Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Zilnic iau acid folic si o tableta de Elevit. Dupa 3 luni voi renunta la acidul folic si voi lua doar Elevit (zilnic pana la nastere si pe perioada alaptarii). Am inceput sa iau acid folic cu o luna inainte sa raman gravi. la Matei am luat cu vreo 3 luni inainte.

Citat:
citat din mesajul lui gegea

mimika, miha, si eu ma plang de balonare excesiva, nu am pofta de mancare exagerata, din contra, ma minunez si eu cat pot fi de cumpatata. Eu sper sa treaca rapid senzatia nasoala de balonare, pt ca devine de nesuportat, zau !

miha, sa inteleg ca esti buna la mate ? Poate vei veni si la noi cu o mana de ajutor cand o fi vremea, ca nici eu si nici sotul nu avem mare lucru in comun cu aceasta materie.
Si visul nostru ar fi sa avem 3 copilasi, mi se pare ideal, vom vedea ce ne rezerva Dumnezeu.
Si ca sa nu uit: felicitari din inima pt. adoptie !

Abia saptamana viitoare ajung la medic si pot spune ca am mult mai multe emotii ca data trecuta, cum bine zicea cineva mai devreme, acum stiu tot ce ma asteapta pas cu pas.

Voi luati acidul folic zilnic ?

Va pup si noapte buna !

Geani 6+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata

Mergi la inceput

Sincer eu nu am auzit pana acum de verificarea glandei tiroide in sarcina. Dar daca ai avut cazuri in familie, poate ar fi indicat sa-ti faci un control.

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Buna dimineatza burtici!
Ieri am lipsit la apel, mi-am luat o zi libera, am dormit si am lenevit toata ziua ce bine a fost! noroc ca mai am zile de concediu de anul trecut

Bun venit noilor burtici!

Danutza, eu am facut 2 echo (in care s-a vazut doar sacul embrionar..) pana sa ii aud inimioara...asta de-abia marti, la 6 sapt si 6 zile...asa ca nu-ti face griji....

Si mie imi este extrem de rau de la pasta de dinti, mai ales dimineatza!! si imi vine sa vomit dar nu prea am ce, ca stomacul e gol, si vomit numai fiere

Iar apropo de control....nici mie nu mi-a facut control ginecologic...cand mi-a facut echo transvaginala s-a uitat si pe col, a zis ca nu am chisturi si ca e totul ok.....

acum am alta problema....am citit un articol despre importanta verificarii glandei tiroide in prima luna de sarcina (prea tarziu pt mine deja, dar macar in a doua...)...nu am avut simptome sau probleme pana acum, dar imi este frica pt ca si mama si matusa mea au facut operatii de glanda...voua v-au zis doctorii ceva despre asta?

ursuletzul nostru

Mergi la inceput

Nu esti deloc cu capu. Esti o mamica care simte ce are in burtica. Bine ai venit!

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Ne primiti si pe noi ??
Doua zile de intarzie, 2 teste slaaaaaab pozitive, si nici un simtom.
Cu toate astea eu sunt sigura ca e ceva acolo, ba mai mult stiu si sexul, e fetita .
Clar sunt cu capu ' nu ???
Datele noastre sunt
DN: 08.10.1982
UM: 24.12.2008
DNP: 30.09.2009

Mergi la inceput

Bine ai venit!!! sa avem o sarcina usoara de 40 de saptamani si o nastere si mai usoara!!!

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Buna fetelor.
Va doresc tuturor sa aveti o sarcina usoara.
Vreau sa ma treaca cineva si pe mine pe listuta..
Data nasterii:30.10.1981
Ultimul CM:23.12.2008
DPN:29.09.2009
Va multumesc.
Citesc din urma si revin..macar capitolul asta.

ALBUM
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Alina si honeybaby bine ati venit. Sarcini usoare si bebei sanatosi
V-am notat datele si va bag mai tarziu in listuta

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

In alta ordine de idei... eu nu mai am nici un simptom si sunt stresata de mama focului. Ma intreb daca bebe o mai fi acolo... Nu tu greata, nu durere de sani, nu pofte nu foame nu nimic. Doar somn imi este da parca si ala dispare...

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Minunea din burtica

Mergi la inceput

Fetelor, m-am tot tinut sa va spun dar mereu uit. Neaparat sa incepeti sa va dati seara, pe tot corpul, ori cu creme speciale de gravi ori cu ulei de bebelus.
Eu am luat 23 de kilograme la prima sarcina, eram cat o balena si nu am o vergetura pe corp. De la 5 saptamani m-am dat in fiecare seara cu ulei de bebelus (era mai ieftin si ma tinea mult mai mult decat o crema de gravi care este f f scumpa).
O greseala pe care am facut-o si pe care nu o mai repet este ca nu am stat cu sutien in casa. Prin luna 3 mi-au explodat pur si simplu sanii. parca eram Pamela Anderson. Mi-au cedat tesuturile si acum am niste sani lasati si cu vagi vergeturi pe ei. Este singura zona unde mi-au aparut vergeturi.

Sa va spalati doar cu sapunuri de bebelus, mai ales jos (stiti voi unde ), sa nu mai folositi irigatorul (poate provoca contractii).

Mergi la inceput

Join the club!!! Si eu la fel. Nimic, nimic, dar eu stiu ca bebe e acolo .

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

In alta ordine de idei... eu nu mai am nici un simptom si sunt stresata de mama focului. Ma intreb daca bebe o mai fi acolo... Nu tu greata, nu durere de sani, nu pofte nu foame nu nimic. Doar somn imi este da parca si ala dispare...

POZNICI CU NOI

Minunea din burtica

Mergi la inceput

Roxx, te contrazic putin. Si eu m-am dat cu crema si am niste vergeturi de toata frumusetea... Aici tine si de materialul genetic sa sti. Eu pana sa nasc nu aveam nici o vergetura, cand am iesit din spital dupa 10 zile eram plina. E adevarat ca m-au slabit 12 kile in 10 zile dar totusi...

POZNICI CU NOI

Minunea din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Roxxy, multumesc pentru incurajare.
sfaturile tale par bune...dar nu stiu de unde sa incep. De exemplu, de unde cumpar ulei de bebelus si sapun de bebelus..si ce marca imi recomanzi?
Despre sutien...o sa tin cont de sfatul tau. Dar noaptea nu-l dadeai jos?
De dinainte de a sti ca sunt gravida au inceput sa mi se umfle sanii si sa fie durerosi cam tot timpul. De vreo doua zile au devenit vizibile niste vene pe sub piele.E semn bun, ca sarcina se dezvolta, asa-i?
Inca nu am greturi...doar cand si cand usoare ameteli.

Monica, sunt convinsa ca bebele e f bine.
Doamne ajuta!

Dana 5+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput