Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 13
ninny spune:
spre surprinderea mea nu am nimic de la pasta de dinti,
Daca mi s-ar oferi o mie de minuni pe care sa le
traiesc intr-o mie de vieti alegerea mea ar fi o
singura viata doar alaturi de TINE.singura mea minune.
nunta noastra 19.aug.2006
alex1405 spune:
Am avut si eu ceva timp in dimineata asta, asa ca m-am uitat prin link-urile voastre.
Cristina ana - maaaare strengar e Andrei al tau. Se vede de pe acum ca va rupe ceva inimi cand va veni vremea
Raluca - ai o gogosica tare draguta si bucalata. Ptiu la buric sa nu se deoache ![]()
Claucia - Imi place tare mult de Alessia ta. Este si un nume special pentru mine si probabil daca bibicu' va fi o bibica, asa o va chema
Monica - am citit povestea ta si m-a impresionat puterea pe care ai reusit sa o gasesti pentru a depesi momentul. Abia astept sa ne mandrim cu pozele bebeilor nostri peste cca opt luni 
Din pacate mesajele mele inca asteapta moderare, asa ca mai uitati-va in spate cand si cand dupa mine...
Bibicu' mik
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbums.do?ownerId=14507677" target="_blank">Noi - momente frumoase din viata
[url=http://pregnancyandbaby.com]
[/url]
monica_dicut spune:
Gata, lista e la zi. Sper ca n-am uitat pe nimeni 
Unde ati disparut?
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
Danuta1979 spune:
Monica, merci....acum sunt oficial pe lista!Uraaaaa
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
alex1405 spune:
Eu n-am disparut, dar "vorbesc" in reluare...
Monica, cand si daca mai ai timp sa modifici, la mine UM e 13.12.2008. Pe DPN nu sunt prea sigura, pentru ca am o menstruatie mai ciudata (adica aveam :) ). Dar UM e sigur 13.12. Se pare ca ziua de 13 mi-a fost cu noroc.
Am incercat sa-ti trimit MP, dar nu primesti. Cred ca nu ai activata mesageria privata...
Bibicu' mik
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbums.do?ownerId=14507677" target="_blank">Noi - momente frumoase din viata
[url=http://pregnancyandbaby.com]
[/url]
Doro76 spune:
Aici sunt Monic
. Multumim ca te ocupi. Te rog din suflet nu te mai enerva la serviciu. Uite, eu m-am agitat primele 3 luni sarcina trecuta...cu urlete cu deplasari in tara si afara...pana am ajuns la spital cu iminenta de avort. Doamne fereste! Si apoi fii-mea a iesit o agitata...mama mama. Urla tot timpul ca bebelus, eram la pamant
Cristina Ana, cred ca Andreiutu tau e cam mic pt cresa, pt colectivitate. Odata cu colectivitatea incep si racelile si complicatiile..Eu am incercat cu Eva la un an si patru luni si am retras-o.
Doro
6+ si Eva- fetita iubita
Raluca_u spune:
Cristina
e adevarat ca primesc la cresa doar daca mamica e angajata - teoretic, dar in practia se poate si daca nu. Adina merge la cresa de la 10 luni jumate. noi nu am avut alta solutie, aveam nevoie de 2 salarii. pt ca avem mai multe rate...
o prietena are fetita la aceeasi cresa si a dus-o cand inca nu lucra, abia peste vreo 7 luni s-a reintors la lucru, inainte lucra doar fara acte pt cineva.
mai stiu si cazuri cand au dus copilul la cresa si abia peste vreo 2 luni au inceput sa lucreze, folosind pretextul ca se angajeaza dar copilul are nevoie de o perioada de adaptare, ca nu poate fi lasat de la inceput la program intreg si au acceptat. nu au mai cerut adeverinta de angajat.
pana la urma cred ca depinde si de la cresa la cresa.
pupici.
Raluca
5+ si
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
ninny spune:
asa este monica, nu are rost sa te enervezi la serv. ca tot tie iti faci rau si implicit copilului.
numai bine la toata lumea
selen80 spune:
Buna dimineatza burtici!
Ieri am lipsit la apel, mi-am luat o zi libera, am dormit si am lenevit toata ziua
ce bine a fost! noroc ca mai am zile de concediu de anul trecut ![]()
Bun venit noilor burtici!
Danutza, eu am facut 2 echo (in care s-a vazut doar sacul embrionar..) pana sa ii aud inimioara...asta de-abia marti, la 6 sapt si 6 zile...asa ca nu-ti face griji....
Si mie imi este extrem de rau de la pasta de dinti, mai ales dimineatza!! si imi vine sa vomit dar nu prea am ce, ca stomacul e gol, si vomit numai fiere 
Iar apropo de control....nici mie nu mi-a facut control ginecologic...cand mi-a facut echo transvaginala s-a uitat si pe col, a zis ca nu am chisturi si ca e totul ok.....
acum am alta problema....am citit un articol despre importanta verificarii glandei tiroide in prima luna de sarcina (prea tarziu pt mine deja, dar macar in a doua...)...nu am avut simptome sau probleme pana acum, dar imi este frica pt ca si mama si matusa mea au facut operatii de glanda...voua v-au zis doctorii ceva despre asta? 
ursuletzul nostru
ninny spune:
uitam monica multumim de listuta