Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA

Ieri am fost si eu de mi-am depus dosarul pt indemnizatie si alocatie .Sunt tare curioasa cand voi primi banii ca ei ziceau ca in 2 sau 3 luni.Deci pana atunci copilul meu nu mai mananca ,nu se mai schimba,nu se mai spala ,nu se mai imbraca .Bine,vorba vine dar sunt chiar culmea astia.

Azi am fost la plimbare ca a fost timp frumos si am stat vreo 2 ore timp in care bb a dormit.

V-am zis ca m-am apucat de regimul de slabit si am dat jos deja 5 kg in 2 saptamani.Sunt Happy.

In legatura cu ,cantitatea de lapte ,am sa-i dau in continuare tot 150ml iar daca o sa vad ca nu se satura si mai cere o sa-i mai dau.Oricum nu papa de fiecare data tot ,asa ca ii ajunge deocamdata 150ml.
Toata ziua e cu manutele in gurita si mai nu si cu babetica sau paturica.

pana la recalculare care am inteles ca va fi prin mai-iunie vei lua 600lei

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

babytza ce mi-a placut asta cu discutia dintre tine si Tina.
eu i-am zis lui Alexei ca Dimitri a crescut in burta mea la fel ca si el etc...iar intr-o seara cand eram in baie si ma dadeam cu crema a dat buzna peste mine s-a uitat la "dansa" si m-a intrebat dar cu asta ce faci daca noi am venit din burta?

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

E clar , copiii spun lucruri traznit....si aunt atat de dulci cu inocenta lor

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

fetele multumesc mult pt incurajari,,chiar ma ajuta
ici special pt Luminita,laura, kid2003, musettepink, felicic76

CD27-operatie zici??offf ce frica imi e
claudina ziceai ca ai avut in famile un caz?cum a fost?poti sa-mi dai mai multe detalii

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leah

Deci, nu stiu ce sa ma fac, fata mea se chinuie sa se ridice in fundulet - de rostogolit nu se rostogoleste de pe o parte pe alta, dar vrea sa se ridice in fund, daca ati vedea-o ce abdomene face si cum se inroseste de efort. Eu incerc s-o mangai pe burtica, s-o relaxez, dar ea nu si nu. Pana nu o ridic un pic in fundulet nu se potoleste si daca vreau s-o las iar pe spate se opune cu toate puterile. Mai face vreun de-al vostru asa sau e a mea unicat

Da , da soricelul meu face asa de ieri Cred ca i se pare tare interesant ca numai asta face.... Tati l-a vazut si nu intelegea ce face. m-a chemat repede ca se screme cupilul si e rosu ca racul la fata...cica ii e rau mami ??? are ceva????

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh
iar intr-o seara cand eram in baie si ma dadeam cu crema a dat buzna peste mine s-a uitat la "dansa" si m-a intrebat dar cu asta ce faci daca noi am venit din burta?

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

suuuuuper tare!

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Preety, super vesti bune! Ma bucur mult. Am fost in parc dar singurica si mai tarziu decat specificasem din motive tehnice. Dar merg si maine, de data asta cu marsupiu ca m-a onorat carutul asta. Ori imi iau carutul meu (asta e unul mai solid pe care l-am primit).

Iriss va fi bine, ai sa vezi

Babymom daca vrei iti trimit pe mail model de cerere pt salariu mediu pe unitate.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

eu tocmai am cantarit hunii.... Robi a luat 150 gr in ultima sapt si Edi 90 gr.... sunt ... au 7090 gr si respectiv 7030 gr.... stiu ca sunt in grafice, dar au luat f putin intr-o saptamana, mai ales Edi.... offf.... poate nu i-am cantarit bine data trecuta, erau cam agitati...

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

CLIP DE CLIP poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

copchiii mei se uita la tom si jery, cipri in scoica si sor'sa jos linga el. unu' are pumnul bagat in gura si alexa roade unghiile

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Deci copilu' meu merge de-a busilea pe spate: cu sprijin in cap, face podul pe spate si se impinge in picioruse ... astfel se deplaseaza pana ajunge la capatul patului. E criminal!
Oricum, alt mers de-a busilea nu cred ca o sa performeze, ca in continuare uraste statul pe burta, nici nu-si ridica macar capul din aceasta pozitie

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Buna seara tuturor!

Felicitari tuturor boboceilor pentru progresele lor minunate.

Eu nu sun intr-o pasa prea buna. Am fost de dimineata la oftalmolog ca mi se inrosise pleoapa de jos si a aparut mai nou si o mica umflatura. Asts n-ar fi nimic, dar diagnosticul a fost salazion. Tratament: incercam o saptamna cu Tobrex si daca nu trece sau se imflameaza trebuie intervenit chirurgical. Mi-a sugerat sa ma documentez si pe net, ceea ce oricum faceam, si asa e tratamentul pentru salziom. La inceput m-am panicat, apoi m-am ingrozit uitandu-ma la poze cu asemenea afectiune, iar acum sunt speriata si incerc sa ma uit dupa alti oftalmologi, poate ca nu am salazion. Nu am rabdare sa astept o saptamana sa vad daca trece, as mai consulta inca un medic. Daca aveti vreo idee unde gasesc un medic oftalmolog bun va rog din suflet sa-mi trimiteti un PM.

Acum ca m-am descarcat un pic haideti sa va povestesc cum a decurs discutia cu Elena vis a vis de modul in care a venit Maria pe lume: i-am spus ca Maria fost scoasa din burtica mea prin operatie, adica m-a taiat dr-ul si a scos pe Maria. Prompt, raspunsul Elenei:"Deci a venit doctorul, ti-a taiat burta cu foarfeca, a scos-o pe Maria si apoi a umplut-o cu bolovani". Bineinteles ca ne-a luat ceva vreme sa o corectam ca nu am bolovani in burta si ca eu nu sunt lupul care o avea pe scufita rosie in burta

Mergi la inceput