristina_ana te inteleg perfect, exact asa sunt s i eu , nush ce sa mai fac imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii

Daca mi s-ar oferi o mie de minuni pe care sa le
traiesc intr-o mie de vieti alegerea mea ar fi o
singura viata doar alaturi de TINE.singura mea minune.

nunta noastra 19.aug.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza burtici.
Mi-a plecat sefu PIC in plimbari impreuna cu colegul POC si sunt singura adica cu inca un coleg care e super OK. Asa ca ma bag sa fac modificari la listuta.

Ralu, ti-am dat PM

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput