Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Inca nu mi-am ales un medic..m caut..la prima sarcina am fost la Dr Moise Luminita..dar nu mi-a placut de ea..m-a lasat singura in sala de nasteri..apoi a venit..in fine..
Tu, la ce medic mergi?

ALBUM
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) +

Eu merg la dr Daduianu/Torok...am auzit/citit si lucruri bune si rele despre ea, dar asa am auzit despre toti.....mie mi-a recomandat-o cineva care a nascut cu ea si a fost multumita...plus inca alte doua prietene care o au ca dr demult (nu au nascut, pt alte probleme..) care mi-au vorbit frumos de ea....Sper sa fie bine...Ma rog sa nu am o sarcina cu problemem si tot ce vreau e sa fie la spital cand nasc...

Din pacate in Ct este o mare problema cu doctorii, din toate specializarile, si tb sa ne multumim in a alege din cei de care auzim cat de cat cate ceva bun....Eu una am cautat pe net despre toti astia vestiti de pe aici, dar am preferat sa iau in considerare recomandarile de la persoane pe care le cunosc...
succes in cautari...

ursuletzul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

salut viitoarele mamici!

ma primiti si pe mine in grupul vostru? am 5 saptamani si 5 zile de sarcina. luni voi merge la echo. sper sa ii aud inimioara. la prima echo am vazut doar o bobita in uter.

sunt la prima sarcina.

coodonatele mele:

UM: 14.12.2008
DPN: 20.09.09

va rog, spuneti-mi cum adaugati in semnatura de la sfarsitul mesajului icoanele..? vreau sa-mi pun si eu "smiles" cu "gravi".

multumesc

h.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Multumesc pt primire. la toate fetele.

Roxxy80 - mutumim pentru sfaturi.

Eu ma dau cu crema din 2 in 2 zile , pt ca nu am pielea uscata deloc. Iar zilnic ma dau doar pe sani si burta. Daca o sa inceapa sa se usuce o sa ma dau zilnic.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Nici eu nu te contrazic. Eu am crezut ca nu am facut vergeturi de la faptul ca mi-am dat cu ulei. Poate o fi de la materialul genetic totusi. oricum cred ca e bine sa folosim si ulei sau crema pt hidratarea pielii.

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Roxx, te contrazic putin. Si eu m-am dat cu crema si am niste vergeturi de toata frumusetea... Aici tine si de materialul genetic sa sti. Eu pana sa nasc nu aveam nici o vergetura, cand am iesit din spital dupa 10 zile eram plina. E adevarat ca m-au slabit 12 kile in 10 zile dar totusi...

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Monica si eu si eu m-am dat cu crema si vergeturipe burtica tot am facut. in schimb nu am nici o problema cu sanii, nu s-au lasat si au ramas pe pozitie, cu tot alaptatul. la mine alaptatul a fost o proba de vointa si determinare. aveam o papacioasa dar si niste sfarcuri mici spre inexistente si niste rani cat toata casa. prima luna de alaptat a fost... eu plageam si muscam din prosop si ea papa. dupa vreo 5 saptamani au inceput sa treaca ranile si a devenit o moment f frumos si pt noi alaptatul. pt ca adina micuta fiind a avut o problema grava eu cred ca a ajutat-o f mult sanul, acolo gasea alinarea si se mai linistea. in rest urla de durere aproape tot timpul. Doamne Doamne a avut grija de noi si acum o am sanatoasa.

pupici

Raluca 5+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Roxx, Doamne fereste, eu nu zic sa nu ne dam, departe de mine acest gand. Sigur o sa ma dau si de data asta. Cumva, undeva, putin acolo macar o ajuta putin.

hepilica, bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos. Da-ne te rog si data nasterii sa te trec pe listuta
Cum sa ai la semnatura smiley e simplu, te duci la "Profil personal" pe optiunni profil si ai acolo semnatura si scri [ gravi ]5+ exact asa cum ti-am scris eu dar scoti spatiile pe care le-am lasat pentru ca altfel aparea emoticonu. Sper sa te descurci. Daca nu, ma mai intrebi

Mi-a plecat sefu PIC !!!!!!!!!!!!! Si se intoarce pe 3 februarie!!!!! S-a dus la raportari in Germania. Am ramas doar cu POC da p'asta il pun eu la punct

Ma apuc sa modific listuta. Hai ca vad ca mai avem putin si ne invadeaza si burticile de octombrie EU deja stiu una cu dpn pe 7 viitoarea mea finika

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Buna ziua dragi burtici!

Va urez tuturor sarcini si nasteri usoare la termen si bebei sanatosi si frumosi!

Eu sunt mamica de fetita de 1 an si jumatate si in pregatiri pentru un fratior/o surioara. Datele mele sunt:
UM: 17.12.2008
DPN: 23.09.2009
Doctor: Corina Grigoriu , Spital Municipal

In special mamicilor care se afla la prima odisee, va doresc sa va bucurati din plin de minunea pe care o traiti!

Panda, fudula mamica a domnitei www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si cu DPN 23.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Zilnic iau acid folic si o tableta de Elevit. Dupa 3 luni voi renunta la acidul folic si voi lua doar Elevit (zilnic pana la nastere si pe perioada alaptarii). Am inceput sa iau acid folic cu o luna inainte sa raman gravi. la Matei am luat cu vreo 3 luni inainte.

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata

La recomandarea Dr iei acidul folic si Elevitul?

ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Vaaai, cristina_ana, te-am prins! deci ne reintalnim la odisee! ce frumos! te-am recunoscut dupa numele fiului tau...ia sa vedem, ghicesti cine sunt?

Panda, fudula mamica a domnitei www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si cu DPN 23.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

selen80 multumesc pt rasp..asa e o pb in a gasi un Dr bun..dar sa speram ca fi bine.
hepilica sigur ca te primim..bine ai venit.
Ca sa adaugi la semnatura un mesaj tb faci in felul urmator: intri la Profil Personal-Editeaza profil-iti adaugi parola-intri la optiuni profil si acolo iti apare semnatura si scrii ce mesaj vrei..
Raluca usi eu am avut dureri ingrozitoare cand o alaptam pe Ioana..cu timpul imi trecuse un san..dar cand tb sa alaptez si din celalalt imi era groaza numai cand ma gandeam..dar dupa ce a trecut si acel san..a fost m bine..nu am alaptat prea mult(4 luni jum) cu toate ca Ioana nu se satura de la 3 luni, si am mers la Dr si imi spunea sa o tin m mult la san..dar ea plangea..si impingea cu picioarele..in fine..la al doilea stiu ce am de facut..

ALBUM

Mergi la inceput