Clisee, prejudecati si "perle" despre RUAM/FIV
Raspunsuri - Pagina 5
claudia79 spune:
am mai postat asta undeva nu e scris de mine am tradus-o din engleza, dar reflecta atitudinea mea si poate a altora cu privire la ce cred altii despre problemele noastre.eu cred ca este buna si pe site sa citeasca si cei in necunostita si poate sa ne inteleaga putin
De ce cred eu ca Dumnezeu mi-a dat infertilitatea?
Cuplurile care trec prin asta primesc adeseori sfaturi bine intentionate dar care dor prin insensibilitatea lor. Cu toate putem enumera po****rele ”Relaxeaza-te si vei ramane gravida” sau ”Adopta si vei ramane gravida” sau “Lucrurile se intampla cu un scop”. Dintre cele mai dureroase poate sunt cele de la cei care cred ca stiu planul lui Dumnezeu ”Poate ca Dumnezeu nu vrea sa ai copii”. Seninatatea cu care se poate face o afirmatie ca asta nu inceteaza sa ma uimeasca.
Aceiasi oameni nu s-ar duce niciodata sa spuna unui bolnav de cancer “Poate Dumnezeu nu a vrut ca tu sa traiesti”. Totusi pentru ca sunt infertila, viata mea trebuie sa mearga inainte. Este greu de inteles ca uniii nu pricep ca sunt un om bolnav care are nevoie de tratament. Daca descoperitorul vaccinului anti polio ar fi zis parintilor victimelor “Poate Dumnezeu a vrut ca miile de copii sa se chinuie si sa traiasca pe aparate artificiale apoi sa moara?’ Daca nu ar fi incercat niciodata sa gaseasca un tratament? Cui i-ar trece prin cap ca acesta ar fi putut fi planul lui Dumnezeu?
De ce cred eu ca Dumnezeu mi-a dat infertilitatea?
Cred ca a vrut ca eu si iubitul meu sa devenim mai apropiati, sa crestem impreuna mai puternici, dragostea noastra sa devina mai profunda. Cred ca Dumnezeu a vrut ca sa gasim puterea in noi sa ne ridicam de fiecare data cand infertilitatea ne arunca la pamant.
Cred ca Dumnezeu a vrut ca medicii sa faca noi descoperiri sa inventeze echipamente medicale si protocoale noi. Cred ca planul lui Dumnezeu cu noi era sa se gaseasca noi tratamente ale infertilitatii.
Si nu, Dumnezeu nu a vrut niciodata ca eu sa nu am copii. Nu acesta este destinul meu; este doar o piatra de incercare pe drumul meu. Am fost trimisa pe un drum mai putin umblat si imi place sau nu, sunt o persoana mai buna pentru acest motiv. In mod clar, Dumnezeu a vrut sa imi dezvolt compasiunea , curajul, si o forta mai mare interioara in aceasta calatorie, si eu nu L-am dezamagit.
Ca sa fiu sincera, cred ca Dumnezeu m-a ales pe mine pentru un tratament special, a vrut ca eu sa dezvolt o sete de a avea un copil asa de putenica, incat in final sentimentul cand voi avea un copil in brate, va fi ca si cum as bea cea mai racoritoare bautura pe care am baut-o vreodata.
Desi nu as fi ales niciodata infertilitatea, nu pot nega convingerea ca o femeie fertila nu va sti niciodata bucuria care ma asteapta. Pentru ca da, intr-un fel sau altul am sa am un copil al meu. Si data viitoare cand mi se vor mai da sfaturi de catre persoane neavizate am sa raspund ” Nu-mi spune ce plan avea Dumnezeu pentru mine cand mi-a dat infertilitatea. Stiu deja.”
LucaLuca spune:
A, deci am aflat ca imbecila ar fi medic ...de pe un forum?
Oh, trebuie sa plec, ma duc sa mai exersez un battement tendu en tournant si niste grands ronds de jambe jeté - cum ziceam, diseara am premiera. Vai, ce frig e aici, la Moscova!
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
uratica spune:
claudia..sincer..mi-au dat lacrimile!din nou!
as aplauda o viata intreaga discursul asta!chiar daca nu iti apartine tie..de fapt eu cred ca ne apartine noua tuturor celor care ne confruntam cu aceasta boala,neputinta!!
psj spune:
claudia
Cata ura in mesajul dnei respective! Cred ca a primit multe refuzuri la viata ei.
Luca, citeam mai demult despre ciclistii profesionisti ca au probleme cu sperma, nu mai stiu motivele exacte, ceva cu presiunea constanta de la sa si loviturile bruste. Chiar m-a lovit atunci comparatia cu imparatii din poveste. Dar cum nu statea nimeni sa faca spermograme....
Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!
Infertilitatea este o boala
elenada spune:
Claudia bine mai zice discursul ala.
Daca ar sti asa zisa doctorita ca acele femei cu o viata desfranata care nu au avut grija niciodata de ele alea nu au probleme cu fertilitatea. Alea fac copii desi pana sa faca copii ai cateva avorturi la activ.
Si nicaieri nu am citit ca una din cauzele bolilor enumerate de ea ar fi viata sexuala inceputa devreme sau sexul anal si oral.
Of mare e gradina.
elena +12
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
LucaLuca spune:
Eu i-am citit lui barbatu-meu mesajul "doftoritzei", mai intai s-a socat, apoi a inceput sa rada cum doar el stie.
Doamnelor, poate nu ati receptionat mesajul, luati aminte: sexul oral conduce la infertilitate!!
elenada spune:
Luca oare ii afecteaza si pe barbati sexul oral?
Mai urmeaza sa zica ca suntem infertili pt ca nu ne iubim doar in pozitia misionarului si nu ne-am iubit cu sotii nostri prima data in noaptea nuntii si am indraznit sa ne iubim si inainte.
elena +12
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
uratica spune:
Doamne..abia acum am citit si eu mesajul cretinei respective!!!cu toata cultura pe care o am,nu pot folosi alt cuvant!!nu-mi vine acum sa cred ca eu ieri am plans ptr niste replici de genul "iti vei
duce copilul la gradi si va zice lumea ca l-a adus bunica!".."nu intelegem femeile astea care vor copii la 40 de ani..de parca femeia nu a fost facuta ptr a face copii!!".."ce se mai plang cele de 30-40 de ani ca nu pot avea copii(aici ma incadrez si eu!!!deci a fost intentionata aluzia!!!)?asa merita!!ptr ca nu au vrut sa ii faca la timpul lor!"..
si facand o paralela intre ce a zis scrantita aia de doctorita sau ce e..si cazul meu..si poate a multor altor fete de aici..i-as raspunde asa..
"stimata doamna,spre deosebire de dvs,m-am maritat VIRGINA,la 19 ani,de atunci au inceput partidele feroce de sex,orgiile in viziunea dvs cu sotul meu,e adevarat-am stat cu picioarele in sus,cu fundul pe perne,in pozitii posibile si imposibile,daca stiam ca asa vom reusi stateam si in limba pentru asta,nu am folosit niciodata
metode contraceptive,nu am facut niciodata un avort,nu am avut relatii sexuale decat cu sotul meu,nu am facut niciodata sex anal,poate asa reuseam sa fac si eu un bebe si avand in vedere ca aveti atata experienta-va multumim ca ne-ati informat si pe noi cum ati ramas dvs insarcinata-de stiti atat de multe..si mai mult,poate ca facand sex oral-la cultura dvs ati fi in stare sa ne ziceti ca am
vrut chiar sa inghitim spermatozoizii sotului crezand ca vom ramane insarcinate!!!tin sa va aduc la cunostinta ca majoritatea handicapatelor astora de care radeti..avem cate 1,2 sau chiar 3 facultati la activ si avem si functii importante pentru care majoritatea celor de teapa dvs ne invidiaza si au tupeul sa spuna ca am ajuns in functiile respective ptr ca ne-am culcat cu x sau y..stimata doamna,am intalnit adesea mironosite de genul dvs,care-si folosesc copii sau viitorii copii ca pe niste instrumente doar ptr asi tine sotul si averea langa ele,doar ptr ca asa cum e si in
cazul de fata sunteti niste femei banale,sterse,fara pic de educatie,cultura si care nu au nimic de oferit-decat ura si invidie!!sunteti niste femei care isi ameninta sotii ca fac avort daca nu fac ce zic ele!!in schimb noi avem functii,dar le-am da oricand in schimbul unei minuni micute pe care sa o strangem la piept,careia sa stim ca noi i-am dat viata!
iar pe final va zic doar atat..sunt mandra ca sunt ceea ce sunt!sunt mandra ca nu am langa mine un sot doar ptr "maintenance or entertaiment",deci sunt mult mai castigata decat oricare dintre dvs,cele care nu veti sti niciodata ce inseamna suportul unui
sot care ar face orice ptr noi,care ne iubeste mai presus de orice asa handicapate cum suntem!!sunt mandra si sigura de faptul ca nu vom folosi copii doar ptr a ne satisface simtul matern ori ca instrument ptr a ne tine sotul langa noi-asa cum faceti
dvs,ci minunile astea mici ce le vom avea intr-un final,vor fi bucatele de iubire,vorfi cei mai iubiti copii!!!si daca va simtiti mandre ca dvs nu faceti parte din categoria noastra-a celor handicapate si sunteti mandre si bucuroase ca pe voi Dzeu
v-a ales ptr a fi mame-ca asa meritati ptr ca ati niste sfinte,niste martire..
reflectati daca stiti semnificatia acestui cuvant..la faptul ca..
"Dzeu a dat pe pamant aceste handicapate ca noi,tocmai ptr a salva lumea de cei rai,invidiosi si plini de ura ca dvs!!!ne-a lasat pe noi pe pamant ptr a ne duce misiunea la capat,astfel invatand noi si cei din jur ce e aia bunatate,bucurie,iubire,fericire pura!poate ca prin handicapatele ca noi,Dzeu incearca sa vindece lumea de niste persoane perfide ca dvs!!!"
fetelor..cred ca acum mi-a trecut depresia si deja nu mai am lacrimi!imi cer scuze ca m-am lungit atat,dar macar m-am descarcat!!!
LucaLuca spune:
girls, girls, girls! nu luati toate imbecilele-n serios! daca va ajuta sa va defulati, ok, dar nu le acordati mai multa atentie decat merita. pe bune, mie discursul lu' tanti aia mi-a asternut doar un suras sardonic pe fatza. va recomand! :))
lara20 spune:
ce idioata!!!!!!!!!!! eu mi-am inceput viata sexuala la 20 de ani(nu cred ca va intereseaza pe voi fetelor)da poate citeste nebuna.......acum am 29 si nicio bola transmisa pe cale sexuala,niciun avort,nici sex anal,etc...........sa-mi spuna ea atunci DE CE DRACU NU RAMAN EU GRAVIDA??????????????????probabil de tampita,ar zice ea........