Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninny spune:

Selen te inteleg perfect si eu vomit numai fiere, dar nu numai dimineata, avand in vedere ca eu nu pot sa mananc aproape nimic.

Daca mi s-ar oferi o mie de minuni pe care sa le
traiesc intr-o mie de vieti alegerea mea ar fi o
singura viata doar alaturi de TINE.singura mea minune.

nunta noastra 19.aug.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tosicuta spune:

buna fetelor,

aseara am facut testul si au aparut 2 liniute si astazi l-am repetat, ultima menstruatie am avut-o pe 18 dec

este a 5-a luna cand incercam, ma bucur ca nu trebuie sa ma mai gandesc ca e ceva in neregula cu mine

inca nu am fost la dr m-am prograamat pe 3 feb, sper sa decurca totul bine lunile astea 3 sunt vitale

toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Ninny, de ce nu incerci sa mananci totusi ceva, chiar si fortat? nici eu nu mananc cu prea mare placere, dar stiu ca dupa ce pap ma simt mai bine, macar o ora-doua.....am gasit cateva alimente pe care le accepta "samburelul", si cand vad ca nu intra altceva, mananc putin din acelea....

ursuletzul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna fetelor.
Va doresc tuturor sa aveti o sarcina usoara.
Vreau sa ma treaca cineva si pe mine pe listuta..
Data nasterii:30.10.1981
Ultimul CM:23.12.2008
DPN:29.09.2009
Va multumesc.
Citesc din urma si revin..macar capitolul asta.

ALBUM
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Prima? Moni, neuronul meu de gravida nu ma ajuta sa imi fac ticker-ul . De pe babystrology. Si nu stiu ce nu fac bine. Da' lasa ca vine fratelo la mine si o sa ii dau de lucru, sa vad ce a invatat la Cibernetica aia a lui.

Te ajut daca vrei...
Uite aici site-ul deja facut: http://bd.lilypie.com/2Owgp2.png , sper sa corespunda..ai 7 sapt si 1 zi?

ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Yuppy! In sfarsit inca cineva din Ct in odiseea noastra! Bun venit Ioana
La ce medic mergi? la cine ai fost prima data si cum a fost? ca vad ca nu a trecut prea mult timp de atunci

ursuletzul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ne primiti si pe noi ??
Doua zile de intarzie, 2 teste slaaaaaab pozitive, si nici un simtom.
Cu toate astea eu sunt sigura ca e ceva acolo, ba mai mult stiu si sexul, e fetita .
Clar sunt cu capu ' nu ???
Datele noastre sunt
DN: 08.10.1982
UM: 24.12.2008
DNP: 30.09.2009

Mergi la inceput

Roxxy80 multumim, daca voi avea intrebari sau nelamuriri te voi aborda..Nici eu nu am avut greturi la prima sarcina, nici acum nu am(inca)..doar obosita ma simt..
monica si eu sunt noua ..la acest subiect..am m vb cu mamicile de la Clopotei de Ian - Februarie 2008, dar cum ai zis si tu cu timpul ne vom obisnui si vom deveni prientene..
cristina ana ma bucur ca s-a vazut inimioara (auzit bataile inimii)..Felicitari.
delia79 simptomele la mine sunt urmatoarele:am mom cand imi este greata (o usoara greata), am mom cand mi se intaresc sanii, mananc mai mult, beau multe lichide..in leg cu ex fizice, eu zic ca ar tb sa facem si ceva miscare (sport), doar in cazul unor maamici care au pb cu sarcina, le recomanda sa nu faca efort..dar cele care nu au.e chiar f bine sa faci un pic de miscare..ajuta si la nastere(vei naste m usoar) si vei pierde m usor din kg dupa nastere..
roco1617 te primim (cu toate ca sunt si eu noua)..uite am facut un calcul si mi-a iesit ca ai naste pe 31 August, daca vrei poti sa intri aici si sa calculezi si tu :http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=138
Loreyn bine ai venit.Sarcina usoara iti doresc.
selen80 am vazut dupa aia ca ti-ai facut ticker..am vazut ca esti din Ct..ce Dr Ginecolog ai?

Si cam atat...ati scris f mult..am reusit cat de cat sa recuperez..poate voi tine pasul de acum incolo..

ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Absolut nici o grija sa nu-ti faci. Si la mine la prima sarcina nu s evedea embrionul la 5 saptamani. iar embrionasul meu are acum 1 an si 2 luni si zburda prin casa.

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Si eu noua pe aici...eu cu bebita avem 5 sapt si 3 zile...dupa calculele noastre...si o sa aparem pe lume in jur de 21 septembrie 2009...Doamne ajuta!

Nu s-a vazut embrionul azi la ecografie transvaginala...doar sacul...si ne-a programat doctorul iar peste o sapt. sa ne facem griji?
Daca ar fi sarcina oprita din evolutie..nu ar trebui sa am ceva simptome...ceva schimbari in corp?

Pupici si multa sanatate tuturor viitoarelor mamici!

Dana si bebita5+

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Yuppy! In sfarsit inca cineva din Ct in odiseea noastra! Bun venit Ioana
La ce medic mergi? la cine ai fost prima data si cum a fost? ca vad ca nu a trecut prea mult timp de atunci

ursuletzul nostru

Inca nu mi-am ales un medic..m caut..la prima sarcina am fost la Dr Moise Luminita..dar nu mi-a placut de ea..m-a lasat singura in sala de nasteri..apoi a venit..in fine..
Tu, la ce medic mergi?

ALBUM

Mergi la inceput